Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triszna0ekdkd

przytyłam bardzopo tabltkach antykoncepcyjnych czuje sie strasznie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

No, spadek libido to chyba najczęstszy skutek uboczny. Ja tak miałam przy pierwszych dwóch razach brania tabletek. Potem zrobiłam badania, lekarz dobrał wg tego pigułki no i na razie zero skutków ubocznych. Więc czasem warto wydać 100zł na wizytę i mieć pewność, że połyka się coś odpowiedniego. Bo takie eksperymenty z hormonami to nie dobra rzecz.

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość do autorki topiku .,m.,m.,m
u mnie w ciagu 6 mcy przybylwalo srednio 4-5 kg. moze to i woda w organizmie, nie wiem. ja w kazdym razie czulam sie i wygladalam, jakbym przytyla. W sumie wszystko jedno, jak to nazwac, sa kobiety ktore toleruja tabletki (tzazdroszcze) i takie co ich stosowac nie moga i musza sobie cos innego wykombinowac. DZiewczyny, z tabletkami czy bez-szczesliwego Nowego Roku , a dla wszystkich uzytkownikow Kafe-troche wiecj kultury i mniej obrzucania blotem na kafe, bo tu tego duzo ;-)

Gość Triszna0ekdkd
nigdy nie mialam takiej wagi jak mam teraz 60,5 kilo czuje sie okropnie nie wyobrazalnie , wydaje mi sie ze kazdy na ulicy wytyka mnie palcami , wczoraj kolezanka zwrocila uwage na moja figure i sie po prostu zalamalam;/

Gość do autorki topiku .,m.,m.,m
do trzynastki-jakie dokladnie zrobilas badania? na poziom hormonow? wlasnie sobie uswiadomilam, ze mi tylko robili ob, proby watrobowe , ogolne wyniki z krwi, a w sumie na tej podstawie niewiele mozna powiedziec.

Gość Żona_Nie_Twoja
takze uwazam jak niektore z dziewczyn ze tabletki nie powoduja tycia . spotkalam sie z takimi opiniami ale nie maja one zadnego potwierdzenia medycznego , nie wiem po co tak uparcie to sobie wmawiacie i tez odsylam do poczytania jakiejs literatury na ten temat a nie tylko ulotki .

Gość Triszna0ekdkd
macie racje najlepiej isc do prywatnego a nie do przychodni gdzie lekarz chce tylko zbyc pacjenta ;/ moje postanowienie noworoczne to zrzucić te zbędne kilogramy

co ty picujesz moja żona ma 165 i waży około 60 kg i jest normalną kobietą, a nie chodzącym szkieletorem. hahahahaha

Miałam robione te wszystkie o których piszesz i na poziom hormonów też. Głównie z tego ostatniego badania lekarz może wyciągnąć jakieś konkretne wnioski. Niestety dorobiłam się wrzodów i będę musiała pomyśleć o innej metodzie. Nie wiem czy tabletki czasem nie miały czegoś wspólnego z moim schorzeniem :(

Gość Triszna0ekdkd
tez mam 165 :D i waze pol kilo wiecej :D ale nie czuje sie z ta waga dobrze ;p

oj jak to wszyscy dobrze znają.... najgorsze jest to, że się przytyje ale tam gdzie nie trzeba, moja luba, choć jest najpiękniejsza na świecie, uważa że ma za małe cycki i już.....

Gość hahahahha
No tak nie ma co, święta się skończyły trzeba na coś zwalić tygodniowe obżarstwo. Nie martw się z tych 4kg, 2kg pewnie jest woda (dlatego czujesz się opuchnięta to normalne przy tabletkach, mimo że nie przytyłam tak się czułam jak je brałam - jak opuchnięta kulka), 1kg zalegających ciast i jedzenia w jelitach. A przytyłaś może z 1-2kg bo przez tabletki jest wzmożony apetyt na niezdrowe jedzenie... I tyle. Nie tyje się od powietrza, nie bazuj na internetowych legendach. Spytaj się lekarza, albo fizyka: " nie ma niczego powstałego z niczego" :P

Gość gość
Ja przytylam po tabletkach 7 kilo, po naraya plus, bralam je przez rok. Ciagle jadlam max 1500-2000 kalorii zeby nie utyc, niestety nie przynioslo to chcianego efektu. Jestem na diecie zeby zrzucić te kilogramy, i nic nie pomaga. Wiec uważam ze te nowoczesne tabletki wcale nie sa takie super. A Pani ginekolog bardzo zdziwiona i przypisala mi nowe. Lecz po co brac nowe, skoro wiem ze i tak utyje..