Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triszna0ekdkd

przytyłam bardzopo tabltkach antykoncepcyjnych czuje sie strasznie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Triszna0ekdkd

wazylam zazwyczaj 55 , 56 kg... a teraz waze 60,5... czuje te walki tłuszczu na biodrach , tłuszcz na udach czuje sie okropnie ;( przytylam tak od 3 tyg od kad zaczelam brac tabletki nie wiedzialam ze moga miec takie straszne skutki, ginekolog przepisal mi bardzo delikatne tabletki NARAYA I zapewnial z sa one nie szkodliwe ;/ czuje sie strasznie dziewczyny mialyscie kiedys taka sytuacje?.. myslicie ze jak rzuce te głupie tabletki to wroce do swojej wagi?... myslicie ze da sie? nie polecam osobom z tendencjami do tycia tabletek sama jestem tego przykładem....

wymyśl inną prowokację, normalne kobiety idą do ginekologa i dopasowują tabsy, żałosna radiomaryśko.

Gość atramika
a jesz więcej?

Gość już wiem czego chcę
przestan je brać i będzie spoko:D

Gość Triszna0ekdkd
co za kretyn pisal tam wyzej?!?! durny kretynie bylam u ginekologa i ginkolog ni pyta cie o wag i takie tam!!!!przepisal mi delikatne tabletki bo jestm mloda! nie musi mnie nawet badac zeby mi tabletki przpisac... widac ze to chlop tam pisal BozE rAtUj... jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj lekarz przpisuje takie tabletki jaki uwaza ze beda odpowiednie! ! bynajmniej ja tak mialam

Gość nie wiem co i jak.....
"nie musi mnie nawet badac zeby tabletki zapisac"-to kretyn a nie lekarz:)

Gość Triszna0ekdkd
tak jem wiele wiecej , wiadomo byly swieta i w ogole ale moje cialo nigdy sie tak nei zachowywalo;/ jedynym moim marzeniem jest teraz tylko zrzucic wrocic do poprzedniej formy. normalnie czuje sie zdesperowana chce schudnąc a nie wiem czy dam rade . zachcialo mi sie tabletek

Gość nieebo piekielkoo
Przestań żreć idiotko, to nie będziesz wyglądać jak tłusta świnia :o Od kiedy to się tyje po tabletkach? Otóż nie tyje się!!! One mogą zwiększać apetyt, a jak się nie potrafisz opanować, to je odstaw i nie będziesz miała problemu. A nie wygaduj bzdur, że utyłaś tylko dlatego, że łykasz pigułki. Boże co za nieuki :o

Gość przytylam 5 kg na
yasmin,odstawilam waga wrocila do normy,mialam potworna depreche,celulit na udach i ramionach i czulam sie fatalnie,bylam jakby"opuchnieta" po odstawieniu kolezanki i rodzina zauwazyli roznice po okolo 2 miechach ze sie znowu "wylszczylam" nie polecam zadnych tabletek kazde sa jednym wielkim gownem zeby mieli to zrec faceci to by tego gowna nie zarli

Gość Triszna0ekdkd
no ja tak mialam mnie nawet nie badał ;/ pytal tam czy zazywam jakies leki czy jestem na cos uczulona choroby dziedziczne itd... nie wiem czy to jest normalne nie mam pojecia ale wiem ze tabletki przepisal mi do d** mialy byc bardzo delikatne ;/ widac 4-5 kilo na wadze podskoczylo;/

Gość przytylam 5 kg na
gowno prawda co do zarcia nie zarlam wiecej a mimo to puchlam!!!!!!!!!poszlam na silownie zeby schudnac to mi trener powiedzial ze p[rzy antykonceptach moge o tym zapomniec

Gość nieebo piekielkoo
t powinien brzmieć "przytyłam bardzo, bo wpierdalam jak dziki wieprz i nie mogę przestać, ale łykam tez tabletki i jakos trzeba sobie usprawiedliwic dodatkowe kilogramy: :O

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo- moze tak bez epitow, to sa hormony tak? samo to ze pobudzaja apetyt tak nie powinno byc ile sie slyszy o dziewczynach ktore tyja przez tabletki powiesz mi ze to tylko wzmożony apetyt i nic wiecej? nie znam sie na farmakologii ale wydaje mi sie ze maja cos w sobie bo cholera! nic prawie nie jadlam caly tydzien a kilo podskoczylo!! orgaznizm ze wszystkiego co zjem pobiera wiecej tłuszczu i odkłada go... to nie jest normalne

Gość dfsdfsdf
ja biore tabsy od 3 lat. schudlam, poprawila mi sie cera i jestem bardzo zadowolona. biore yasminelle. masz jakies niedopasowane tabsy i tyle. poza tym tabsy jesli juz to zatrzymuja wode w organizmie a jak piszesz ze masz tluszcz na biodrach to raczej nie wina tabsow tylko objadania się i tycia. tabsy jesli juz zatrzymuja wode i sie czlowiek czuje pelny ale nie powoduje tluszcz na biodrach. masz zle dobrane tabsy i tyle.

Gość nieebo piekielkoo
Tabletni mogą jedynie zatrzymywać wodę w organizmie, a to nie to samo co tycie. Od tabletek sie nie tyje i przestancie powielac te bzdury. Faktem jest natomiast to, ze lekarze nie robia badan, tylko przepisuja jak leci... Dlatego warto isc prywatnie.

Gość Triszna0ekdkd
przytylam 5 kg na- to myslisz ze jak odstawie to powroce do swojej wagi bez zadnego głodzenia sie itp?:)

Gość dfsdfsdf
to zalezy bo jesli to tabsy to tak wrocisz ale jesli miedzy czasie sie objadalas i wpierdzielalas rozne rzeczy to nie bo naturalnie przytylas. jesli jadlas normalnie to co wczesniej to tak zrzucisz bo to woda. no ale piszesz ze masz tluszcz na biodrach wiec to chyba nie woda tylko objadanie.

Gość Triszna0ekdkd
moja siostra jak byla prywatnie lekarz jej dokładnie wytlumaczyl ze przz te głupie tabletki tłuszcz niestety zostaje w organizmie odkłada si to jest skutek tabletek , dziewczyny caly tydzien sie glodzilam , platki musli 2 razy dziennie... i t mala ilosc i co? kg wiecej;/ cos maja w sobie te tabletki jak pojde do lekarza poprosze zeby mi dokladnie wytlumaczyl

Gość nieebo piekielkoo
Brałam 4 rodzaje tabletek, byłam chyba u 10 lekarzy i każdy mnie wyśmiał jak pytałam czy branie tabletek ma związek z tyciem. To mit. Podajcie mi wiarygodne źródło gdzie jest informacja, że od tabletek antykoncepcyjnych się tyje, to porozmawiamy dalej. ps. przy harmonecie sama przybrałam na wadze 6 kg, ale otwarcie mowie ze to z mojej winy, bo wiecej jadlam. Nie musze zwalac na tabletki. http://www.pfm.pl/u235/navi/201047

Gość Sory Bathory
Przytylam po yasminelle 7 kg.Nigdy wiecej tabsow.!

Gość Triszna0ekdkd
na biodrach jest jak jest ale najgorzej jest na udach od środka , to nie jest tłuszcz tak jak by wlasnie skóra z galaretką :D wiem to dziwnie brzmi ale chodzi mi o to ze to nie wyglada jak tluszcz mam po prostu tak jak by spuchniete.

Gość dfsdfsdf
"Triszna0ekdkd moja siostra jak byla prywatnie lekarz jej dokładnie wytlumaczyl ze przz te głupie tabletki tłuszcz niestety zostaje w organizmie odkłada si to jest skutek tabletek" nie wierze, jestem pewna ze na 1000% cos przekrecilas!!!! albo klamiesz:) od tabletek sie nie tyje!!!!!!!!!! ewentualnie zatrzymuja wiecje wody w organizmie i przez to czujesz sie pelniejsza. jejku dziecko poczytaj troche ksiazek i idz do madrego lekarza.

Gość Triszna0ekdkd
nie kłamie niby co mialo mi by to dac? satysfakcje? nie wypowiadaj sie o moim wieku skoro nie wiesz w jakim wieku jestem a młodym czuć sie mozna majac nawet 50 lat p.Intaligentny/a . moja siostra tak mi tłumaczyła bynajmniej, zapewne nie stosujesz antykoncepcji hormonalnej a sie wypowiadasz ,niestety każdy ma wolność wyrazania pogladow. jak dla mnie to tyje sie po tabletkach w zyciu tyle nie warzylam

Gość Triszna0ekdkd
dziekuje wam dziewczyny :) rzucam to cholerstwo

Gość nieebo piekielkoo
Tak, tak - wiem ze niektorzy producenci umieszczaja takie info w ulotkach. Ponawiam -> podaj mi wiarygodne zrodlo, gdzie pisze ze tabletki antykoncepcyjne powoduja tycie. Nie podacie takiego, bo go nie ma. Proponuje wam poczytac tez zagraniczne portale nt tabletek antykoncepcyjnych to moze wtedy uwierzycie, skoro te po polsku do was nie docieraja. tluste lochy jakos musza sobie tlumaczyc dodatkowe kilogramy i nic do nich nie dociera. Zalosne :o

Gość jaaaaasne
" wymyśl inną prowokację, normalne kobiety idą do ginekologa i dopasowują tabsy, żałosna radiomaryśko " qrwa, spec sie wypowiedzial kobiecego organizmu buahahaha jak sie nie ma nic do powiedzenia, warto zamilczec

Gość dfsdfsdf
slownika tez chyba nie uzywalas? jak zaczelam brac yasminelle wazylam 63 kg przy wzroscie 160 wiec bylam lekko pulchna. potem przytylam do 65 ale na wskutek objadania sie. dzis waze 55 kg. nie macie tak ze przed okresem kilka dni wasza waga wskazuje 2-3 kg wiecej? a juz dwa dni po okresie jest wszytsko w normie?? miesiaczka tak jak tabsy powoduja przyrost masy ciala poprzez wode. i tyle koniec kropka. zaden tluszcz. jesli tyjecie w tluszcz to wina objadania ktore sobie najlatwiej wytlumaczyc tabsami i tyle. tak samo jest glupie tlumaczenie ze tabsy powoduja nieplodnosc. wkurzaja mnie ludzie ktorzy wypowiadaja sie na tematy o ktorych nie maja pojecia. tabsy nie powoduja bezplodnosci tylko maskuja rozzne problemy ktoe by sie objawily gdyby tabsow nie bylo, bo jak przez tabsy kada ma regularne miesiaczki to mysli ze jest ok a tabsy je reguluja, a moze gdyby tabsow nie bylo, inaczej bysmy miesiaczkowaly i odkryly rozne problemy. no koniec.

nie jestem kretynem ani staruchem, tak a propos. Moja żona nim jej lekarz przepisał tabsy przeszła gruntowne badania lekarskie, przed poważnym zabiegiem ginekologicznym, a potem miała przepisane leki hormonalne. Jako ,że była to życiowa sprawa dla nas, a ona była rozklekotana po zabiegu, więc jak gruntownie się zapoznałem z hormonami i wiem conieco.....

Gość ashgashgdahfsd
do bmblondyn - Kacper??