Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triszna0ekdkd

przytyłam bardzopo tabltkach antykoncepcyjnych czuje sie strasznie!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Triszna0ekdkd
http://www.doz.pl/leki/p7696-Naraya tepa pierdolnieta idiotko nie wierze w reklamy podalam jaki kolwiek przyklad masz najebane we lbie, z toba wpasc w dyskusje to bedziesz wymyslac i dodawac to ci dobrze wychodzi wspolczuje twoim znajomym pewnie ich wcale nie masz jestes za tępa wysalam ci link chciałas przeciez a teraz sama z siebie debila rzniesz :D narta

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn z kim ty gadasz? chyba nie ze mna nie czytan twoich wypowiedzi :D

Gość nieebo piekielkoo
To teraz poza ulotką podaj jakiś inny przykład. Czekam na jakiś artykuł na temat "Jak tabletki antykoncepcyjne powodują tycie". Poza ulotką nie znajdziesz nic innego :D

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn ha ha jak w przedszkolu bo nie jestem głupi jak ty :D masz zone? to idz do niej a nie siedzisz na babskich tematach dowartosciowujac sie;p

Gość pigułki sa
rakotwórcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blondyn jest upośledzony
Triszna0ekdkd

Gość nieebo piekielkoo
Ja natomiast mogę Cię zasypać publikacjami na temat, że tabletki nie mają wpływu na to, że tyjesz. Ty mnie nie, bo takich artykułów po prostu nie ma. A to znaczy, że ... No jak myślisz?

nie jestem fachowcem i przede wszystkim wierzę w to co się dowiem w rozmowie z lekarzem, bo to są za poważne sprawy by sobie samemu przeczytać ulotkę i udawać Greka.

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo- RECE I CYCKI OPADAJA.... DOBRA KONIEC TEMATU ROWALIŁAŚ MI KONSTRUKCJE..NO JUZ NIE MAM SIL TŁUMACZYCJAK KROWIE NA GRANICY.. ,,

Gość do autorki topiku .,m.,m.,m
nie przejmuj sie tym co tu ludzie wypisuja. mnostwo dziewczym ma problemy po tabletkach. Ja jestem z pewnoscia nieco starsza od ciebie (36) i przeszlam doslownie wszystkie"lepsze", tzn nowsze preparaty. Tyje po ok 6 miesiacach i mam spore problemy z watroba. Bralam Diane-rewelacyjna poprawa stanu skory, ale-jak wyzej. Obrastalam w tluszcz tylko na biodrach i udach, choc normalnie jestem szczupla. Moja pani doktor wyprobowala jeszcze na mnie plastry-czulam sie po nich fatalnie i musialam zerwac po 2 tygodniach. Zwyczjanie hormonalna antykonc. nie jest dla mnei, moj organizm nie radzi sobie nawet z minimalna dawka hormonow. Moje kolezanki biora cale zycie tabletki i czuja sie swietnie-nie tyja, nie maja problemow z zoladkiem czy watroba. To jest indywidualna sprawa kazdego organizmu-trzeba sprobowac, potestowac, nie ma gwarancji, ze to, co dla jednych jest dobre, bedzie dobre dla innych. Coz, ja najbardziej przytylam to Minulecie, reklamowanym jako "pigulka bez tycia"

Gość po tej wypowiedzi
[zgłoś do usunięcia]bmblondyn nie jestem fachowcem i przede wszystkim wierzę w to co się dowiem w rozmowie z lekarzem, bo to są za poważne sprawy by sobie samemu przeczytać ulotkę i udawać Greka. jesteś skończonym zerem! a myślałem ze masz trochę oleju w głowie

Gość Triszna0ekdkd
NO TO lekarz cie z ciula zrobil , mnie tez powinien zbadac przed dobraniem tabletek i mnie nie badal lekarz powie ci wszystko co chcesz uslyszec malo wiesz ja jako kobieta czesto chodze na badania ginekologiczne i wiem troche wiecej

mam żonę, jest teraz na dyżurze w szpitalu, a ty co siedzisz na baskim forum, idź mężowi rób obiad, znalazła się babska szowinistka......

Gość nieebo piekielkoo
Masz racje (przynajmniej w tym) -- > Nie ma sensu dyskutować. Idz się doucz, pogadaj z lekarzem, poczytaj na portalach zagranicznych (jesli znacz j ang w co smiem watpic), zapoznaj sie z WIARYGODNYMI zrodlami wiedzy i wtedy mozemy podyskutowac. Teraz nie widze sensu. Proponuje Ci jednak opublikowac, to co tu piszesz, bo z takimi bzdurami jak dlugo zyje, jeszcze sie nie zetknelam. Finito 🖐️

Gość wy pie rdalaj z
lekarzami - pasozytami

Gość Triszna0ekdkd
zauwazylam wlasnie ze bardzo zle znosze ta antykoncepcje, zle sie czuje po wzieciu tabletek po prostu nie dobrze mi , tyje mam zmiany humoru.. powinnam zrezygnować wiem ze jest tyle metod antykoncepcyjnych ale wiekszosc jest ucizliwa globulki prezewatywy na spiralke chyba jestem za mloda plastry pewnie tez bede zle znosic nie mam pojecia jak sie zabezpieczac zeby nei przytyc i czuc sie dobrze

14:26 [zgłoś do usunięcia] po tej wypowiedzi [zgłoś do usunięcia]bmblondyn nie jestem fachowcem i przede wszystkim wierzę w to co się dowiem w rozmowie z lekarzem, bo to są za poważne sprawy by sobie samemu przeczytać ulotkę i udawać Greka. jesteś skończonym zerem! a myślałem ze masz trochę oleju w głowie no dałaś teraz ognia, ulotki są pisane jęykiem medycznym i nie zabradzo zrozumiałym dla laików.....ciekawqe co byś zrozumiała z moich fachowych pism o projektowaniu procesów technologicznych?????

Gość Triszna0ekdkd
nieebo piekielkoo - rzeczywiscie potrafisz sobie dodawać tak jak mowilam w zyciu tez zapewne tak masz :D zero przyjaciol i jestes ograniczona intelektualnie jezeli mowi ci 100 os, ze nie masz racji ty sie upierasz , smię watpić ze nie masz mozgu tylko taka nitke jak by przecic to by uszy odpadły :) a wiec niech P,Profesor jedzie do swojej Anglii i uczy się o hormonalnej gospodarce ciała :) Anglistka zasrana :D ourevoire ;p

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn zwracasz sie do mnie?.. ja z tobą nie gadam ;p;p :D

autorko, to przecież widać, masz napięcie przedmiesiączkowe, weź się wygodnie połóżi wypocznij.

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn przeciez ja sie do ciebie nie zwracam wiec co ty chcesz :D napięcie hmm okres mam za jakieś 2 tyg ;p

no to jesteś wredna zołza, co brak jej orgazmu i tyle. Mam żonę i dokłanie znam te stany......a jak się bierze tabsy, to się nie pali fajek, ani chla kawy w nadmiarze, bo są problemy, dlaczegóś tego nie napisała....co???????

w takim razie sproboj innych, moze idz na prywatna konsultacje? tabletek na rynku jest mnowtwo i p roznym skladzie, moze akurat podejdzie ci cos innego. Jesli czujesz sie ciezka, opuchnieta, jakby na twoim brzuchu i udach byly gabki pelne wody, to na pewno te tabletki nie sa dla ciebie. Natomiast mozna jeszcze pomyslec o innych sposobach i to juz jest kwestia nastawienia lekarzy. Ja wim , ze teraz naraze sie wielu uzytkownikom (zaraz sie posypia wyzwiska na moja biedna glowe), ale ja mialam spirale, choc nie rodzilam. Mieszkam z agranica i tutaj to jest normalne. Weim, ze lekarze w Polsce niechetnie badzi rzadziej sie na to decyduja, pani doktor, z ktora konsultowalam sie w Pl byla mocno zdziwiona, ze lekarz mi ja tak po porstu zalozyl, ale w koncu uznala, ze to w moim przypadku dobry pomysl. Spiralka jest skuteczna i bezproblemowa, tylko na pewno musi ja zalozyc dobry lekarz.

Ja 7 lat brałam tabletki. Były 3 rodzaje. Ostatnie mi przypasowały, ale były poprzedzone badaniami w prywatnym gabinecie. Dużo przytyłam jak brałam m-21, ale ... trochę więcej jadłam. W sumie tego się nawet nie zauważa, ale jak potem człowiek tak siądzie i sobie przypomni, to aż wstyd. Lekarz mi też wyjaśnił, że przy braniu tabletek kobiety nie tyją. Zatrzymuje się woda w organizmie i się puchnie, ale to nie ma żadnego związku z odkładaniem się tłuszczu i że ten mit stworzyły kobiety. Zresztą sama chciałam wgłębić się nieco w temat, poszukałam, poczytałam i fakt. Wszędzie jest napisane czarno na białym, że od tabletek się nie tyje.

Gość Triszna0ekdkd
bmblondyn-no to jesteś wredna zołza, co brak jej orgazmu i tyle. Mam żonę i dokłanie znam te stany..... ułaaa no to fajnie musicie mieć w łóżku:D jak znasz stany jak brak jej orgazmu ja z toba nie pisze i nie zwracam sie do ciebie wiec po co mi wrzucasz? znasz mnie? nie a nie pisze przeciez z toba :D

bo kobieta,która jest zadowolona ze swojego życia seksualnego nie jest taka agresywna, jak ty i humorzasta.

no fajnei , ze sie nie tyje. ja tego zycze wszysstkim dziewczynom , niech sie zabezpieczaja, nie tyja. Ja jednak tyje :-( niezaleznie od tego co mowia lekarze. Kazdy organzm jest indywidualny, jeden znosi to lepiej, inny gorzej. ja np nie mialam silneijszego apetytu, ale przyrastala mi poponka z tluszczu-i wody oczywiscie. A poza tym b silny spadek libido-no, pod tym wzgledem to tabletki wykonaly swoje zadanie ;-)

Zresztą wystarczy wklikać w google czy po tabletkach się tyje. Daleko nie trzeba szukać. Ale to tylko moje osobiste zdanie. Nie wiem, może są jakieś wyjątki, że się tyje, ale nie bardzo chce mi się w to wierzyć.

Gość Triszna0ekdkd
myslalam o spiralce ale troszke sie tego boje slyszalam troche opinii na tem temat :) ysle ze poprosze lekarza o inne tabl. tylko on mi tak tlumaczyl ze naraya to najdelikatniejsze tabletki i ja uwierzylam jak male dziecko i teraz mam :(