Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefretete999

Czy Wasi faceci dużo piją na imprezach?

Polecane posty

Gość nefretete999

j.w.

Gość nefretete999
jak to było np wpczraj na sylwestrze?:)

Gość nefretete999
No bo tak się zastanwiam czy coś z moim jest nie tak... Bo on lubi wypić i nie potrafi nikomu odmówić nawet jak jest pijany. A potem jak z nim tańczę to się kiwa i ma taki nieprzytomny wzrok. Albo siedzi przy stole i gada jakieś bzdurybez ładu i składu i sam się z nich śmieje... Wkurza mnie to i często się przez to kłócimy...

to ja CI wspolczuje :o nie chcialabym sie wstydzić na imprezach za swojego faceta, bo choc to nie Ty sie nabzdryngolisz i on sie powinien wstydzić, to on sie smieje, a Tobie jest nieprzyjemnie... napatrzylam sie na takie akcje :O

Gość mój pije sporo ale
nie musiałam go nigdy taszczyć na plecach do domu ani patrzeć jak rzyga :) najgorzej to taki, który co impreza zalicza zgon. ale laski nie są lepsze, mój kumpel właśnie zerwał z dziewczyną bo na każdym wyjściu przynosiła mu wstyd.

Gość nefretete999
Niby wszyscy znajomi się śmieją, jak on jest pijany, ale dla mnie to jest trochę głupie, bo czuję się trochę głupio i dla mnie to nie jest w ogole smieszne...Macie jakiś pomysl jak to zmienic? Czy to jest w ogole możliwe?

pogadaj z nim szczerze i powiedz jak sie czujesz w takiej sytuacji,ze Ci to nie odpowiada itp. a znajomi moze i sie smieja, bo maja darmowego pajacyka, ale w myslach pewnie Ci wspolczują i katem patrza z politowaniem...

Gość nefretete999
A jak ja się denerwuję i mówież mu i prosze żeby już tyle nie pił, bo widze ze ciezko z nim to mowi zebym dala mu spokoj i zebym przestała i to ja wychdoze na sztywna i upierdliwą laskę....

Gość dlad,and,a,dn,a
moj na domowkach pije duzo, do urwanego filmu, czy rzygania co 2, czy 3 impreze. najczesciej, gdy mnie z nim nie ma. a wczoraj duuzo wypil, sporo pewnie nie pamieta, wdal sie w bojke, a jak go budzilam byl neiprzytomny i darl na mnie pysk. ale w sumie zalezy, bo w klubach z kolei pije dosc malo, albo w ogole. zalezy czy nastepnego dnia bedzie musial wstac. chyba, ze sie poklocimy i wyjde - to do urwanego filmu. ale my to jestesmy patologia, to na nas nie patrz ;)

Gość nefretete999
fade to black: jak z nim gadalam np dzisaij to stwierdizl ze przeciez wcale nie byl taki pijany i ze ja przesadzam...

Gość nefretete999
mój też czesto duzo nei pamieta, ale dobre i to ze akurat w bojki sie nie wdaje zadne....

Gość dlad,and,a,dn,a
no zwykle sie wdaje jesli chodzi o mnie. wczoraj chodzilo o jego siostre. chociaz przy okazji wyzyl sie na koledze, z ktorym tanczylam. no i chcial wpieprzyc innemu, ktory mnie podrywal. ale dopiero dzisiaj mu powiedzialam o wiekszosci, ze np. probowal mnei obejmowac, czy lapal w talii. nie chcialam psuc ani jemu, ani mi sylwestra. tamtemu sama powiedzialam, zeby sie odwalil i bylo okej. no, ale bojki i tak, czy siak nei uniknelam.

Gość oliwka31
Z moim 11 lat po ślubie jestem i nie dało się zmienic.Tak samo się zachowuje,w centrum zawsze zainteresowania.A najgorsze,że wszystkie kobiety obtańczy,obcałowuje w policzek a ja nie wiem gdzie oczy podziac.I słucham,że to żarty tylko.Moge mówic i mówic,że ja to odbieram inaczej.

autorko to ja radzilabym Ci sie zastanowic nad przyszloscia z takim panem, bo czasem juz imprezy moga nie wystarczyc :o mam przyklad jednej znajomej, u ktorej tak się zaczynało, a teraz chlop wraca co jakis czas do domu zalany w trupa :o