Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualna jestem

czy gruba dziewczyna moze nosić seksowną bieliznę ?

Polecane posty

Gość aseksualna jestem

chciałabym kupi jakąś ładną, seksowną bieliznę, tyle jest slicznych rzeczy :( ogladam i nie mogę się napatrzeć, ale wszystkie dziewczyny na zdjęciach są takie piekne a ja ? nie jestem ładna za bardzo na twarzy :( pucułowata, małe usta, duzy nos, krótkie włosy i do tego jestem gruba (85kg/160cm) i nawet nie mam duzego biustu :( troche krótkie nogi :( jak byscie zareagowali gdyby wasza dziewczyna, która tak wygląda zalozyła bardzo ładną seksowną bieliznę? chciałabym bardzo, ale sie wstydzę

Gość niewiem czy wszystko ok
wez sie a odchudanie na co czekasz?? co c a sxowna bielizna? jak nikt jej nie zobaczy?

Gość aseksualna jestem
moj chlopak ją zobaczy

Gość hihgkj
to masz chlopaka, czyli jestes w duzo lepszej sytuacji niz 90 procent kaffeterjowiczow i sie pytasz ich o zdanie?

poza tym dobrze Ci napisali, spytaj chłopaka a nie tutejszych samotnych onanistek i onanistów

Gość taka jedna grubaska
jak najbardziej seksowna bielizna!!!!!!!! na co czekasz, ja jestem otylus u jak najbardziej nosze seksowna bielisne, i ta na codzien i ta do snu! znaczy ze jak jestes gruba to masz nie dbac o siebie, zrob paznoksie, wymodeluj wlosy( idz dwa razy na solarium, albo uzyj balsamu brazujacego, jesli masz ladne cialo, wystarczy piling, przyodziej ladna bielizne! zrob przyjmnosc sobie i twojemu facetowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 juz dzis!!! w trumfie sa duze rozmiary!

Gość kumoszka
oczywiście, że możesz! W czym to w ogóle przeszkadza?? To, że masz więcej kg nie znaczy, że jesteś gorsza i masz nosić babcine barchany!

fakt, ode mnie też, ale to nie moja sprawa może ja ubiorę seksowna bieliznę :p

jak chcesz i lubisz to czemu nie ale weź sie dziewczyno ogarnij i schudnij!! 85 kg przy zaledwie 160 cm wzrostu :O:O???

Gość aseksualna jestem
dzieki za odpowiedzi a czy nie uważacie, że to będzie wygladac trochę...śmiesznie ?

Gość lepsza gruba
w ładnej bieliźnie czy gruba w brzydkiej bieliźnie? Odpowiedź jest chyba prosta?!

Gość aseksualna jestem
ale ja mam wrażenie, że go nie podniecam fizycznie :( a jak ubiorę się seksownie to go tylko rozsmieszę i popatrzy na mnie z politowaniem nie wyglądam tak jak te laseczki na zdjęciach :( żebym chociaz miała duze seksowne piersi albo długie nogi poza tym jaka bielizna pasuje grubej ? mnie sie np. podoba coś takiego :( http://nielegalna.pl/bielizna/body/slave-body-erotyczne.html

oj ja jestem za chuda bo przy wzroscie 174cm waze tylko 56 kg ale nosze seksowna bielizne dla swjego chlopaka wiec Ty tez smialo nos

Gość przeciez to obrzydliwe
ja bym sie zhaftał

oh fak, nie ubieraj siatkowatej (netfish), bo będziesz wyglądała jak wyrób wędliniarski

Gość hahahhahahhah!!!
wyrób wędliniarski :D:D:D:D:D

Gość antosia mrówka
a jaki kolor najlepszy dla puszystej brunetki>

jej facet pewnie gustuje w krągłych (przecież mu staje) i wątpię żeby się śmiał kobiety zawsze wymyślą sobie jakiś durnowaty problem, KUP, UBIERZ I JAZDA a jak się będzie śmiał, to wywal kretyna przez zamknięte drzwi

taka 100% brunetka? - czerwony i niebieski, ale nie błękitek), konkretne, mocne barwy ważna jest też karnacja, ale to trzeba na żywo dobrać - oczywiście biały i czarny, ale te każdej pasują kolor bielizny się dobiera nie pod wagę - nie musi wyszczuplać, od tego jest właściwy krój - ale pod włosy, skórę i ewentualnie planowane oświetlenie (przy świetlówkach i UV czasem dziwne odcienie wyłażą)

Gość aseksualna jestem
kurcze, a mnie sie tak podobają te siateczki :( któres z tych bym najchętniej ubrala http://nielegalna.pl/bielizna/body/slave-body-erotyczne.html albo to http://nielegalna.pl/bielizna/body/luiza-body.html a najchetniej takie dwa - są cudne http://nielegalna.pl/bielizna/bodystocking/bodystocking-n102.html http://nielegalna.pl/bielizna/bodystocking/eh204-siateczkowe-bodystocking.html poza tym ja nie wiem czy on lubi grube, jego dwie poprzednie była bardzo, bardzo szczupłe i wysokie, czuje sie fatalnie a tak bardzo chciałabym poczuc sie kobieca w seksownej bieliznie jak te laski ze zdjec

pielęgniarka i pokojówka spoko - ale pokojówka musi mieć samonoścne, a pielęgniarka z pasem :)

te gorsety i koszulki są całkiem ładne .. ale te siatki, to bez obrazy, ale to wygląda jak siatka na ryby, a jak to się zacznie opinać na pulchnym ciele, to jak szynka gotowana ... no nieestetycznie za bardzo ..;/