Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Tankowiec-Powiedz to facetom co zmarnowali sobie życie przez kobietę.A po za tym widzę że jakoś chcesz obcemu człowiekowi dowalić,chyba ty musisz być nieszczęśliwy,skoro w necie dowalasz się do ludzi.Przecież to chore,i tak tym pisaniem niczego nie zmienisz,jesteśmy to prawie że aninimowi.Nie widać nas itp a ty chcesz mi dowalić,to jest właśnie chore i świadczy o tym że musisz być w życiu cholernie nieszczęśliwy,skoro chcesz mi dowalić na anonimowych necie.Normalny człowiek aż tak wyładowac się nie musi.A teraz możesz się dalej wyładowywać.Dobranoc

Gość Dolly89
Ale wrzawa:D hehe

Tankowiec ja nie wiem co Ty chcesz od chłopaka, niech sobie pisze co chce i kiedy chce, Ty przeciez nie masz obowiazku tego czytac.

Gość Dolly89
Ja spadam, to moje gadu: 31015762 gdyby któryś z chłopaków miał chęc pogadać. Pa.

Gość Tankowiec
Czytaj ze zrozumieniem :) Kto tu komu chce dowalić, hahaha - dobry jesteś :D Nara, szkoda czasu!

Jak się jest przystojnym to dziewczyny ciagną do takiego a jak się jest brzydkim to jest się opluwanym taki mój pech że wlaśnie ja jestem brzydki

Prawiczki dzisiaj są na randkach:-D Albo jakiś kafetyryjny wspólny wyjazd na dziwki.W grupie 10 osobowej to każdy dostaje 20% rabat:-D

Gość paczka papierosow
ktory prawiczek pali papierosy ? akceptujecie u kobiet ten nalog ? czy was zniecheca albo obrzydza palaca kobieta ?

Też tak sądzę.Dziewic dzisiaj brak na kafe,za to dupodajek i prostytutek co dają za kasę to dzisiaj nie brakuje:-o

Nigdy w życiu nie paliłem:-) Kobieta z fajką w buzi jest nic nie warta.Raz ma fajkę a za chwilę ma tam pałkę:D

A tak z ciekawości - co was bardziej obrzydza, jak dziewczyna jest bardzo gruba czy jak pali?

Gość ile kg to gruba ile moze byc
63 kg na 169 cm to juz gruba ?

Jak jest bardzo gruba to jest to choroba i obrzydza mnie to,ale jak pali to też mnie to obrzydza.Mam ochotę wyciągnąć jej tą fajkę i wsadzić jej coś innego....też podobnego do fajki a raczej do cygara;-)

Nie wiem ile kg to już gruba, otyłosć mierzę "na oko". I nie ma tu gwałtownego przejscia, systemu zero-jedynkowego na zasadzie: albo chuda, albo gruba. Są różne formy pośrednie.

Gość czysta w domu a syf w gaciach
Mam czysto w domu ; Straciłaś dziewictwo w podstawówce,a tabliczki mnożenia i alfabetu do dziś nie prysfoiłaś