Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam czysto w domu

Prawiczki NIGDY nie zmienią swojego zycia - czeka was straszne życie

Polecane posty

Gość bagno czy ty
sprawdzasz czasem maila?

Mystery_-Obawiam się że jestem na takim etapie życia że nie wiem czego chcę.Zapragnąłem być samotnym kawalerem bo rozum mi podpowiedział że do mojego charakteru i stylu życia to będzie to najlepsze rozwiązanie.Ale natura ciągnie mnie do kobiet,seksu itp.Problem w tym że nie mam stałej pracy,co prawda mam dużo oszczędności i się nie martwię ale jakoś głupie z kimś się spotykać jak się nie ma stałej roboty.

odstawiała tą całą szopkę z przeginaniem się w tą i w tamtą To jak odstawiała to trzeba było ja pocałować chociaż! Matko ja wiedzę, że wy tu nie jestescie ani brzydcy ani nudni tylko zwyczajne dupy w korach!

bagno czy ty-Sprawdzam cały czas.Nic mi nie przyszło w ostatnim czasie,więc nie wiem skąd te pytanie

Naastoletniaa-A jakich ty nam rad możesz udzielić?Sama pewnie dziewicą jesteś a starszym wiekiem chcesz rad udzielać.

"Oni po prostu nie potrafia byc facetami . I tu caly problem" To było do nas wszystkich?

Bagno Mystery_-Obawiam się że jestem na takim etapie życia że nie wiem czego chcę.Zapragnąłem być samotnym kawalerem bo rozum mi podpowiedział że do mojego charakteru i stylu życia to będzie to najlepsze rozwiązanie.Ale natura ciągnie mnie do kobiet,seksu itp.Problem w tym że nie mam stałej pracy ,co prawda mam dużo oszczędności i się nie martwię ale jakoś głupie z kimś się spotykać jak się nie ma stałej roboty." a czy nastolatki mają robotę? a częśc z nich jakoś rucha załóż sobie, że dziewczyny nie interesuje to czy masz pracę i co masz do powiedzenia - ona chce cię zerżnąć jak dziwkę i zostawić!!! a ty planujesz prawie już ślub

Naastoletniaa-Według ciebie facet to taki co rucha wszystko co się da przeruchać?I podrywa wszystko co się da poderwać?A ja w swoim kawalerstwie byłem szczęśliwy,tylko że wiadomo że natura cały czas dąży do kobiety,co jest normalne.

maria izabela de la krata odstawiała tą całą szopkę z przeginaniem się w tą i w tamtą To jak odstawiała to trzeba było ja pocałować chociaż! Matko ja wiedzę, że wy tu nie jestescie ani brzydcy ani nudni tylko zwyczajne d**y w korach!" izabela a gdzie zdjęcie Twojej dupy w stopce? kiedy w koncu będzie? może być w stringach :)

Darker Glownie do Faith Hope Glory bo jemu to ciagle mowie. Ale Prawiczek bez Wiary i Bagno wydaja sie tacy sami jak on. Czy tak trudno byc facetem? Ciebie Darker to ja chyba lubie. Bagno Doswiadczenie mamy przeciez takie samo. Wedlug mnie facetem jest ten kto wierzy w siebie i potrafi zawalczyc o cos na czym mu zalezy.

Mystery_-Ale trzeba mieć ją gdzie przeruchać.Nastolatką wystarczy jakiś kawałek lasu a starszym kobiety są wygodne i chcą jakegoś fajnego lokum do ruchania,a przynajmniej auto,a takiego nie posiadam więc znów mam problem

Faith Hope Glory to terapia tylko pomoże. "Czy tak trudno byc facetem?" Ile kobiet tyle definicji faceta.

Naastoletniaa-Problem w tym że mnie na kobietach nie zależy,ale na seksie z nimi już tak.Lubię też patrzeć na piękne kobiety,ale na samych koboetach mi jakoś nie zależy a wręcz przeciwnie,ludzie działają mi na nerwy

Darker no to moja definicje faceta juz znasz. Twoje ego prawie poczulo sie zranione mojas wypowiedzia. Wiec facetem jestes.

Zajrzę tu jutro. Teraz padam ze zmęczenia. Żegnam towarzystwo na dziś.

Mystery_-nie wiem czy nastolatki lecą na mnie,podobno wyglądam na więcej niż mam w rzeczywistości.Chociaż jeszcze rok temu to jedna nastolatka prawiła mi komplementy,ale ona pijana była i jakoś potem uciekła,mimo że próbowałem się tak jakoś do niej zbliżyć.Pewnie nie była mną zainteresowana a jedynie imponowała jej to że jestem wielki

Naastoletniaa-Dziwki mają trzy wady i dlatego nie poszedłem na nie,a planowałem iść na dziwki od 16 roku życia bo kasę już na nie miałem przyszykowaną.Ale na dziwki nie chce iśc bo: -jest zagrożenie HIVem -Dziwki robię to dla kasy a nie dla seksu a to mnie nie pdonieca a wręcz przeciwnie -Sama myśl że jestem któryś tam tysiecznym klijentem powoduje brak podniecenia na dziwkach

Gość bagno czy ty
to ja nie wiem komu to zdjecie wyslalama ;)

Gość prawiczek 26 ;]
JA się muszę najpierw wyprowadzić od rodziców i mieć własne M ;]. odstawiała tą całą szopkę z przeginaniem się w tą i w tamtą To jak odstawiała to trzeba było ja pocałować chociaż! Matko ja wiedzę, że wy tu nie jestescie ani brzydcy ani nudni tylko zwyczajne d**y w korach! To były moje pierwsze podchody miałem wtedy dopiero 21 lat :] ,a wcześniej 0 lub prawie 0 kontaków z dziewczynami bo wolałem ,a to pograć na kompie ,a to wyjść z kolegami na piwo. Dupa Dupa ..no tak mnie trochę doświadczył wiek nastoletni 12-18lat ..ja byłem spokojny i w towarzystwie przebojowych kolegów byłem dla nich tylko tłem choć z wyglądu jakoś nie odstępowałem od nich .jednak to oni zagadywali takie nastki ,a ja stałem z tyłu i albo tylko czasem coś dopowiedziałem ,albo spadałem do domu tak od wieku 15-18 lat utwierdziło mi się że jestem nieatrakcyjny dla kobiet ,a sporadyczne próby zaczepienia mnie przez dziewczynę paraliżowały mnie ...dlatego w wieku 18-21lat sie izolowałem na maksa od dziewczyn bo mocno nie wierzyłem w siebie. No ,ale przecież facet od urodzenia ma być pewny siebie.

No ,ale przecież facet od urodzenia ma być pewny siebie. Niepradwa. mam po prostu wiedziec czego chce. tez kiedys zarywalam takiego prawiczka niesmialego. Wiedzialam, że mnie lubi i podejrzewalam ze sie mu podobam, ale jak go zlapalam za reke to zwial jak poparzony. Pomyslalam, ze mu sie nie podobam i odpuscilam. No bo co miałam zrobic? Gonic go?

prawiczek 26 ;]-podobnie jak ja miałem.Mimo że już w podstawówce kilka dziewczyn pytało mnie o moje imię,niby przypadkowo i niespodziwanie i kolega mi powiedział że się podobam od niej siostrze,to kilku dziewczyn powiedziało mi że jestem brzydki i tak to w mojej świadomości zostało.W wieku nastoletnim też nie umiałem żadnej dziewczyny zdobyć i jakoś te utwierdzenie pozostało przez dlugi czas.Aż zainstalowałem sobie net zapisałem się na sympatię i nagle fajne laski do mnie pisały.Nie chciałem przyjąć do siebie że podobam sie kobietą.Później jak mi wysyłały jakieś sygnały to nie umiałem tego wykorzystać.W końcu doszedłem do wniosku że związki to nie jest aż taka fajna sprawa i nie nadaję się do kobiet.

maria izabela de la krata-Ja jeszcze takiej śmiałej jak ty nie spotkałem,jedna mnie też podrywała i ze mną tańczyła ale miała faceta,po za tym ona z wszystkimi tańczyła

Gość prawiczek 26 ;]
Rozumiem oferma że ty byś poleciał na każdą która na Ciebie spojrzy ...to tak nie działa...równie dobrze możesz iść na dziwki efekt podobny myślę.;] Może Ciśnienie ci spadnie i przestaniesz się tak pienić

offerma-nie wkurzam cię.chciał bym nie mieć problemu z kobietami.Kiedyś myślałem tak jak ty,czyli że jestem brzydal i żadnej na świcie bym się nie podobał,takie miałem myślenie i było mi łatwiej niż teraz.