Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belluccia

Sama, samotna, ciągle sama ...

Polecane posty

Mam dość samotności.. Mam dość mojego życia.. Pisząc to widzę przed sobą do połowy pustą butelkę "Canelli" więc proszę o ewentualne wybaczenie mi błędów ortograficznych, składniowych, fleksyjnych, interpunkcyjnych, itp. Mam 19 lat i jestem tak cholernie samotna. A wiecie co? Wszyscy mi mówią, że jestem ładna, mądra, etc. I po co mi to mówią? Nie wiem. Ale ja za to znam prawdę. Jestem brzydka, głupia, użalam się nad swoim przegranym życiem i w dodatku jestem nietrzeźwa. Pozadrawiam wszystkich samotnych i "pod wpływem".

Gość raczek1
brakuje ci towarzystwa czy seksu

lose one's temper 🖐️ Przyjaciela na początek, takiego szczerego mi brakuje, seks zostawiam dla tego jedynego - śmiej się jak chcesz, mam to w duszy.

Gość trybun na kafe
jak sie ma dosc samotnoswci to sie z niej leczy i wychodzi do ludzi a nie na kafe chyba, ze jest to z zamiarem poznania kogos a potem w realu, to ok

Gość trybun na kafe
ja akurat mam dość bycia przyjacielem w realu i niecie:P

Gość Bezpseudonimu 6
mam taki sam problem, ale mimo iż uważam, że to nie we mnie tkwi problem, to chyba tak jest. Mam fatalne relacje z ojcem, który zniszczył mi dzieciństwo. Na świat patrzę przez pryzmat swoich myśli i dlatego każdego oceniam taką samą miarą... oczywiście zachowuję się normalnie, ładna, zgrabna mądra i mnóstwo tych bzdurnych komplementów się nasłuchałam. Jednak nigdy nie będę już całkiem normalna i to czyni mnie samotną

Tu przynajmniej można się wygadać (ok, wypisać), a w realu co? Podejdę do pierwszego lepszego kolesia i opowiem mu o moim beznadziejnym życiu? O tym co czuję? Chyba nie...

Gość prawica
bellucia jesteś dziewicą

Gość samotny_samotnik
a skąd jesteś to możemy gdzieś pojść jak coś :P

To nie miało brzmieć jak ogłoszenie matrymonialne... :/ samotny samotniku Twoja natura woła, żebyś pozostał samotny. Tak, jestem dziewicą (niebywale ciekawe, prawda?)

Gość kooorwa a ja mam
belluccia 32 lata i jestem parwikiem

Gość prawica
to super, już Cie lubie, umówimy sie na randke?

Gość StarX
Nie jesteś beznadziejna, tylko młoda i (jak wielu ludzi w twoim wieku) wrażliwa. Rada starszej koleżanki: zastanów się co ci sprawia radość i skoncentruj się na tym, reszta sama przyjdzie. Ludzie lgną do szczęśliwych ludzi, jeśli będziesz zapłakana/ załamana itd to będą do ciebie lgnąć tylko psychopaci - a to dopiero problem ;P I nie zajmuj się pierdołami typu jestem za brzydka (jestem za ładna), jestem za gruba (jestem za chuda) itede itepe. Na początek zaprzyjaźnij się z samą sobą, zobaczysz jak wiele wokół ciebie to zmieni. Trzymam za ciebie kciuki :)

Gość samotny_samotnik
a czemu mam być samotny ? :(

"belluccia 32 lata i jestem parwikiem" Mi nie przeszkadza kawałek błony między nogami tylko samotność. prawica - nie, dziękuję. StarX - masz rację, ja to wiem wszystko, tylko czasem ma się takie chwile słabości (jak ta teraz). Cóż, po to w końcu jest kafeteria... ;)

Gość tomido
napisz do mnie to pogadamy gg 8602678 obiecuje ze nie będzie głupstw b

klumpi - chyba faktycznie masz za miękkie serce... wypiję Twoje zdrowie kolego. tomido -to ja już wolę tę moją samotność.

foko - w sylwestra nie wypilam ani kropli, ja w ogole nie pilam od ... od kilkunastu miesiecy... ale dzis mnie wzielo... ta cholerna samotnosc :( :(

Gość samotny_samotnik
ale ja już nie chce być samotny :( brakuje mi kogoś bliskiego...:(

Gość klumpi
beluccia tylko nie pij za duzo, bo i tak nie wiadomo czy pomoze, a niepotrzebnie sie "pochorujesz" ;P

witam wszystkich...dołączam się do grona samotnych...samotna nie z wyboru...:( już kolejny rok...każdy ciągle powtarza ''młoda jesteś, znajdziesz sobie kogoś" phi ok może i znajde, ale ja mam wrażenie, że ta prawdziwa miłość, to wielkie boom jak się spotka tą właściwą osobę minęło...w moim przypadku wróciło i zabolało podwójnie...:(

Widzisz, klumpi, Ty nawet mnie nie znasz, a martwisz się o mnie. Wzruszasz mnie, wiesz? Szkoda, że nie możemy napić się razem.

Gość trybun na kafe
wiecie dlaczego jeszcze jesteście samotni? Bo samotność jest bezpieczna, nie ponosi sie ryzyka odrzucenia, odpowiedzialności za związek i rozwiązywania problemów...Źle to u was wygląda kobietki:(