Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belluccia

Sama, samotna, ciągle sama ...

Polecane posty

Gość samotny_samotnik
no wiesz całkiem na gazie nie będe raczej na lekkiej "fazie" wkońcu czego sie nie robi aby poznać drugą połówkę :P

Od picia trzaśnie Ci wątroba, wiem co mówię, moja już się marszczy :\ Lepiej szukaj innych metod :)

Gość samotnoscwsieci
Pozdrawiam, tez jestem samotna i w Twoim wieku, tyloko że ja chyba na własne życzenie bo mnie wszyscy wkurwiają na około :)

Hehe trochę mnie rozbawiłaś tym tekstem :) Temperamentna kobieta musi być z Ciebie :) Towarzystwo, ja znikam, ale wrócę do was jeszcze, tacy mili jesteście :) :)

Gość samotny_samotnik
o kurde, a co takiego ci robią, że sie tak wkurwiasz ?

Gość a moze.,.,.,.,.,.
a może nie dostrzegasz i nie dajesz się przytulić innym ludziom żeś taka samotnica.

Gość papappap
co ja mam powiedziec 28l i dolina od miesiecy :(

Gość jestes sztywna pała
autorko :D łe sama bym z taką nie ,,kumplowała" sie... łee.

Gość samotnoscwsieci
belluccia wróc to sobie pogadamy! zajrzę tu koło 23 bo teraz też muszę leciec :D co mi robią że mnie wkurwiają ? to ja Ci powiem co ja widzę na ulicy: - dziewczyny najczęściej to albo wieśniary i blachary co patrzą tylko na kasę albo pseudo damy jarające się emotkami "xD" -faceci napakowane koksy myślą, że każda jest ich bo tacy są piękni ogólnie mnie irytują, nie widzę normlanych ludzi na tym świecie :)

Gość samotny_samotnik
ja jestem normalny(chyba) i też jestem sam ;/

Gość samotnoscwsieci
to możemy sobie rękę podac :)

Gość ciekawe czy autorka
jeszcze sie pokawi :P ja jestem sama od roku ale jakos nie zworcilam nawet na to uwagi jakos nie mam czasu na rozpaczanie na d soba

Gość ciekawe czy autorka
bez sensu uzalasz sie nad soba to ci nie pomoze,a tylko pogorszy sprwe,taka jest prawda dziewczyno

Ależ miłe komentarze się pojawiły po moim odejściu ;P Tym razem debatuję nad butelką Redd'sa przy dzwiękach najsmutniejszej muzyki na świecie. Jest sobota, za oknem ciemno, a ja mam ochotę się napić. Oj, oj, oj, chyba popadam w alkoholizm... Nawet "Strasna zaba" Gałczyńskiego mnie nie rozweseliła. Bywajcie towarzysze moi gdziekolwiek jesteście.

Gość to ja sie przylacze
heh

Widzę, że wszystkich samotnych gdzieś wywiało. No cóż, w sumie niewarto ciągle pisać tego samego...

Gość Intronka
Zamiast siedziec w domu idz na impreze:) tam przynajmniej zawsze mozna poznac kogos milego:)

Nie lubię imprez :( Wiem, wiem, odludek ze mnie straszny i teraz się dziwię, że jestem sama.

Gość Intronka
Czemu nie lubisz ?

Gość samotnikkkk
Czesc tez jestem samotny mam 20 lat i źle mi z tym :( skąd jesteście ??

Po prostu wolę inne sposoby spędzania wolnego czasu. Nie lubię imprez czy też dyskotek ze względu na ich wymowę, na panującą tam afmosferę, wszędobylski zapach papierosów, alkohol i szybkie numerki w toaletach...

Gość samotnikkkk
Dlaczego nie ?? Przecież to chyba nie taka wielka tajeminca nie musicie mowic miasta wystarczy województwo :) przecież nie namierze was :D

Gość samotnikkkk
:) No widzisz a jednak się dowiedziałem :P Ja Wielkopolskie :) no to możemy zacząć naszą konwersacje :) czym się zajmujesz na co dzień :P jeśli moge wiedzieć :)

Ostatnio zajmuję się opróżnianiem różnych kolorowych butelek... Reszta jest milczeniem.

Gość samotnikkkk
To przykre pijesz z samotności czy z nagromadzenia różnego typu problemów ?? Ja aktualnie słucham muzyki choć miałem się uczyć :) ale jakoś wole popisać

Piję, bo jestem głupia... A Ty również nie lubisz imprez, że w sobotni wieczór próbujesz (o zgrozo) się uczyć?

Gość samotnikkkk
Nie no raczej mam stanowisko neutralne w sprawie imprez :) ani nie lubie ani na ich punkcie nie szaleje :) e tam chyba nie jesteś taka głupia skoro zdajesz sobie z tego sprawe :D wiesz poprostu mam dużo zaliczeń teraz a niedługo sesja się zacznie no i trzeba nie dać plamy :) . Oprócz picia zajmujesz się czymś :D ??