Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belluccia

Sama, samotna, ciągle sama ...

Polecane posty

Gość samotny_samotnik
no bez jaj chyba na 1 spotkaniu przy kawie porozmawiamy i sie zobaczymy co nie ? :P

Może trzeba założyć osobny wątek samotniku: Mam 23 lata, jestem mężczyzną, szukam kobiety. (Tutaj cosik o sobie). Zainteresowane proszę pisać na adres e-mail xxx. :)

Gość 123456789876543223456789
Ja próbowałam w realu i co? Zgadywanie, podrywanie, propozycje, ba nawet propozycje ranki. Pomijajc fakt, ze mam mnostwo kumpli, wiec okazji na przejscie na poziom wyzej mialam wiele. Tzn. oni mieli I gówno mi z tego przyszło, więc nie do mnie takie gadki.

Gość samotny_samotnik
no tak pewnie jestem zboczeńcem i jestem grubą swinią :P, pisałem, że nei mam czasu żeby kogoś poznawać co mam łazić sam do kina czy po galeriach ?

trybun - jesteś pewny siebie :) tak, uważamy się za mądre w pewnych kwestiach, tych kobiecych. Ale co to da? facet może mieszkać 200, albo 300 km ode mnie i co? nie dla mnie związki na odległość.

Samotny - nie masz czasu na szukanie a czas dla dziewczyny bedziesz miec? Bez jajec mi tu.

Gość samotny_samotnik
skoro mam teraz czas, żeby siedzieć na tym forum to znajde go dla dziewczyny :)

Gość z ciągaj majtki
Pisząc to widzę przed sobą do połowy pustą butelkę "Canelli" więc proszę o ewentualne wybaczenie mi błędów ortograficznych, składniowych, fleksyjnych, interpunkcyjnych, itp. Taka zniuansowana wiedza w wieku 19 lat ?! ;) Bardzo wątpliwe, bardzo...

W każdym razie jedno wiem na pewno - jutro będę miała pierwszego od ponad roku kaca :(

Gość samotny_samotnik
ee tam weź troche miodu na język i nie bedziesz miała :P

Bell nie przejmuj sie, ja na studiach z powodu swoich rozterek, zaczelam nie pic lecz chlac i to ostro. Do tej pory imprezy sie mnie trzymaja, ale znajomi coraz starsi i nie chce mi sie siedziec na popijawach ja sama i pare par:P Na szczescie sa przyjaciele i nie narzekam na nude

z ciągaj majtki - a cóż ma znaczyć ta dygresja? Sugerujesz, że mój wiek nie jest adekwatny do moich wypowiedzi?

Gość z ciągaj majtki
tak sugeruję ;)

Gość samotny_samotnik
to weź witaminę C tak z 2 tabletki :)

Gość z ciągaj majtki
które 20 lat ? :)

Tylko nie bawmy sie w gre pod tytulem - jacy jestesmy fajni i intelektualni:D:D:D:D ;)

Gość samotny_samotnik
sam byłem dłuższy czas w toksycznym związku, myślałem, że jak go zakończe to będzie lepiej i co ? było jakiś czas ,a teraz jest jak jest znajomi wszyscy w parach, a ja zawsze sam :P

Gość z ciągaj majtki
A o co może chłopu może chodzić ? Przecież wiadomo, że o jak najmniejszą ilość błędów ortograficznych, składniowych, fleksyjnych i interpunkcyjnych ;)

Gość samotny_samotnik
j atam w sumie nie jestem taki samotny - mam kota :P

Coz - niektorzy beda miec pare inni nie - trzeba to zakceptowac jesli sie jest w drugiej grupie. Autorka ma jeszcze dwa-trzy lata, aby sie o tym przekonac. Ty samotniku tez jestes w innej grupie, bo w zwiazku byles a nie masz gdzie kogos poznac. Ja naleze do kategorii lamusow spolecznych - fajni, zabawni, weseli, ujmujacy, ale wiecznie sami

A co złego jest w tym, że nie lubię strzelać ortów i innych błędów językowych w swoich wypowiedziach? Nie w nawyku mi kaleczyć ojczysty język. Więc się "chłopie" nie czepiaj biednej dziefcynki.

Gość Piteerrr
Może jednak jesteś fajna ale nie doceniasz tego. To bardzo nie dobrze. Na pewno masz w sobie coś czym potrafisz zachwycić. Ten atut staraj się "eksponować" jak najbardziej. Królewicz na pewno się znajdzie... :)

Zaraz pojawi sie naczelna rada kafe - wyjdz do ludzi i zapisz sie na kurs jezykowy, twoj maz juz tam czeka:P:P