Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belluccia

Sama, samotna, ciągle sama ...

Polecane posty

Jestem samotna, bo jestem samotna i tyle... Nie mam siły wymyślać mądrych argumentów dlaczego jestem sama. Przed monitorem sobie pochlipię, a może rano będzie już lepiej.

Gość samotny_samotnik
ja myśle, że jestem samotny bo jestem nieśmiały i mam mało czasu :(

nie będzie lepiej...uwierz mi...już to przerabiałam...ale każdy z nas jest inny, jedni potrzebuja samotności inni muszą ją znosić...patrze na ludzi wkoło, idących ulicą, trzymających się za ręce, uśmiechniętych...a ja ? co ja mam z tego życia? pracę i studia...chyba tylko tyle...a szczęścia w nim tyle, że dałoby się w dłoni zamknąć.

Samotniku, a ja wcale nie jestem nieśmiała, wiesz? Czasem jestem aż nazbyt śmiała. Tylko co z tego, skoro faceci którzy mogliby mnie zainteresować są po prostu zajęci.

Intuicjo, szkoda mi się Ciebie zrobiło skarbeńku :( Twój smutek jeszcze bardziej pogłębia mój :(

Gość trybun na kafe
nie ma czegos takiego jak samotność z wyboru czy tp wg mnie. Człowiek potrzebuje bliskości i zaspokojenia podstawowych potrzeb psychicznych oraz drugiego człowieka. Wszystko inne to bełkot i nieumiejętnośc nawiazywania relacji

Gość 123456789876543223456789
Droga autorko - samotnosc lepiej zaakceptowac i nauczyc sie z nia zyc, a nie podsycac sie tylko nadzieja, bo wtedy upada sie jeszcze bolesniej. Wiem to z doswiadczenia, mi tez mowiono komplementy, ale na zawsze pozostane wieczna przyjaciolka. I nie zaden cud sie nie wydarzyl, nie pojawil sie ksiaze. Nie jestem samotnikiem, mam mnostwo znajomych, udane zycie towarzyskie - co z tego? Koncze w tym roku 23 lata i nic sie nie stalo. Dlatego nie poglebiaj swoich pragnien tylko zdus je w sobie, bo nie ma nic gorszego niz zludna nadzieja. Zycie jest niesprawiedliwe - jedni sa stworzeni do zwiazkow inni nie. Nie twierze tez ze jestes przy tym koslawa, bo ja tez nie jestem, ale tak po prostu bywa, nie mamy tego czegos.

Gość samotny_samotnik
mam taką samą sytuację, też mam 23 lata i czytam jakby o sobie :(

Trybunie najwyższy, ja to właściwie wiem, dlatego spróbowałam zapić tę potrzebę bliskości, a ona jeszcze bardziej się uwidoczniła. Buuuuuuuuuu :(

Gość warszawski policjanttt
ja mam juz 27 lat a jestem i dobrze mi z tym

Belluccia wiesz co myślę, że nie możemy się załamać...ja potrafie robić dobrą mine do złej gry..i będe dalej to w sobie dusić. Ja po prostu nadal kocham tego jednego, który jak widać ma to totalnie gdzieś, ale mam świadomość, że kiedyś zostanie sam i jestem tego 100%owo pewna. teraz to i ja pije...:) a co tam...będzie co ma być, wiem że jesteśmy kobietami i damy rade! Z nowym rokiem pewne postanowienia - diametralna zmiana wyglądu, mase zajęć dodatkowych i kurs tańca. Koniec siedzenia i narzekania.

Gość samotny_samotnik
mi było dobrze przez rok samotności po tym jak sie rozstałem po dłuższym związku, teraz jesetm drugi rok sam i nie mam na nic czasu praca pochłania mi prawie cały dzień do tego studia i pisanie licencjatu :(

A życie jest przecież takie piękne. Nie zaakceptuję mojej samotności, w końcu przecież ktoś mnie przytuli - ooo :)

Nie zapijaj, bo zaczyna sie od jednego kieluszka, a koniczy na codziennej popijawie - ja tak mialam w chwilach najwiekszej depresji i ryku za facetem. Teraz skupilam sie na sobie i jest dobrze, chociaz nikt sie nie pojawil - wbrew zasadzie zadbasz o siebie i od razu kogos bedziesz miec.

Gość klumpi
belluccia sam sie zaczalem zastanawiac czy to zaleta czy wada;) ciesze sie ze choc ktostam za monitorem moze to docenic;) kiedys przyjdzie taki dzien, ze pstryk - i wszystko sie odmieni. Musi! Zobaczysz;)

oczywiście, że jest. Trzeba tylko popatrzeć na nie z innej strony :) ehh...:)

Gość trybun na kafe
picie i jeczenie nie pomoże a ty Beluccia nawet na kafe odzuciłaś jak widzę jakieś propozycje, więc nie żałuję cię jakoś...Chcesz to w tym siedzisz i tyle. Masz problem a tu go nie rozwiążesz

Wow, Klumpi, wiesz, ja nie umiem pstrykać, ale może ktoś kiedyś pstryknie za mnie? ;) Oj, ja bym tak chciała, żeby ktoś mnie kiedyś też docenił.

trybun...ok może i odrzuciła, ale skąd ma niby wiedzieć kto to jest? na kafe z tego co zauważyłam siedzą różni, niekoniecznie zrównoważeni psychicznie ludzie, którzy często śmieją się z czyjejś porażki, czy sytuacji. Pełno głupich, chamskich komentarzy i to w większośći tematów.

O na bank sie zdarzy cud - pstryk i pojawi sie własnie ten. Ja za stara na takie bajki;) trybun - o tak dziewczyna miala sie rzucic na pierwszego lepszego nieznajomego z internetu, bo ja CHCIAL. To, ze ktos jest samotny nie oznacza, że wybierze pierwszego ktory okaze cien zainteresowania. Chociaz jestesmy w jakis sposob ulomne spolecznie, bo "nikt" nas nie chcial, nie oznacza ze nie mamy swoich upodoban co do partnera.

Trybun, ty się nie wywyższaj, ja nie pierwsza lepsza, żeby na kafeterii sobie szczęścia szukać. ooo.

Gość samotny_samotnik
e no ja tylko sie spytałem skąd jest i na kawe chciałem zaprosić co w tym złego ? :P

Samotny - jestes, az tak zdesperowany ze chwyatasz sie kazdej byle jakiej okazji na poderwanie spodniczki? Czlowieku szanuj sie, nie mowie ze autorka jest garbata, ale nie znasz dziewczyny nic a nic, a od razu wyskakujesz z jakas propozycja.

Gość trybun na kafe
taaa jasne...poklikac nawet nie chceta wiec jakk zagadac do realnego faceta? Nie przekonałyscie mnie. To zwykłe wykręty. Nie sprawdzisz-nie masz nic. W realu i na kafe ten sam stopień ryzyka a wymyslanie, że sie nie jest 1 lepszą czy coś to zwykły wykręt i hipokryzja, bo nie mówiłem, ze za taką którąś uważam. Nie wypowiadam sie więc więcej, bo jesteście same dla siebie monnndre:P więc bawcie sie dalej i nakręcajcie