Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąca się mama

Nie wiem co się dzieje z moją córeczką! :( PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Gość malbec
Bogu dzieki! Trzymajcie sie cieplo :)

no wreszcie jakieś dobre nowiny teraz mogę napisać "a nie mówiłam" SUPER!!! wiem jaką ulgę czujesz i cieszę się razem z Tobą

Gość barbara1984
Super!!!!ciesze sie,ze to przynajmniej anemia a ne ta cholerna bialaczka... ucaluj corcie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:):):)!!!!

śledziłam cały topik i wielka ulga.. normalnie sama sie denerwowałam jak cholera mimo że Cie nie znam autorko. Ciesze sie bardzo!

Gość Kamila XXX
Ja rowniez sledzilam temat ale nie udzielalam sie..Bogu dzieki ze z coreczka ok

widzisz kochana nie wolno miec odrazu takich strasznych mysli :) Strasznie sie ciesze, myslalam o Was bo sama mam coreczke i nie wyobrazam sobie zeby mi sie cos takiego przytrafilo. Caluje Was :)

Gość do autorkiii
martwiąca się mamo co u was słychac ? Wszystko dobrze ? Pozdrawiam asiamt znalazłas tą modlitwe od tesciowej ?

Gość do autorkiii
tak ogólnie pytam , nie wiem czy to jakas specjalna czy normalna którą mozna znalezc w modlitewniku Zawsze lepiej wiedziec , moze mozna ja odrmalnie, codzien odmawiac ?

Gość martwiąca się mama
Kochane u nas już coraz lepiej,mała coraz rzadziej na te krwawienia,nabiera sił i wraca do formy ! Ale dziękuję,że się tak bardzo martwicie! Ściskam Was Gorąco i jeszcze raz dziękuję. ;*

no to super dbaj o malutką dużo buraczków, cielęcinki i zielonych warzyw powinno się wkrótce ustabilizować a jak tam płytki krwi? unormowały się? i co było przyczyną ich spadku?

Gość martwiąca się mama
Tak wiem,staram się żeby miała w diecie dużo witamin. Liczba płytek trochę się unormowała,już są prawie w normie. Lekarz powiedział,że tam naprawdę sam nie wie co jest przyczyną takich wyników,ale nie jest to białaczka i być moze przyczyną była silna anemia.

no być moze, bo mój mały też miał dużą anemię i też malutko tych płyteczek, tylko jemu spadały aż do 6 tysięcy to sobie wyobraź co się działo a szpik córeczce badali czy tylko na podstawie krwi orzekli o anemii?

Gość Rany Boskie...
Jaka ulga...miałam ostatnio podobne przejścia z moją siostrą...juz byłam pewna ze to białaczka,miesiąc czekali na powtórke badan.Na szczescie tez nic takiego.Jezus Maria czytałam twój topik i modliłam się zeby na ostatnioej stronie było juz po wszystkim...no i jest.Tez mam dwoje dzieci ,córcie 2 latka i synka 7 lat.Na sama myśl jest mi niedobrze:(

Gość martwiąca się mama
Tylko z krwi,ale miała kilka razy je powtarzane ale jednak to nie białaczka :) . Dosłownie kamień z serce,ale co się nadenerwowaliśmy to eh.. Ale mam nadzieję,że juz będzie ok . Mała strasznie przeżyła te badania,ten szpital .. :(..Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za wszystkie słowa wsparcia!