Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąca się mama

Nie wiem co się dzieje z moją córeczką! :( PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

Gość martwiąca się mama
Kochane na prawdę dziękuję,za te wszystkie wyszukane inf,ale nie musicie ich tutaj wklejać,bo ja naprawdę dużo już czytałam o białaczce,ale mimo wszystko mam nadzieję,że to nie dotyczy mojej córeczki,nie jej :( . Jesteśmy wierzącą i praktykującą rodziną,modlimy się wszyscy,byle tylko Bóg wysłuchał naszych próśb :( .

owszem jest niedokrwistość i trombocytopenia malutkiej, ale to mi nie pasuje do białaczki, a to z powodu czerwonych krwinek czy nie błędnie je wpisałąś jako 6,2?

Gość martwiąca się mama
Faktycznie źle wpisałam :( . Miało być 1,2,nie wiem czemu wyszło mi 6,2 :O . Bosze,nie macie pojęcia jaki to jest strach o zdrowie i życie własnego dziecka :( . Tyle się o nią staraliśmy(jestem po 2 poronieniach :( ) potem chorowała i choruje czesto a teraz jeszcze to .. :(

wiem jaki to jest strach sama to przeżywałam, tylko mój mały miał takie wyniki od urodzenia w wieku ok. miesięcy pobierano mu szpik, bo juz nikt nie wiedział co mu jest, a ja myślałam o najgorszym

Gość ciekawska?
asiant, i co powiesz na te krwinki?

Martwiaca sie mamo ja sobie wyobrazam co przezywasz (mam prawie trzylatka w domu). Nie wiem jak ja bym wytrzymala tyle dni w niepewnosci. [przytulam wirtualnie]

Autorko wyobrazam sobie co czujesz (mam prawie trzylatka w domu) i naprawde nie wiem jak ja bym wytrzymala tyle dni niepewnosci. [przytulam wirtualnie]

co powiem? niedokrwistość i poinfekcyjna małopłytkowość (często się zdarza), mam nadzieję u nas to było, a nie żadna cholera

Gość martwiąca się mama
asiamt-cieszę się,że u Twojego synka to nie była białaczka.. Też bym chciała żeby moja córcia tej cholernej białaczki nie miała :(

krwinki są rzeczywiscie słabiutkie leukocyty w normie, nie wszystko stracone mcv za wysokie, nie jest to anemia z niedoboru zelaza

Gość martwiąca się mama
Nie,ostatnio nie byłą szczepiona :(

Gość barbara1984
autorko trzymam kciuki111bedzie dobrze:):)modle sie razem z TOba!!! a skad jestescie? chodzi mi o szpital jaki idziecie?

Gość grota solna
martwiąca się...zmów Pod Twoją obronę-Ona usłyszy i przytuli Was do serca; tu jeszcze modlitwa o zdrowie, mam tylko dużymi literami więc sorki za capsa LITOŚCIWY ŚWIĘTY TADEUSZU! W IMIĘ JEZUSA UPRASZAŁEŚ TAK LICZNYM CHORYM UPRAGNIONE ZDROWIE, WIĘC RACZ WEJRZEĆ MIŁOŚCIWIE I NA MOJE DZIECKO, KTÓRE UPADA POD CIĘŻAREM UŁOMNOŚCI SWEGO CIAŁA. ZWRÓĆ SIĘ DO NAJMIŁOSIERNIEJSZEGO SAMARYTANINA, DO TWEGO UKOCHANEGO MISTRZA, JEZUSA CHRYSTUSA, ŻEBY SIĘ NAD MOIM DZIECKIEM ZLITOWAŁ I PRZYBYŁ MU Z POMOCĄ. DOTKNIJ GO SWĄ CUDOTWÓRCZĄ RĘKĄ, JEŚLI TO PRZYCZYNI SIĘ WEDŁUG WOLI BOŻEJ DO ZBAWIENIA JEGO DUSZY. ZDEJMIJ Z NIEGO CIĘŻAR CHOROBY, ABY W ZDROWIU DUSZY I CIAŁA MÓGŁ BOGU TYM GORLIWIEJ SŁUŻYĆ, A TOBIE WRAZ Z NIEZLICZONYMI PRZEZ CIEBIE UZDROWIONYMI WDZIĘCZNOŚĆ SWĄ OKAZYWAĆ I PRZEZ RESZTĘ DNI ŻYCIA JEGO CIĘ WYCHWALAĆ. AMEN

Gość martwiąca się mama
jestem z Nowakowa,ale do szpitala do Elbląga jedziemy .

hm, a kiedy była szczepiona, jestem upierdliwa, bo "kolega" z sali szpitalnej miał takie wyniki po szczepieniu i infekcji, która nie była do końca wyleczona no właśnie do jakiego szpitala?

Gość martwiąca się mama
grota solna- piękna modlitwa,dziękuję z całego serca ! :(.

Gość barbara1984
fajna modlitwa pierwszy raz sie z nia spotykam...

Gość barbara1984
aha,no niestety nie z naszego kierunku ja jestem ze slaska,ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i wyniki beda coraz to lepsze11trzymam kciuki:)ucaluj mala:)

miałam też modlitwe od mojej teściowej w wieczór przed pobraniem szpiku u nas na szczęście podziałała jak sobie przypomne lub znajdę to podeślę

Gość martwiąca się mama
Ostatni raz była szczepiona jak miała 18 mcy . Dziękuję Wam kochane! :* .

Gość witaj martwiaca
mojej znajomej córeczka też była bardzo apatyczna, senna i miała problem ze stawami, mówiła że nóżki ją bolą i okazało się ze ma borelioze. Wszystko bedzie dobrze ale mala wyladowala na kilka tyg w szpitalu

ze szpitali polecam Litewską w Warszawie jakbyście mieli wątpliwości

Gość martwiąca się mama
Był robiony rozmaz . Kochane ja muszę na dzisiaj kończyć,bo naprawdę zmęczona jestem,mała teraz się też po kilka razy w nocy budzi,chyba też jakoś to przeżywa :( . Jak będę coś wiedziała to na pewno dam znać . Dziękuję Wam za wszystkie słowa wsparcia! Spokojnej nocy życzę i zdrówka dla Waszych pociech :)

Gość wspolczuje
nadal trzymam kciuki ze wszystko bedzie ok. zycze pozytywnych wiesci.

Matrwiaca sie mamo, a czy twoja corka ostatnio nie przechodzila dlugiego przeziebienia? Grypy? Moze chorowala na mononukleoze (objawy podobne do anginy, nie kazdy lekarz sie pozna!)??? Bo powiklania po mononukleozie to tez hemolityczna anemia, problem z krzepliwoscia krwi, duze oslabienie. A ilosc leukocytow raczej wskazuje na infekcje.

ślij wieści i bądź dobrej myśli jak widać po nas nie wszystko sie źle kończy pozdrawiam i życzę zdrówka, dużo zdrówka