Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ongingerbreeaad

Stracenie dziewictwa

Polecane posty

Gość Ongingerbreeaad

Witam, mam 20 lat i jestem chłopakiem, ale nigdy nie wchodziłem w te rejony życia. Wiem, że strata dziewictwa boli, ale mam do Was pare pytań i prosiłbym, abyście pomogły. 1. Czy strata dziewictwa jest tylko drogą stosunku seksualnego (bądź przez palce)? 2. Czy krwawienie następuje zaraz po, czy możę jakiś okres po rozdziewiczaniu ? 3. jak długo bolą częście ciała ( i jakie części?) po rozdziewiczaniu? 4. Jaka pozycja jest najlepsza? Pozdrawiam i proszę o pomoc, dzieuję.

Dziwne te pytania, ale niech będzie: 1. Według mnie utrata dziewictwa nie polega na przerwaniu błony dziewiczej, więc jedyną drogą do utraty dziewictwa jest stosunek seksualny czy to "normalny" czy to analny, w sumie nawet i oralny. Samo przerwanie błony dziewiczej może nastąpić nawet w zupełnie nieseksualnych sytuacjach. (Rozumiem, że chodzi o utratę dziewictwa przez kobietę) 2. W trkacie-jeśli występuje w ogóle, może trwać jeszcze jakiś czas po. 3. :D Nie wiem jak to wygląda ze strony faceta, ale u kobiety to w zasadzie tylko pochwa, jak długo to już bardzo indywidualna kwestia-może też nie boleć praktycznie w ogóle. 4. Klasyczna.

Chyba nigdy nie wypuszczono cię z domu. :O :O A szkoda, bo warto się rozejrzeć po okolicy. :O Może ktoś nauczyłby cię liczyć do dziesięciu a nie swoje pytania ubierać w liczby od jednego do czterech. :O :O

Gość gość
Moja żona krwawi co miesiąc. Więc o tzo tu chodzi? :o

Gość gość
Albo za małego :(Ja już kończe.

Nie mów tak :p Jak już to trzymaj się wersji, że M. ma za luźną :p Ja dopiero zacznę :D Ale jak się uda tym sposobem, który zamierzam wypróbować to powinno się udać za pomocą kilku kliknięć.

Gość gość
Sama zmiana to pikuś. U mnie aktualizacja trwała ok. 4h. :oDo M. wchodzi pauka plus franek, tak. Ma za luźną :D

W takim razie krwawi przez franka :classic_cool: :D 4h? :o Dużo produktów, my mamy niewiele :D:D:D

Gość gość
Ok. 2700 :oNie może być przez franka. Bo ja nie krwawię :D

:D :D :D :D :D To ja już nie wiem :D:D:D:D:D Może idźcie do lekarza 😴 :p Wieeeem! :D:D:D Ty jesteś jeszcze luźniejszy :D:D:D 😘 U nas będzie coś ponad setkę :D

Gość gość
Ja też już nie wiem, :oChyba nie jestem luźniejszy, bo kiedyś jej pierścionek został. :DNo to jadę, roochać mi się chce i głodny jestem. 🖐️