Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

No już, cichooooo. Usunęłam. ;)

Polecane posty

Hej bando hipokrytow - zanim zorientowalam sie co sie tak na prawde stalo minelo troche. Nie przypominam sobie bym wieszala psy na Lookrecji. Zreszta jak kazdy ma swoje sumienie i to chyba wystarczy. Innych winnych nie znajdziesz. Mnie osobiscie przeraza nie to, ze sprawa tyczy sie tych konkretnych osob, lecz to jak reaguje spoleczenstwo.

Gość .brand
czy ktoś może powiedzieć co się stało, bo zrozumiałam tylko tyle że lookrecja wrzuciła zdjęcie sosa na demoty, ale jakie i co tam napisała, że taka afera z tego wyszła?

Zrobiła demota z przerobionych zdjęć sossa, zdjęcia przerabiało dużo ludzi(patrz link wyżej). Wyszła afera bo fotki są bardzo niesmaczne a ludzie myślą, że jak na demoty to już bee a jak fotki są tylko tu to ok. Głupie myślenie no ale co zrobić.

Gość .brand
a. dzięki za wyjaśnienie. swoją droga trochę wieje hipokryzją, bo tutaj dużo przerobionych fot, ale jak zostało powiedziane wyżej: jak na demotach - be, ja na kafe - ok. pare dni mnie nie było i takie afery, dobrze być orange;)

Lukrecja, sraj na to co o tobie tu piszą, przestań się już tłumacz bo nie masz się z czego tłumaczyć przed wszystkimi na kafeterii, to sprawa między tobą a sosem. A wiadomo jak było, nie ty zaczęłaś ale ty skończyłaś :). Może to i dobrze z tym demotywatorem było bo tak to chuj wie ile jeszcze powstało by przeróbek zdjęć sosa, a twój demotywator położył temu kres. Idź już dziś spać dzisiaj i śpij dobrze. A jutro sępy znajdą sobie nową ofiarę...

Gość .brand
to jest właśnie kafe!

Gość staszku kolaso
znalezli sie obroncy pierdoleni ale jak dwa dni wstawialiscie przerobione foty to tylko kupa smiechu,a wiec net to net czy to kae czy demotywatory,dla mnie to nawet smieszne nie bylo9 raczej dziecinne.hipokryci jebani...:(

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Widzę, że lookrecja odzywa się tylko jak ktoś napisze o niej dobre słowo:-O widać nawet i na takim temacie szuka zachwytu nad sobą i oznak uwielbienia:-O dziewczyno ty masz coś z głową

Gość polaaaaaaaa
heej rzućcie linkiem do tych demotów!

A gdy odpowiadam na wyzwiska i pretensjonalne posty, to wszyscy z kolei mnie besztają, że "daję się prowokować". Nie mam siły na użeranie się z obelgami, wystarczająco już się starałam bronić. Dla mnie to normalne, że dziękuję osobom, które mnie w jakiś sposób wspierają, lub chociaż nie obrażają, jak większość.

Gość renault megane
nie ma demota!!! wypierda*al!!!!!

Gość polaaaaaaaa
renault megane ejj może grzeczniej??? bujaj się i dajcie linka!!! looookrecja czy jak ci tam dawaj linka

Gość nnndd
Lookrecja ty naprawde masz cos z psychiką,zraniłas człowieka, zqapoczatkowałas afere i teraz walasz cała wine na wszystkich tylkoNIE na siebie, takkk, jasne wszayscy są winni, ty cacyu,dziewczyno wez ty jedz do psychiatryka, zatrzasnij sie w nim na conamniej 2 lata, bo naprawde kiedys mozesz doprowadzic do niefajnej sytuacji, zresztatego przyczynilas, juz to zrobilas, a wiesz ze ten chłopak mogł popełnic samobójstwio PRZEZ CIEBIE???!!!bys miala prokurature,sąd na głowie, slyszałas o tajkim czyms jak cyberprzemoc?? ty wlasnie sie do jestes zjebana,groźną osobom,chlopak i tak jest silny ze jakos to zniosl,przeciez to polowe polski zobaczyło,moze i rodzice, znajomi ze szkoły, ty sobie nawet nie zdaqjesz swirusko sprawy do jakiej tragedi moglas pchnąć ta sytuacje

Gość zalinkkoaa
Właśnie że kafe jest niszowe. Mało osób tu zagląda, a już szczególnie na jakiś konkretny temat w konkretnym dziale. NA demoty o wiele, wiele więcej, wręcz tysiące, jak nie miliony ludzi.

Jesteście pojebani, czepiacie się czegoś co sami dużo wcześniej z wielką zabawą tak naprawdę robiliście, a gdy sossowi było przykro to go olaliście, Lookrecja chociaż się obeszła jego opinią...

Gość Hej bando hipokrytow
Inkwizytor-no wlasnie o to chodzi.Najsmieszniejsze(mowiac ironicznie)jest to,ze pewnie znalazly sie tu osoby,ktore przerabialy foty sosa,a teraz jada po Lookrecji:O debilizm nie zna granic,a moralnosc niektorych kafeterian pozostawia wiele do zyczenia.

Gość Hej bando hipokrytow
Misiaku-wybacz,rozpisalam sie za bardzo i wlaczylam w posta do Ciebie to,co powinnam napisac w osobnym:)🌼