Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię SOSSa

SOSS nie przejmuj się niezbyt inteligentną laską !!!

Polecane posty

Gość lubię SOSSa

każdego to mogło spotkać.

a o co chodzi??? powie ktoś w skrócie?? bo wiem, ze cos o Lookrecji i Sosie a ich kojarzę stąd.. w sensie, ze tutaj się wypowiadaja.. a widze kilka tematów o niej o co chodzi?? krótko i na temat

soss, jeśli jesteś facetem ( bo nie wiem) i masz jaja to zabierz wreszcie głos i nie pozwól zaszczuwać jednej dziewczyny, która chyba aż tak cię nie zraniła. no chyba, ze ty w ogóle jaj nie masz i jakaś fotka może cię zranić jako tę dziewicę orleańską. heh

Gość 6898978oto
Ciekawe, czy Ciebie by nie zraniła. taaaa.... Fotka z chujami, którą może każdy zobaczyć i zapisać. Znajomi, rodzina... To poszło w świat... To ona zawiniła, niby z dlaczego on ma zabierać głos w jej sprawie?

Gość lubię SOSSa
Wincentuś ja rozumiem, że ci się ta dziewczyna podoba ale my tutaj też mamy prawo wypowiadać się co o tym sądzimy! Są pewne granice chamstwa.

nie jestem delikatną panienką - to raz nie rozpowszechniam moich zdjęć na bzdurnych portalach w stylu nk - to dwa są problemy poważniejsze niż kolorowe podobizny twarzy w necie z chujami czy bez - to trzy

Gość rtjkhgffrty
"lubię sossa- powiesz o co chodzi???" o gówno co smrodzi! sp.ierdalaj!!!!!

Ani nie przerabiałam zdjęć sosa, ani na democie nie bylo zdjęcia z penisem, także zobacz, zanim ocenisz.

Gość 6898978oto
wincenty pierdyknięty -to co Tobie lata, innym może złamać życie. Zachowujes się jak jakiś fanatyk Lookrecji.

Gość lubię SOSSa
Lookrecja wstawiła na demotach przerobione w sposób ośmieszający Sosssa fotki.

Gość iuyolo
Lookrecja - o co chodzi? Jaki był podpis do zdjęć?

a konkretnie?? ciekawi mnie .. a mi każecie sie nie wtrącac, a sami gadacie o tym z tego co widzę ładnych pare godzin.. wiec po prostu pytam o co chodzi, bo mnie to zwyczajnie ciekawi, bo grubsza afera ... jesli tak zrobiła to dla mnie jest to mega podłe i niech teraz ktoś jej zdjecia ze stopki przerobi.. zobaczymy czy też potraktuje to jak ZWYKŁY ŻART. pozdrawiam

Podpis był "Właśnie dlatego nie wstawiaj swoich zdjęć na fora publiczne" (no chyba, że ma się gdzieś takie przeróbki - a do takich osób należę ja). Dlaczego wincenty zachowuje się jak mój fanatyk? Bo mnie popiera? Sos ma to już w dupie, ja usunęłam demotywator, a Wy nadal robicie szum....

Jeśli Lookrecja jest "niezbyt inteligentna" to jak nazwać większość piszących tu lasek? Imbecylami?

są granice Lookrecjo. i nie bede się więcej wypowiadac, sama wiesz co zrobiłas.. to nie było smieszne, a raczej załosne.. osmieszałas sossa jakbys sama była mega piękna. zegnam

zakompleksiona właśnie tu cały teatrzyk dla nas odegrała udając, że niby nie wie o co chodzi :D nie wysilaj się dziecino jesteś taka sama tępa dzida jak większość tutaj

ja weszłam teraz na kompa, jestem moze od godz.. na kafe niedługo i zdziwiło mnie aż tyle tamtów o niej:O ale juz wiem o co chodzi.. i juz kiedys byly o niej tematy a co ciekawsze- jak zaczęli jej schlebiac to zdjec w stopkach przybywało:D

cóż za wnikliwe obserwacje, zakompleksiona zdjęć jej przybywało, powiadasz? a tobie kompleksów? i złości do niej?

czy złosci?? ja mam to gdzies.. wypowiedzialam sie jedynie co o niej sądzę. a konkretniej o jej zachowaniu. ale bez wyzywanie jej od szmat etc jak tu ma to miejsce. a co do kompleksów.. tak mam je i nie będę kłamac, ze jest inaczej natoamiast nie ma to nic wspólnego z jej osobą. :)

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Pewnie co niektórzy jeszcze każą lookrecję przepraszać, że przez sosssa jej super "zajefajny" image na kafe został nadszarpnięty :-O A taka jest prawda, że ten nieletni smark chciał się zabawić czyimś kosztem a teraz taką niewinną zgrywa, po prostu żal :-O

Gość niewinną zgrywa
że niby Lookrecja niewinną zgrywa? Wcale nie zgrywa i ma na tyle klasy, by przyznać się do błędu i powiedzieć "przepraszam" jest mądra, piękna i bardzo miła

Gość fvgbvhgbhnbh
haha gdzie ona przeprosiła ?? :D przyznała rację, bo stchórzyła jak całe kafe na nią napadło, tyle