Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitia 28

ostatnia miesiaczka 26 listopada..?

Polecane posty

bede nastepny test robic w piatek jezeli dalej bedzie brak@ ale modle sie zeby nie byla to ciaza.... chociaz z drugiej strony malo to mozliwe bo z mezem sypialam w tym miesiacu tylko 1 raz i mowil ze uwazal zawsze sypiamy bez zabezpieczenia poniewaz nie moge brac hormonow :(( kurcze moja corcia zmrla jak miala 14 dni synek ledwo uszedl z zyciem mial 2 operacje na serce powazne boje sie rodzic kolejne dzieci choc nie ukrywam ze chcialabym mic jeszcze jedno ale nie wiem czy moja psychika by to przetrwala jakby kolejnemu dziecku cos bylo

wiem kochana ze sa prezerwatywy ale oboje z mezem ich nie akceptujemy nie mamy przyjemnosci z seksu i zawsze konczyl sie tylko nie potrzebnym wysilkiem bez braku orgazmu z kazdej strony

Gość Mitia 28
annas- bardzo mi przykro, ale mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko sie wyjasni po Twojej mysli. Co do plamienia to nie wiem co Ci poradzic, bo ja tez mialam w polowie cyklu a nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo. Tu pomoze tylko wizyta u ginekologa

a i z mezem sypiam tak od 6 lat i nigdy nie zaszlam w ciaze z wpadki dwojka dzieci byla planowana

mitia a kiedy ty idziesz do lekarza ja w poniedzialek ale chyba sie wkurze i pojde prywatnie :/ nie wiem czy wytrzymam do poniedzialku

Gość Mitia 28
annas ja sie jeszcze nie umowilam na wizyte, ale jesli nie dostane @ do konca tygodnia to zadzwonie i sie umowie prywatnie na poniedzialek albo wtorek, zalezy od wolnego terminu.

Annas tak,poroniłam w 6tc!Po ponad 3latach starań!I po tym właśnie poronieniu cykle mi się całkiem rozrególowały.przeniosłam się prywatnie do lekarza,który zajmuje się niepłodnością i pracuje m.in.w klinice w Katowicach.

Moja kolezanka miala to samo z tym ze ona sie starala 10 lat najpierw 4 z pierwszym mezem ale to byl alkoholik i myslala ze to jedna wina i sie z nim rozeszla potem 6 at z drugim mezem wkoncu zaszla w ciaze byla taka szczesiwa i poronila tez sie leczyla i dzisiaj ma 2 etnia coreczke :)) takze nigdy nie trac nadziei

mitia to daj znac jak cos bedziesz wiedziec albo jak dostaniesz miesiaczke ja tez bede zagladac na topic i informowac

Gość Mitia 28
Dam znac:) tez zamierzam zrobic jeszcze jeden test w piatek lub w sobote, ale tym razem zrobie rano.

Annas dziękuję Ci,wiem,że nie powinnam tracić nadzieji,ale to jest trudne,ja teraz już przywykłam,że się nie udaje i może dlatego jest troszeczkę łatwiej.Przynajmniej mogę już patrzeć na kobiety w ciąży,jeśli wiesz co mam na myśli!

Gość Mitia 28
to tak jak ja:D

nadzieja za to moja druga kolezanka po 7 latach staran zaszla w ciaze i leczyla sie juz psychologicznie bo lekarz stwierdzil ze jest plodna i to siedzi w jej psychice, przeczytala ksiazke potege podswiadomosci wyjechala w gory i zaszla i ma synka rocznego

nadzieje a ja jak stracilam corke to tez nie moglam zajsc w ciae bo tak bardzo chcialam i dzien w dzien z mezem i nic i nic az przyszla data mojego slubu i modlilam sie aby akurat nie byc w ciazy w ten dzien hehe i sie nie udalo ;)

My na wczasach też byliśmy,ja znajduję sobie różne zajęcia,żeby tak nie myśleć i czymś się zająć i jest nawet lepiej:)Czas pokaże co będzie dalej:)

mitia ale jak ja robilam testy z corka i synem to tez wieczorem i wyszly w obydwu przypadkach 2 kreski

Gość Mitia 28
Nadzieja- moja kolezanka dwa lata temu zwolnila sie nawet z pracy, miala nadzieje, ze odpoczynek pomoze, caly czas sie leczy i jak na razie tez im sie nie udaje. Wiem, ze ma problemy z hormonami a i jej maz ma za malo ruchliwych plemnikow. Jak widzisz takich par jest duzo niestety:(

Gość Mitia 28
annas ale ja bym chciala dwie kreski

Gość Mitia 28
Trzymam kciuki:)

ok kochane dziewczyny ja uciekam zagladne tu wieczorkiem bede sledzic topic i piszcie o wszystkich zmianach jakie nastapia u was

Gość Mitia 28
Na pewno dam znac, oby sie wszystko szybko wyjasnilo, zawsze to lepsze niz czekanie.