Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitia 28

ostatnia miesiaczka 26 listopada..?

Polecane posty

Gość no to ja mam podobnie
ech ja tez nie planuje ciazy jeszce ( nie wiem czy w ogóle) też nie wiem czy psychicznie dalabym sobie rade z tym wszystkim mam córcie ma półtora roczku ale po porodzie tez walczylismy o jej życie , a ja do tej pory budze sie w nocy i biegne patrec czy oddycha ... nie wiem jak bym zniosla kolejną ciąże :( ( a raczej strach o malenstwo i poród)

i jakies zmiany u mnie dalej brak @ zauwazylam pelna syfow na twarzy gdzie zawsze moja cera byla idealnie gladka... korci mnie aby jechac po test ciazowy ale nie chce mi sie tylka ruszac z domu

Gość Mitia 28
annas u mnie tez bez zmian, ale ja poczekam do piatku lub soboty z testem. Czuje sie jak przed @ wiec nie wiem czy zdaze z testowaniem.

Hej dziewczyny! Ja mam podobny problem z okresem. Zawsze miałam regularne cykle 30 dni. Ostatnia prawidłową miesiączkę miałam 27 września, potem cykl mi się wydłużył, po 37 dniach dostałam kolejną miesiączkę, która trwała 5 dni, po niej po 3 dniach przerwy znowu dostałam. Spanikowana pobiegłam do lekarza. Ten dał mi Proverę. Źle się po niej czułam i naczytałam się różnych rzeczy, więc znalazłam innego lekarza. Ten mi powiedział, że nie dałby mi tego leku. Kolejny okres był 22 listopada i od tamtej pory nic.... 7 grudnia byłam ostatni raz u lekarza (16 dzień cyklu), po USG powiedział, że zbliża się owulacja. Robiłam testy przed świętami i po świętach i nic... 29 grudnia zrobiłam betę z krwi - ujemna. Nadal nie mam okresu. To już 45 dc. Byłabym najszczęśliwsza, gdyby brak miesiączki był spowodowany obecnością maluszka w brzuszku, ale to raczej niemożliwe, więc jej brak doprowadza mnie już do szewskiej pasji. Eh....

he he...ledwo się poskarżyłam...i... będąc u szefa poczułam jak zbliża się...dostałam okres:)

Gość Mitia 28
annas i jak dzisiaj u Ciebie?? u mnie nadal brak @, ale jestem wzdeta a tak mam zawsze przed @ wiec chyba nic z tego nie bedzie:( Olcik- fajnie, ze sie wyjasnilo:)

a mnie ciagle boli podbrzusze i chodze nerwowa od rana zrobilam awanture mezowi za blachostke :P a biedny przyszedl z nocki i mu sie dostalo a tak zawsze mam przed okresem jakies 2-3 dni :P wiec ja tez czekam do piatku - soboty. Ogonie boli mnie podbrzusze....kurcze a moze cos w powietrzu jest ze tak duzo dziewczyn ma ten sam prblem bo ja juz nie wiem... ja wczesniej mialam regularne miesiaczki ostania dostalam jak bylam na weselu i nie ukrywac ze torszke bylam wypita jak to na weselu i moze to mi wszystko pokrecilo w moich cyklach...no nie wiem....

ide na spacer z dzieckiem taka ladna pogoda bo mam jakiegos nerwa spacer mi dobrze zrobi :)

Gość Mitia 28
Ja sie biore za sprzatanie a pozniej jade na zakupy i przy okazji do apteki skocze;), bo mi urlop zleci a nic nie zrobie:) Milego spaceru:)

Gość Mitia 28
u mnie dzisiaj 40dc, ale ja mam dlugie cykle 35-dniowe

Gość Mitia 28
Annas, moze cos jest w powietrzu?! Jak sie czujesz, jakies zmiany?? Ja zrobilam mega sprzatanie, i zaliczylam dwie godz rozmowy przez tel z siostry corka, jeszcze tylko mnie zakupy czekaja.

Gość Mitia 28
a tak mi sie juz nic nie chce robic:(

a ja bylam z dzieckiem na dworzu i przychodze do domu patrze nie zakrescilam wode w kranie :D leciala poltorej godziny ;D potem pojechalam na zakupy i zapomnialam z wstawilam psu jedzenie :D naszczescie maz ktory spal po nocce wyczul smrod spalenizny;) takze jestem jakas dzisiaj skolowana i spiaca BOZE OBY TO NIE BYLA CIAZA :(((

Gość Mitia 28
Annas mialam zabiegany wieczor, obiad, zakupy itd....brzuch mnie boli jak na @ wiec powoli trace nadzieje:(

A u mnie dalej nic i brzuch tez mnie boli i czuje sie dzisiaj oslabiona jakas i gardlo mnie boli strasznie chyba sie zarazilam od meza bo on chory :/ To cie pociesze mnie w obydwu ciazach bolal brzuch jak na okres i zwlekalam z testami bo bylam pewna ze dostane. Z pierwsza ciaza 2 kreski wyszly odrazu bardzo widoczne po minucie wyszla druga kreska. Z druga ciaza bylo tak ze zrobilam test i po 2 min wyrzucilam do smieci bo wyszla 1 kreska ale dalej mi nie dawalo to spokoju i zrobilam drugi test i tez wyszla 1 kreska ale dalej czulam w sobie ze jestem w ciazy i zrobilam 3 test i tu juz przeczytalam intrukcje obslugi :P ze trzeba odczekac 5 min :p odczekalam i pojawila sie ledwo widoczna druga kreska , mialam jeszcze w smietniku tamte 2 testy i tez byly z dwoma kreskami :P.... tu natomiast jak robilam ostanio test sprawdzalam jeszcze rano czy jest druga kreska i nie bylo :)

mnie jak rozlozy dzisiaj goraczka to bede musiala chyba zrobic test bo nie wiem czy moge leki brac :/

Gość Mitia 28
Czesc annas:) smieszny ten test, juz go kiedys widzialam, mi tez wyszedl niebieski:P To kiepsko, ze sie rozchorowalas, mam nadzieje, ze synek chociaz zdrowy? @ nadal nie mam, a brzuch nadal boli na @. Tak sie zastanawiam, czy to plamienie ktore mialam 11 grudnia to nie bylo @??? chociaz wtedy bylo brazowe, bez krwi, no i wyszlo by, ze mialam okres dwa tygodnie po normalnym okresie??!! Jak myslisz???? moze powinnam nowy cykl policzyc od tego plamienia a nie od normalnego @ w listopadzie?? Ale nagmatwalam;) mam nadzieje, ze zrozumiesz:)

hehe doskonale cie rozumiem bo ja mialam takie plamienie 20 grudnia a wzesniej miesiaczke mialam normalna 5 grudnia i tez sie zastanawialam czy to plamienie policzyc jako okres???? ja mialam tak ze najpierw poleciala mi kres w potem przez 3 dni mialam takie blazowe plamy jak koncowka okresu... maz wlasnie polecial mi po 2 testy :P nie wytrzymalam dzisiaj zrobie jeden i drugi jutro jak dwa wyjda negatywne tzn ze na 100% nie jestem w ciazy.. ogolnie dzisiaj sie fatalnie czuje jest mi zimno boli mnie glowa

Gość Mitia 28
Annas szkoda, ze to wszystko nie jest prostsze:( ale zycze Ci aby wszystko bylo po Twojej mysli:) daj znac koniecznie!!!!!

Wlasn wie zrobilam test na ktorym pisalo ze mozna robic kazdej porze dnia taki to byl ze trzeba bylo nasiusiac na taka koncowke tego testu i wyszla 1 KRESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec nie wiem co mi jest ale na pewno to nie ciaza :)))))

Gość Mitia 28
Annas bardzo sie ciesze!!!!!:) moze cos spowodowalo przesuniecie @????

cholera wie moze % bo przyznam sie ze 5 grudnia bylam na weselu i w sylwestra sie troche napilam bo wiesz bez dziecka ;) skorzystalam a nie pije w ogole to moze to ale odrazu mi lepiej :)))

Gość Mitia 28
Annas ja tez w sylwestra sobie pozwolilam na wiele:P ale wlasnie w sylwestra mialam dostac @. Wlasnie policzylam, ze od tego plamienia @ powinnam dostac 14, wiec juz sama nie wiem czy czekac ????