Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitia 28

ostatnia miesiaczka 26 listopada..?

Polecane posty

Gość Mitia 28

Witam, ostatnią miesiaczke miałam 26 listopada, 11 grudnia miałam 5-dniowe brazowe plamienie (nigdy tak nie miałam), cykle mam 35 dniowe, wiec juz powinnam miec okres, ale jak na razie nic. Czy ktoras z Was tak miala i byla w ciazy?

Gość mimowszystko
kazdy organizm jest inny... zrob test

brązowe plamienie,brudzenie raczej nie powinno świadczyć o ciąży,zazwyczaj o problemach hormonalnych ;) które pojawia się w okolicach owulacji,zazwyczaj po niej,więc u Ciebie by to pasowało jak miałaś 26.11 okres normalny. Ja teraz miałam dziwny okres,1 dzień brudzenia,lekkiej krwi,potem jeden dzień plamienia i tyle ;) nawet mnie brzuch nie bolał,a zazwyczaj mam 5 dni krwawienia ;)

Gość Mitia 28
Hmmm tak sie zastanawiam czymu nie mam okresu, i czy warto robic test...z mezem sie nie zabezpieczamy, tylko stosunek przerywany;)

Przecież test nie jest aż tak drogi, a jego zrobienie chyba nie jest aż tak skomplikowane...

Gość Mitia 28
Drogi nie jest i dlatego zaraz pojade do apteki!

Gość baska1984
ja tak mialam i 2 wrzesnia urodzilam chlopczyka:):):)

Gość no to ja mam podobnie
27 listopada ostatnia @ cykl 30-32 dni a teraz nawet mnie brzuch nie boli testy robilam nawet kilka i nic jedna kreska ... wiec to raczej nie ciąża ..... ech

Ja tak miałam rok temu .Wgrudniu nie dostałam okresu i poszlam do lekarza .Zrobił usg a tam 8 tydzien .Tak wiec w listopadzie byłam juz w ciazy a okres normalnie mialam.

Gość ja mam podobnie
olinek na testy robiłaś?

Gość Mitia 28
Ja powinnam dostac @ 31 grudnia, ale nadal nic. Wczoraj zrobilam wieczorem test i niestety jedna krecha!

Ja poprzednią @dostałam 7listopada,a kolejną dopiero 1stycznia,cykl miałam55dni,a poprzedni 47dni,więc jutro jadę na usg,żeby sprawdzić,czy wszystko ok.Tobie też radzę udać się do lekarza,żeby sprawdzić co jest grane:)

Gość Mitia 28
Nadzieja86- ja mam dlugie cykle 35-dniowe, wiec @ spoznia mi sie dopiero 4 dni.

Ja tak średnio koło30-32dni miałam,ale to było dawno temu:( 4dni Ci się spóźnia,a byłaś np.przeziębiona,albo zestresowana?

Gość Mitia 28
Ja prawie wogole nie choruje, w pracy jak zwykle, wiec stres tez odpada.

To poprostu poczekaj jeszcze,a jak nie dostaniesz to idź do lekarza i może da Ci coś na wywołanie,jeśli naprawdę długo nie dostaniesz@ i może usg Ci zrobi!

Gość Mitia 28
Zrobie jeszcze jeden test za jakies dwa dni, a jesli nie dostane @ do konca tygodnia to pojde do ginekologa.

tak ja tak mialam kiedys. miesiaczka normalna 25 maja, czerwiec nic, lipiec kilkudniowe brazowe plamienie, sierpien nic, 6 wrzesien normalna miesiaczka 9 pazdziernik normalna miesiaczka 12 listopad normalna miesiaczka grudzien nic teraz jest styczen i dalej nic i w ciazy nie jestem bo brzucha nie widac ;p

Gość Mitia 28
Nawet nie masz pojecia jak bardzo:)!!!!, ale czuje, ze to przegrana "sprawa".

Gość Mitia 28
Vivianaaa- ja do tej pory mialam regularne @

Gość Mitia 28
Nadzieja86- ja tobie rowniez zycze tego samego!!!!:)

hey dziewczyny!! wlasnie zalozylam topic io tym samym problemie i zauwazylam wasz ja tez mam jakies dziwne problemy okres mialam 5 grudnia natomiast 20 grudnia mialam dziwne plamienia ktore trwaly ok 3 dni 2 stycznia powinnam dostac okres i nie dostalam, wczoraj rocilam test ciazowy wyszedl negatywny.. wizyte u ekarza mam dopiero w poniedzialek.. nie wiem co sie dzieje co to moze byc? Chcialam dodac ze jestem juz matka 1.5 rocznego synka i kiedys mialam coreczke ale ona zmarla i nie chce miec dzieci i modle sie aby to niue byla ciaza

Gość Mitia 28
annas- ja wczoraj wieczorem tez robilam test i tez negatywny, wiec chyba obie mozemy wykluczyc ciaze, z tym, ze ja bym wolala dwie kreski.

Annas przykro mi z powodu Twojej straty córeczki:(ja też nie wiem,co się u mnie dzieje i mam nadzieję,że się jutro dowiem co nieco! Mitia nie dziękuję,żeby nie zapeszyć:)

testy tez kłamią więc jeśli okresy się nie pojawią powiedzmy do końca tygodnia to radzę je powtórzyć albo na bete skoczyć :)