Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitia 28

ostatnia miesiaczka 26 listopada..?

Polecane posty

Gość Mitia 28
chociaz plamienie chyba nie zalicza sie jako normalny okres!!

a ja powiennam dostac dzien po sylwestrze :D jeszcze specjalnie sobie tampony kupuwalam zeby miec wrazie co i dupa a wedlug plam2ienia powinnam miec 17

Gość Mitia 28
hehe ja tez pojechalam na sylwestra z calym zapasem tamponow:P

Gość Mitia 28
a jak myslisz, liczyc @ od tego plamienia?????

hehe zrob sobie test ja kupilam taki dobry za 15zl maz w ogole mi 2 kupil jutro jeszcze zrobie rano ale pisze ze jest nie wazna pora dnia zrob sobie i bedziesz wiedziec ja ide do gina w pon zeby wyjasnic spraw bo moze to byc teaz torbiel cholera wie, albo jakies zapalenie

Gość Mitia 28
Ja nie kupilam wczoraj testu, bo tak mnie bolal brzuch, ze myslalam, ze dostane:(

Gość Mitia 28
dzisiaj to u mnie wszystko zamkniete:(

Gość Mitia 28
Ja mieszkam w okolicach Warszawy i tam sa apteki calodobowe, ale ja dzisiaj szampana wypilam z mezem do obiadu;) i nigdzie juz nie pojade!

Gość Mitia 28
To nasze zdrowie:D zmykam do kuchni bo bigos gotuje;D

Cholera wlasnie przeczytalam ze ten test pokazuje do 30min wynik :/ a ja oczywiscie po 10 go wyrzucilam a smieci juz w kontenerze :P no nic jutro wole powtorzyc i byc n 100% pewna...na szczescie mam drugi ;)

zrobilam 1 kreska uffff ;) czekam na wiesci od ciebie ja zaraz chyba dostane@ bo cos dziwnie sie czuje

Gość Mitia 28
Annas a co to za test?? nie slyszalam o takich, ze pokazuje do pol godziny. I jak dzisiaj, robilas?? Czekam na wiesci:) U mnie bez zmian, i teraz zaluje, ze nie kupilam tego testu:(

Gość Mitia 28
To super:) Ja dzisiaj nie bede robic, chyba, ze cos mi do glowy strzeli;) Pozniej pojade do apteki i zrobie test jutro.

napisalam ci u gory ze robilam i jedna kreseczka wyszla :)) wiec na pewno to nie ciaza kurde dalej brak @ boje sie ze moge byc na cos chora :/ cholera wie pozniej napisze jaki to test byl teraz musze leciec

Kurcze nie moge znalezc w necie tego testu a juz wyrzucilam i nie pamietam a ty robilas ?? co wyszlo?? ja dalej bez @

Gość Mitia 28
Czesc, mialam niespodziewanych gosci i nie moglam usiasc do komputera. W piatek po poludniu zrobilam test, nie wytrzymalam, no i jedna kreska! W nocy okropnie bolal mnie prawy jajnik, az musialam wziasc proszka. Nie robilam juz testu wczoraj ani dzisiaj. @ nadal nie mam! Policze kiedy powinna byc @ od plamienia tj od 11 grudnia, i dopiero wtedy jak sie nie pojawi pojde do ginekologa. A co u Ciebie???

Gość Mitia 28
Obliczylam, ze @ od tego plamienia powinna byc 14 stycznia

Gość Mitia 28
Hej Annas bylas dzisiaj u ginekologa? Z tego co pamietam to mialas sie na dzisiaj umowic na wizyte. Napisz co Ci powiedzial, a moze dostalas juz @??? Ciekawa jestem. U mnie nadal cisza!!!!!!!!

Kurcze szkoda ze jedna kreska :( tzn ze w ciazy nie jestes :(( szkoda...zyczylam ci 2 kresek Ja dzisiaj bylam u gina lezalam juz na fotelu on chcial mnie zbadac i nagle mowi no niestety nie zbadam Pani bo wlasnie dostala Pani okres!! MASAKRA!! myslalam ze sie spale ze wstydu!!! hehe!! Przepisal mi tabletki anty i kazal przyjsc za 2 tyg zeby pobrac cytologie hehe... takze to u mnie... ;) czekam na wiesci co u ciebie dalej z @ moze idz tez d gina

Dostałam w końcu@1.01 nie wiem czy Wam pisałam.Brałam clo i estrofem i zareagowałam na leki.Dziś dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka i do dzieła.A w niedzielę jadę do kliniki na usg zobaczyć,czy ten pęcherzyk pęknął!Wczoraj troszkę mnie jajnik bolał,ale dziś to mi bardzo dał popalić.Nie umiem się ruszać,bo tak boli.Ale wytrzymam,przynajmniej wiem,że coś zaczyna się dziać.3majcie proszę kciuki!

Tak ja Ciebie pamietam :) A co to za pecherzyk i skad sie wzial??? Jak go wykrylas?? Napisz wiecej szczegolow bo ja mam sie udac za 2 tyg do gina ....

Gość Mitia 28
Czesc Annas, przepraszam, ze nie pisalam, ale urlop juz mi sie skonczyl i mam urwanie glowy w pracy a jak wracam do domu to nie mam juz sily na komputer, wystarczy mi w pracy. Nadal nie mam @ i wiem, ze powinnam isc do gina, ale w tym tygodniu to chyba nie znajde czasu:( Dzisiaj 15 wiec liczac od plamienia powinna przyjsc @........... Nadzieja napisz cos wiecej o tym pecherzyku.

Kurcze to cos faktycznie jest nie tak idz lepiej do tego lekarza nie ma zartow!! Nie chcem Cie straszyc ale to moze byc torbiel, ciaza pozamaciczna poronienie lub poprostu spozniajacy sie okres ale lepiej to sprawdz z chorobami kobiet nie ma zartow. Czekam na wiesci