Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Navis

tabletki poronne plus antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Navis

Witam, zapomnialam wziac osmej tabletki antykoncepcyjnej i kochalam sie z moim chlopakim, boje sie ze moglam zajsc w ciaze. Dzwonilam do lekarza, zeby sie zarejestrowac i wziac recepte na tabletke wczesnoporonna.Lekarka powiedziala mi ze nie moze ich zapisac, gdyz to bedzie zbyt duza dawka hormonow, zbyt niebiezpieczna dla mojego organizmu. kazala mi czekac kilka dni i zrobic sobie test ciazowy.. a przeciez zeby wziac tabletki wczesnoporonne mam tylko 72 godziny.. Czy ktoras z Pan miala podobna sytuacje i czy moglaby mi cos doradzic, bo nie wiem co robic..

Gość Navis
to byl prywatny lekarz, powiedziala mi ze zaden lekarz wiedzac ze bralam antykoncepcyjne nie zapisze mi wczesnoporonnych. zasugerowala zebym poszla do innego i nie powiedziala po prostu o antykoncepcyjnych i zrobila to na wlasna odpowiedzialnosc

Gość hjdjt
to po co mówisz że bierzesz tabletki? nie mów i po sprawie.

Gość u nas jest podobnie
tylko jak nie powie a sie przekreci to nie bedzie juz tak wesolo :o

Gość hjdjt
niby od czego się przekręci? :D równie dobrze może wziać kilka na raz tabletek anty i będzie to samo ;)

Myslę,że nie masz się co martwić, zapomniałaś 8 tabletki, czyli to już 2 tydzień, czyli najbezpieczniejszy. W ulotce na pewno masz napisane,że jest ok. A tabletki 72 godz. po to nie tabletki wczesnoporonne.

Gość hjdjt
W przypadku stosunku bez zabezpieczenia, w sytuacji awaryjnej, gdy nie macie pod ręką Postinoru/Escapelle , lub nie stać Was na tak drogi preparat, można wykorzystać zwykłe dwuskładnikowe tabletki antykoncepcyjne dostępne na naszym rynku. Należy jak najwcześniej po stosunku (jednak nie później niż 72 godziny) przyjąć 2 tabletki preparatu Gravistat 250 lub 4 tabletki jednego z poniżej wymienionych preparatów: * Gravistat 125 * Microgynon * Minisiston * Rigevidon * Stediril 30 Po 12 godzinach procedurę należy powtórzyć.

Gość fytfy
Na naszym rynku nie ma tabletek poronnych - doucz się.Bo jeśli uważasz tabletkę "do 72h po stosunku" za poronną to i dolicz zwykłe tanletki antykoncepcyjne. Po prostu w tej tabletce "po" jest ok. 4-5 razy więcej hormonów niż w t. anty.

Gość nie ma w Polsce
tabletek wczesnoporonnych!!

Gość allicja

POLECAM !!!

Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne

Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%)

Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%)

Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii)

Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%)

WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474

Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą (najpierw otwierasz-sprawdzasz co zawiera przesyłka i dopiero płacisz)

Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim

GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu

Tel ☎ 577_405_474 Ewelina