Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buka55555

BOJE SIE powiedziec pani ze nie chce isc na studniowke :OOO

Polecane posty

Gość buka55555

mialam isc ale nie bardzo trzymam sie z klasa i w ogole to droga impreza :O chyba mnie nie stac... ale zapisana jestem. Boje sie teraz to odwolac :O kasy jeszcze nie wplacilam

Gość turann
Powiedz że nie masz kasy

Gość buka55555
za bal 200 zl, do tego sukienka i buty... te rzeczy nie sa tanie :O dodatki tez... wyniesie to pewnie ponad 400 zl ;/ za jeden wieczor

Gość buka55555
co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość cOOle xxxvvvcccnnn
zarób w agencji

Gość buka55555
kurde jestem niesmiala, nie wiem jak to jej powiedziec

Gość fjfjsfj
daj mi numer do pani to ja jej powiem, podam sie za twojego ojca.

Nie przejmowalabym sie kasa ani opiniami innych tylko poszla w czymkolwiek i dobrze sie bawiła.

Gość buka55555
ale ja chyba nie chce isc :O nie lubie takich imprez

Będziesz potem żałować :) Ale jeżeli bardzo nie chcesz , powiedz nauczycielce prawdę o kosztach i całej reszcie .Ja bym zrozumiała .

Gość buka55555
nie bede zalowac uwierz...bylam na polowinkach i tragicznie bylo cala impreze siedzialam prawie...

Gość ja nie bylam na 100dniowce
i nie zaluje, idz i powiedz ze jednak isc nie mozesz i tyle, nikt Ci nic nie zrobi a im wczesniej tym lepiej

Gość hndffhjgfh
nie idź. Ja nie byłam i można powiedzieć że się z tego cieszę. Powiedz po prostu, że nie masz kasy i tyle.

To tak Powiedz tej babie ze jesteś biedna i tyle no w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz :)

Gość rozumiem cię :(
też nie chcę, kase mam ale nie chcę. jednak u nas studniówka to jest szopka i każdy uważa że KONIECZNIE TRZEBA iść. bzdura jakbym powiedziała, że mnie nie stac to podejrzewam że chcieliby sie zrzucić (tak było z jedną wycieczką klasową jak taka dziewczyna nie chciała jechać) a sukienka - pewnie laski zmusiły by mnie do łażenia ze soba po lumpeksach ja nie rozumiem czemu im tak zależy, kilka osób nie chcialo by iśc ale każdy boi sie przyznać bo nie będzie miał życia szopka "jaką to fajna i zgrana klasa jestesmy" choć to najzwyklejsze kłamstwo

Gość Adrienn
musisz się przełamać i powiedzieć bo nie masz innego wyjścia puki Jeszce możesz . Ja zgodziłam się że pójdę z kolega na studniówkę wczoraj byłam na próbie i masakra. Ci ludzie w ogóle z innego świata , denerwuje mnie ich osobowość. W polonezie nie umiem zgrać się z partnerem . Ten kolega jest nudny i boję się że będę się nudziła .

Gość ojapierdoleee
no powinnas się bać bo pani pewnie cię zbije linijką i postawi do kąta:)

Gość bromnc
ja się nie boje bo ciuchy już mam zamowione

Kurczę teraz jedynie ja nie chcesz iść zostaję Ci powiedzieć pani prawdę dlaczego tak jest, ja jak miałam wpłacone tylko 50 zł powiedziałam pani ze nie idę, bo będę miała operację z której nie chcę rezygnować bo chcę ją mieć gotową przed studiami... i jakoś dało radę i 50m zł przyszło do mnie znów... a właściwy prblem był taki ze też jestem nieśmiała i nie lubię mojej klasy...:/ i wiem że dobrze bym się nie bawiła. Żałuję tylko, że nigdy w życiu nie będę już miała okazji iść na studniówkę ogólnie, a nie z moją klasą...

A i lepiej nie mów, że nie masz kasy, bo pani może później powiedzieć, że ona za Ciebie zapłaci... u mnie z koleżanką, która nie poszła tak było:/ ale jakoś udało jej się wykręcić... powiedziała, że za jakiś czas i tak idzie na inną studniówkę...