Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Opinie o wózku Graco Symbio

Polecane posty

Gość gość
Witam zakupilam spacerowke symbio i zastanawiam sie czy mozna zdjac siedzisko i zalozyc sam spiworek bo wtedy dziecko bedzie mialo woecej miejsca . czy wyscie tez tak robily???

Gość gość
Ja wlasnie siedzisko mam i na to spiwor i mala ktora juz nie jest taka mala bo ma rok i do malych nie nalezy siedzi w nim w ciasnocie. Kupilam juz spacerowe bebetto bo tam ma znacznie wiecej miejsca to za diabla nie chce w nim siedziec drze sie wstaje i wylazi a w symio siedzi cicho. Tak sobie ten wozek upodobala. Powiedzcie mi do kiedy Wam sie miescily dzieci do tej spacerowki wlasnie?

Gość gość
Jak kupowałam wózek dla swojego syna w Baby Merc to zwracałam uwagę przede wszystkim na wagę i konstrukcję stelaża żeby mieć pewność, że jest wytrzymały, a dopiero potem na wygląd, ale akurat design też się trafił fajny.

Gość gość
Mnie wiele moich koleżanek poleciło sprawdzić wózki marki Coletto www.coletto.pl i faktycznie jestem bardzo zadowolona z zakupu. Solidne wykonanie, świetnie się go prowadzi, gondola jest duża i do tego wygląda pieknie