Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Opinie o wózku Graco Symbio

Polecane posty

Gość gość
Używam Symbio Graco i koła normalnie jeżdza po sniegu też. Wystarczy je troszkę nasmarować.Nam akurat lekarz polecił dla synka spacerówke kubełkową i ja jestem z niej zadowolona. Dla mnie wózek ok, no i ta przekładana rączka sprawdza się super.Do tego jest lekki a to dla mnie było bardzo ważne by nie dźwigać dużo.Ja tam z Symbio jestem zadowolona

Gość styczniowamamcia
A ja sie zastanawiam bardzo powżnie nad kupnem tego wózka o któym piszecie drogie mamy Graco Symbio bo jak oglądałąm go w internecie i sklepie i czytałam opinie to i bardzo mi sie wizualnie podoba ( chociaż wiem że nie to najważniejsze) ale też spełniał by nasze oczekiwania - zastanawiam się tylko czy kupić wózek nowy czy wystarczył by może używany? Myślę nad używanym bo wiele moich koleżanek miało wózki z tzw drugiej ręki , to zawsze jakieś zaoszczędzone pieniażki tylko czy takie Symbio jest wytrzymałym i porządnym wózkiem i można go tak długo użytkować? Powiedzcie proszę bo pewnie jak używacie to wiecie

Gość gość
Ja kupiłam nowy i jestem bardzo zadowolona Jak poszukasz dobrze w necie znajdziesz wózek w dobrej cenie ja go najpierw oglądałam u nas w sklepie a potem zamówiłam przez internet

Gość gość
Ja akurat mam i jest super graco symbio, dla starszego miałam jakiś inny starszy model i też był super. Naprawdę polecam, lekki, wygodny, skrętny, piękny i bezpieczny. Ma wszelkie atesty TUV bezpieczeństwa i fotelik dla niemowlaczka też przeszedł pozytywnie te testy, a to chyba najważniejsze. Niemcy cenią jakość i wytrzymałość. Cena adekwatna do jakości, a poza tym nadal wygląda jak nowy.

Gość gość
Pisałam wcześniej jak jeździłyśmy gondolą a teraz mogę się wypowiedzieć o spacerówce bo wreszcie się przesiadłyśmy z moją kochaną Alicją :) Jeździ się super - myśle że Ala sama by powiedziała jak by umiała :)Symbio jest the best

Gość gość
Do gosc 12.09 a powiedz mi prosze czy rzeczywiscie nim tak trzesie a dziecko wytrzepane jest? Bo niektore kobiety takie opinie daja. Pytam bo kupilam ten wozik dla mojej coreczki juz stoi i czeka. Boje sie ze bede zalowac

Gość gość
Nic z Symbio nie trzęsie- no co Ty? Ma fajne kołą i z dobrą amortyzacją, mój jeździ płynnie

Gość gość
No to super. Juz nie moge sie doczekac kiedy wyjazde z moja coreczka na spacer. Ale jeszcze troche nam zostalo. Zaluje tylko ze dalam sie mezowi namowic na czarny kolor. Na szczescie ma srebrny stelaz wiec nie wyglada tak ponuro

Gość gość
Dla mnie właśnie ten czarny kolor w połączeniu ze srebrem stelaża był przekonujący ( no jeszcze rączka przekładana) Przecież w takich kolorach ten wózio wygląda fantastycznie!

Gość gość
Ja mialam symbio i po pól roku bylam szczesliwa ze sie go pozbylam. Wygląd ok, siedzisko w spacerowce bylo swietne, syn uwielbial w niej jezdzic bo wszystko widzial, mimo ze pozycja pól lezaca. Ale przez amortyzacje, a raczej jej brak, pozbylam sie wózka i kupilam inny na wszystkich pompowanych kolach (w symbio 2 kolka są piankowe i jeżeli nie ma idealnie gladkiej drogi typu asfalt to jest masakra). Osobiście jako wózek dla malutkiego dziecka, które ma glownie spac w wózku to odradzam. Jako spacerowka dla starszaka który lubi oglądać swiat jeszcze ujdzie, ale bez szału.

Gość gość
w szoku jestem jak to czytam. Jak symbio nie ma amortyzacji? ma i to dobrą. no i nie tylko po asfalcie da sie jeździć i włąśnie przez to połączenie duzych i mniejszych kółek wg mnie bardzo wygodnie. Nie wiem może kazdy ma inaczej ale mnie sie go prowadzi rewelacyjnie. No ale moja mama też go chwali ( suiostra ma xlandera i mama narzeka że bardzo cieżki w prowadzeniu a mój leciutki właśnie ) a spacerujemy nie tylko po róznym asfalcie

Gość gość
Ja tylko wyrażam swoja opinie ze dla mnie amortyzacji w tym wózku brak, mam porownanie z innymi wózkami. Ale co kto lubi. Ja bardzo zaluje ze jak syn byl malutki to jezdzil w tak sztywnym wózku. Dla drugiego dziecka na pewno kupię wózek na miękkim zawieszeniu, bo one po prostu plyna po drodze. Jako spacerowka juz są ok takie wózku jak symbio, zwlaszcza ze rzeczywiście są lekkie i ze starszym, cięższym dzieckiem latwiej sie takim jezdzi. Ale różne ludzie maja potrzeby i oczekiwania względem wózka, ja niestety nie wiedzialam ze dla nas najwazniejsze okaze sie miękkie zawieszenie a takiego w symbio na pewno nie ma.

Gość gość
Acha i jako następny wózek po symbio kupilam cięższy niż symbio a prowadzilo sie go rewelacyjnie, bardzo leciutko i cicho i nic nie trzeslo w nim. Jak nim pierwszy raz wyjechalam to nie wiedzialam ze moze byc tak latwo z prowadzeniem wózka, a wcześniej symbio wydawal mi sie calkiem ok.

Gość gość
No jasne że każdy ma swoje zdanie, czasem jak widac bardzo odmienne:) Widac kazdy musi sprawdzić sam. ja też mam porównanie z innymi wózkami ( miałam już tako, siostra ma x-landera, koleżanka z którą spaceruję prawie codziennie ma chicco) i dla mnie Symbio jest najlepszy i jako głęboki i jako spacerowy

Gość gość
Używamy od zeszłego roku wersji spacerowej Graco Symbio i jestem zachwycona lekkościa i zwinnością tego wózka. Polecam bez skrupułów

Gość gość
Tez czarny?

Gość gość
polecam, polecam i jeszcze raz polecam Graco Symbio jet bardzo dobrym wózkiem, po roku używania wiem co pisze

Gość gość
A ja mam chilli- czarny mi się podobal bardzo ale babcie podniosły protest :) no i stanęło na czerwieni. Ale dla mnie Symbio czy to czarny czy czerwony jest boski

Gość gość
Bo Graco Symbio to już klasyk:) jak ja kupiłam Symbio to 3 koleżanki poszły jak za ciosem, fajnie bo to dobry wózek. Ja bym go nie zamieniła na żaden inny

Gość gość
Znowu ta nawiedzona pisze sobie sama opinie o tym wózku co tylko może wymyślić jak nie Evo to symbio wygrzebuje stare tematy żeby zachęcić do tego lumpa za kosmiczne pieniądze. Naprawdę x lander juz lepszy czy tako... każdy z tych użytkowalam w mniejszym lub większym stopniu. To taka trochę lepsza byle parasolka za kupę kasy ten symbio. Ale nawiedzona zaraz wam nawet nr aukcji napisze na której kupować tak reklamuje i spamuje tego dziada

Gość Anekx
Moim zdaniem naprawde niewarto kupowac tego wozka! Jest drogi, a przy tym z duzymi wadami. Ja kiedys marzylam o tym wozku a ze nie bylo mnie na niego stać to kupiłam podobny ,ale polski - Baby design Cosmo. Taki sam typ spacerówki - kubełkowy, ale jeszcze okazało się, że ma dodatkową zaletę - ta właśnie spacerówka przekształca się w gondolę! Wystarczy 2 ruchy a dziecko wygodnie na płasko leży! W Graco Symbio jest to odzielna część, więc jak dziecko zaśnie w spacerówce to musi spać z podgiętymi nóżkami, bo tylko całe siedzisko się przechyla w pozycji siedzącej. A trudno chyba gondolę nieść pod pachą przez miasto w razie jakby dziecko zasnęło i wtedy demontować wózek hehe, dlatego to ze jest to 2 funkcje w 1 czescie to jest cos wspanialego! Do tego Cosmo ma miękkie koła, amortyzację, uważam że jest znacznie lepszy a dałam za niego nieco ponad 100 zł!! Kiedyś na spacerku przejechał koło mnie rodzic z dzieckiem w tym wlasnie Symbio, jak zobaczyłam jak przednie koła klekocą i chwilami w ogóle się jedno odrywało, że jechał na trzech to radość mnie wypełniła że ja mam wózek za stówkę i o niebo lepszy i dzięki Bogu że nie skusiło mnie zacisnąć pasa i wtedy go kupić! I to nawet lepszy jest ten Cosmo, bo ta funcja leżenia jest niesamowitym komfortem. Zastanowcie się nad tym, ja polecałabym tak!

Gość mamamadziulenki
Nie znam twojego cosmo ale co do symbio to sie nie zgodze że dziecko nie może w nim spać. Moje jakoś spokojnie zasypia i potrafi przespać cały spacer. Nie wierzę że jakby dziecku nie było wygodnie to by tak smacznie spało jak moja córeczka dla mnie symbio to bdb wózek .

Gość zadowolonamamaizona
No jasne że wygodny- Symbio- jak najbardziej ! Nasz już wozi naszą drugą córę więc wiem co piszę

Gość Graco 2014
Dziewczyny, wózek graco symbio generalnie polecam, ale przed zakupem przemyślcie sobie dokładnie kilka kwestii: - wózek mały , zwinny i owszem, ale w związku z tym, iż gondola jest niewielka mniej więcej po pół roku jesteście zmuszone wozić dziecko w spacerówce nie każde półroczne dziecko siedzi, dlatego spacerówki trzeba uzywac w pozycji leżącej - jeżeli urodziłyście dziecko latem, pół roku mija dokładnie w zimie i tu pojawia się problem, gdyż spacerówka ma minimalną, nawet nie małą budkę, która nie chroni dziecka przed wiatrem , opadami itp., w zestawie nie ma również okrycia na nóżki - nieszczęsna przekładana rączka, jest i owszem, ale żeby wygodnie i sprawnie kierować wózkiem mniejsze kółeczka muszą być z przodu, więc tak czy siak trzeba przełożyć siedzisko - wreszcie koszyk pod wózkiem.... na pewno nie na zakupy, a jak już to drobne tyle w temacie.... ja wózek posiadam, ale używałam tylko gondoli i fotelika na wózku z adapterem, jak synek podrósł musiałam kupić porządną spacerówkę pozdrawiam

Gość gość
A mnie pasowała spacerówka Symbio jak ulał a gondola w głębokim wcale nie jest taka mała wg mnie super wózio

Gość gość
Też będe miała Symbio ale uzywany , ale czytałam że sprawdzają sie nawet takie z drugiej ręki

Gość gość
witam, mam wózek symbio od 3 m-cy, i jestem załamana moja corka skonczyla 3 m-ce i nie mieszcza juz sie jej nozki do gondoli, a ma tylko nieco ponad 60 cm, nogami uderza o koniec wozka, wozek klekoce na chodniku tak ze glowka jej lata na boki masakra gorzej ze nie moge przelozyc jej do spacerowki a czemu? bo nauczyla sie zasypiac na boku i placze jak nie moze sie przekrecic, strasznie zaluje wybory ale to przez to ze kierowalam sie tylko i wylacznie wygladem i opiniami ludzi, szok sama sie dziwie jak moglam wybrac cos tak niewygodnego dla dziecka, i teraz musze szukac spacerowki rozkladanej na plasko , wozek tak klekoce na chodniku ze wstyd jechac kolo innych wozkow byl nowy a naprawialam juz linke od hamulca i pianke na barierce, z koszyka na dole na zakupy to moge kupic jedynie mleko lub butelke napoju bo wszystko inne gubie po drodze. naprawde dziewczyny to jest wstyd za takie pieniadze takie szmelc. przejedzcie sie nim a ocenicie sama niestety ja kupilam nie probujac. pzdr

Gość gość
Dziwna opinia, mój Symbio nie klekocze, cichy jak myszka a jeżdżę juz rok , co Ty z nim robiłaś i gdzie go trzymałaś że tyle rzeczy musiałaś naprawiać? ło matko

Gość gość
Moja koleżanka ma ten wózek i też cicho jej jeździ codziennie ją widuje na spacerach i nic nie słychać

Gość gość
Ja polecam zdecydowanie Symbio Duo - wózek dla dwójki ;]