Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Opinie o wózku Graco Symbio

Polecane posty

Gość chyba warto

Gość Nie warto lepiej co innego
Naprawde nie polecam grako w Angli to takie wozki dla tych co nie maja pieniedzy beznadzieja! Ja kupilam w PL myslalam ze fajny a tu kolka przesnie odpaadaja nie ma mowy o pchaniu go po sniegu jednym slowem wybierz co innegi

ja natomiast spokałam sie z pozytywnymi opinani na temat tego wózka, nawet jaks opinie o nim wstawilam z innego forum, raczej dobrze się dziewczyny wypowiadają, ja sama nie mam graco, ale mam od nich leżaczek i jestem zadowolona, a wózek mam jane slalom i ten moge z całą pewnością polecić:)

Gość cismarch
joolz jest świetny ale to nie ta sama półka co graco, tylko zdecydowanie wyższa Ja też się zastanawiam nad graco ale przeraża mnie mały koszyk pod spodem.

Gość Kokossannka
ja też się zastanawiam nad tym symbio, mi się wydaje że on jest ok, koła ma dobre, wyglądowo i jakośćiowo też mi się wydaje w porządku, pooglądałąm do w sklepie troche, przekładana rączka, amortyzatory, więc w zasadzie wszystko co potrzeba... a kosz mi się wydał też w miarę, na zwykłe zapupy mi wytraczy spokojnie, z resztą po wielkie zakupy to i tak z wozkiem nie pojade po potem nie dopcham do domu :)

Gość welnianakulka
no ja to nie wiem czy symbio takie super... sporo negatywów o nim jest w necie

Gość kokolinek434
Ja mam i jest ok. Co do śniegu właśnie dziś byłam na spacerze - bezproblemowo się prowadzi.Co do kosza to faktyczne mały,ale dla mnie to sprawa drugorzędna.Jest wygodny dla dziecka oraz dla osoby która go prowadzi.Bardzo funkcjonalny i przyjemny dla oka.Polecam

Gość zilonooka
ja mam symbio i moje spostrzerzenia po ok roku używania : - kółka są w porządku, w miarę duże, kręcą się bez zarzutu, nie sprawdziłam na jakiś super terenach, po parku, trawie, lekkim piasku prowadzi się ok. -amortyzacja - ok, ale jak wspomniałam nie używałam na wyboistych terenach bo mieszkam w mieście - jeśli chodzi o materiały i wykonanie - dla mnie są całkiem w porządku, nic mi się nie poprzecierało, nie poblakło na słońcu, - rozmiary - mały , zwinny, gondola wystarczyła mi na ok pół roku, zmieniłam na spacerówkę bo dziecko nie chciało już jeżdzic na leżaco. to tyle, mam nadzieję że pomogłam

Gość fikumikkku
z doświadczeń koleżanek odradziłabym zakup tego wózka , mi sie osobiście w ogóle wizualnie nie podoba, a jeżeli chodzi w praktyce to koleżanki załamane

Gość fikumikkku
polecam x-lander bardzo funkcjonalny nawet po plaży :)

Gość twoja stara.
ja miałam wózek x-lander - zakupiony właśnie pod wpływem super dobrych opini i niestety bardzo się rozczarowałam , wózek kupiłam w sklepie internetowym więc nie miałam mozliwości dotknięcia go, ani spróbowania jak się jeździ, jestem osobą drobną i wózek był dla mnie za wielki i za ciężki, nie miałam siły go podnieśc albo pchać pod górę, niestety spacerówka parasolka jak narazie nie wchodzi w grę, gdyż przy pierwszym dziecku taką miałam i kiedyś rozpadła mi się na środku ulicy, po tamtym mam do takich wózków jakieś uprzedzenie. kolejnym wózkiem jaki zakpiłam był również wychwalany symbio, fakt lżejszy i malutki, więc łatwie było mi nim operować, w porównaniu do x-landera był o niebo lżejszy w obsłudze, ale to też jednak nie mój wymarzony, narazie mam dwójkę dzieci ,które na szczęscie wyrosły z wózków, czy będę testować kolejny to się okaże...

Gość emannuellka
symbio jest typowym wózkiem do miasta, małym i porecznym, ale ma wsyzstko co powienien i sie w tym miescie jak dla mnie dobrze spisuje, szybko sie sklada i zajmuje malo miejsca wiec na zakupach jest to przydatne, tak samo jak przekladana raczka, i szybkie wypinanie fotelika. wiadamo ze kazda potrzebuje wózka do czegoś innego, dlatego każdej inny odpowiada

Gość KALAMBURA123
wiadomo coś o nowych kolekcjach na 2012 rok? można je gdzieś obejrzeć??

Gość carletka
zgadzam się z emanuelą Symbio dla miastowej mamy jest po prostu idealny ale dodam do tego ,że my zabraliśmy go też na urlop nad morzem i jako wakacyjny wózeczek tez jest super. Świetny w transporcie bo nie zajął nam całego bagażnika jak nasz poprzedni - spokojnie wiele dało sie wpakować oprócz niego , nawet rower dzieciakowi zabraliśmy - no i na wakacyjnych spacerkach nawet po plaży i lesie sprawdzał się super. Jest zwinny , w zaludnionych knajpkach fajnie sie nim manewruje między stolikami - z reguły mieściliśmy się tam gdzie inne wózki czasem nie dojechały - naprawdę zadowolona jestem z jego zakupu i innym mamom gorąco polecam

Gość Symbio kupiłam
tylko spacerówkę wprawdzie ale jest fajowy nie ma co skrytykować , polecam

Gość boćwinka
Właśnie kupiłam cały zestaw Symbio 3w1 i jestem zachwycona W sklepie oglądałam ale wiecie jak jest, zawsze na szybko i nic się dokłądnie nie obejrzy i nie sprawdzi A teraz mam go w domu i czeka w pokoiku na nasze maleństwo :D Super wykonany, wszystko takie ...ładne , wszystko mi ise w nim podoba Na pierwszy spacer jeszcze poczeka z miesiąc więc jak przetestuję to napiszę coś więcej pozdrawiam beata

Gość a ja skończyłam 29 lat
Z nowości od Graco to na pewno Graco Evo - nowość z tego roku, w sumie to jeszcze nie w każdym sklepie można go znaleźć Jak na wózek "miastowy" czyli niewielki, lekki i zwinny wydaje się idealny

Gość Graco Evo
Widziałam, świeży nabytek koleżanki i nawet nawet. Ona chwali go z każdej strony, wydaje sie być szczerze zadowolona. Ja mogę ocenić tylko z wyglądu bo ni miałam okazji pojeździć - widziałam tylko stojacy w pokoiku , ale z wyglądu i w dotyku - na ile się znam- dobry.

Gość *lidusiak*
Właśnie na gwałt zbieram opinię o tym graco EVO bo to chyba miłość od pierwszego spojrzenia, he he prawie bym go już kupiła,bo wydaje mi sie fajniutki, no ale zdrowy rozsądek kazał jeszcze opinie poczytać :> no i chyba ...super :>

Gość matyda
Znam i Graco Evo i Symbio i powiem szczerze wybór padł w końcu na Symbio. Też lekki, też ładny ale w ostateczności przekonało mnie to sprężynowe zawieszenie i pneumatyczne opony idealne na nasze wertepy koło domu

Gość adelajde
My też drogie mamusie mamy Symbio i powiem szczerze nie lubie kupować kota w worku ale w jego przypadku kupiłam go po obejżeniu filmiku na necie a potem po krótkiej przejaźdzce w sklepie:) Dziś jestem dumną mamusia i dumną posiadaczką Graco Symbio 3 w 1:) Mama, tata i dzidzia happy a o to chodzi:)

Gość Takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ja 5 lat temu mialam wozek podobny do tego, tylko inny kolor ; http://allegro.pl/wozek-tako-natalie-2-w-1-i3265598531.html Chociaz jest duzy, to bylam bardzo zadowolona z niego, urodzilam duze dziecko, ktore spokojnie do pol roku na lezaco sie miescilo, spacerowke potem tez uzywalam do skonczenia przez dziecko 18 mcy. Duzym plusem sa duze, pompowane kola. choc mieszkalam w miescie, to byl idealny na wypady na wies, do lasu, dalo sie jechac po blocie i sniegu. Patrzylam teraz na nowe modele-tez naprawde fajne, przerazaja mnie tylko skretne, mniejsze kola.

Gość daniowaMAma
Dla nas Symbio to też okazał się strzał w dziesiątkę! Udany zakup jak najbardziej. Niska waga, bezpieczny, rozkładane do pozycji leżącej oparcie, pompowane koła , sprężynowe zawieszenie- idealny na nasze drogi

Gość majakowalik
Dla nas Symbio to też okazał się strzał w dziesiątkę! Udany zakup jak najbardziej. Niska waga, bezpieczny, rozkładane do pozycji leżącej oparcie, pompowane koła , sprężynowe zawieszenie- idealny na nasze drogi

Gość karolinaJuszczyk