Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hally

Opinie o wózku Graco Symbio

Polecane posty

Gość Mjeczka
Też posiadam Symbio w wersji spacerowej. Dziś wiem że jakbym wcześniej poznała ten wózek od razu kupiłabym Symbio 3 w 1 - zaoszczędziłabym nerwy ale i czas...bo tak lekkiego i dobrze jeżdzącego wózeczka właśnie potrzebowałam

Gość gość
w spacerówce oparcie rozkłada się do pozycji leżącej???jakim cudem?? chyba ze o gondoli mowa. Proszę o bliższe info Panią, która pisała o oparciu.

Gość gość
Sztywniak! Dosłownie. Wózek, który ma zerową amortyzację. Na kalifornijski deptak pewnie się nadaje, a nie na polskie ulice. Poza tym wszytko małe. Gondola mikra, siedzisko także, fotelik niezbyt rewelacyjnie oceniony w testach ADAC. Z czym do ludzi? Lichota. Jedynie bardzo niedojrzali rodzice lecą na kosmiczny wygląd.

Gość AnnaF
Każdy wybiera wózek jaki mu pasuje ja tak uważam. Ja z mężem też zdecydowaliśmy się na Symbio 3 w 1 i nie narzekamy. Dobrze się nim jeździ i nie uważam by był to wózek na " kalifornijskie" deptaki. Pewnie pisze tu wiele osób które nie mają pojęcia o czym piszą. Wystarczy popytać wśród uzytkujących Symbio by wiedzieć że koła pompowane są najlepsze na nasze drogi. Amortyzacja też ok. A wielkość? Moja córka mieści się w nim bez problemu, juz używamy spacerówki i myślę że spokojnie na tym wózku skończymy. Ja go polecam jako sprawdzony już we wszelkich możliwych okolicznościach i warunkach pogodowych. Jak go kupowałam to akurat był na 1 miejscu w jakimś konkursie na najlepszy wózek 2011 roku a to chyba nie przelewki?

Gość eniomotka
Jak dla mnie Symbio też jest najlepszy. Poprzednio miałam wózek ciężki i co najgorsze na środku drogi potrafiło mi kółko odpaśc.masakra. Z symbio nie mam najmniejszych problemów i też się nie zgadzam że to nie na nasze drogi wózek...nie na nasze srogi to koła piankowe bo są twarde tak mi się zdaje. a te z pompowanymi są właśnie na nasze drogi idealne...tak uważam.

Gość gość
No my również zakupiliśmy Graco Symbio 3 w 1:)Jest super.Długo zastanawiałam się nad wyborem wózka.Szukałam czegoś wygodnego dla dziecka,lekkiego,zajmującego mało miejsca w bagażniku no i czegoś nowoczesnego,z fajną spacerówką ( a nie czołgiem:)) Trafiłam na Graco i jestem mega szczęśliwa.Dziecku wygodnie,uwielbia spacery.Kupiliśmy kolor bisciute:)Jest śliczny.

Gość gość
Chciałabym zaznaczyć,że osoby które piszą o gondoli Graco Symbio,że jest mikro malutka to są w dużym błędzie.Gondola tego wózka jest jedną z najdłuższych na rynku...:/ Nie mają o niczym pojęcia i bzdury wypisują...:/

Gość kabaasieczka
Dokładnie, zgadzam się z poprzedniczką. tu chyba piszą osoby nie znające Symbio. Jest to normalny wózek dla dzieci nie krasnali:) i używając go od roku mam tylko i wyłącznie dobre doświadczenie i mogę go spokojnie zachwalić innym. Do tego jest lekki jak na wózek, łatwy w składaniu, łatwo montować elementy na stelażu.

Gość bubeczka
Symbio Symbio i jeszcze raz Symbio- zdecydowanie najlepszy jaki mogłam kupic. I lekki i bezpieczny , no idealny jak dla nas. Wygodnie się nim jeździ, przede wszystkim łatwo się nim manewruje nawet na śniegu i ta waga...juz nie muszę dźwigać kilkunastu kg

Gość gość
Ojj ja też jestem mega zadowolona:)Lekki,zwrotny,duża gondola.Do tego kolor beżowy jest śliczny.Nie rozumiem ludzi którzy krytykują graco symbio a nigdy nie miały z nim styczności.

Gość gość
Ja też o nim myślę ,ale znajoma powiedziała że ma i że go nikomu nie sprzeda że może się przydać na przyszłość.

Gość ajoni
Widzę same pochlebne komentarze o Symbio- ja niebawem mam termin porodu i stoję jeszcze przed tym jakże ciężkim wyborem wózka. Szukam na pewno czegoś lekkiego , dobrego do jeżdzenia no i jak najbardziej 3 w 1 ...Symbio oglądałam i powiem szczerze przypadł mi do gustu, szczególnie właśnie ta spora gondola i łatwy sposób mocowania jej na stelażu. Chyba naprawdę się na niego zdecyduję tym bardziej czytając tyle pochwał

Gość babazjajem
Pochlebną opinię dodam i ja- bo wózek zasługuje na pochwały, zresztą sama marka Gracko także. Sprawdzony, przetestowany dokładnie przez drugie dziecko i nadal działa jak nowy:)

Gość gość
Do mnie dzisiaj przyjechał kurier z tym wózkiem:)Jest super...oczywiście jak na razie jeżdżę nim po domu,bo termin na sierpień:D Zamówiliśmy kolor biscuite - beżowy i jest cudowny.Gondola jest duża (nie wiem kto pisał wyżej,że to mikro gondola) przecież ona ma 79 cm:/Jest największa z tych,które brałam od uwagę.Fotelik i gondolę szybko się montuje na stelażu.Jest lekki,sprawny(jak na moje korytarze):P no i super się prezentuje:) Dodam,że na allegro są coraz tańsze...ja z parasolką,moskitierą,bazą do fotelika,folią przeciwdeszczową na fotelik,gondolę i spacerówkę,torbą zapłaciłam 2550 zł:)Więc dużo taniej niż w stacjonarnych sklepach:) W smyku jest teraz promocja za 2300,ale bez tych wszystkich dodatków(więc się nie opłaca,bo sama parasolka kosztuje 80 zł,torba 120 zł no i folie też są drogie)

Gość marioleczkab
Nasz Symbio spędził z nami pierwsze wakacje nad morzem, właśnie wróciliśmy...powiem szczerze troszkę się obawiałam czy podoła ale zadowolenie całej rodzinki. Majusia zabezpieczona przed szkodliwymi promieniami UV czy wiatrem...wózek nawet po piasku dawał radę...no i obracana rączka zdała się tu na medal bo spokojnie obracałam wózek jak chciałam do kierunku jazdy...bomba

Gość lilka31
Lepszego wózka kupic nie mogłam jest nie tylko niebywale leciutki ale i tak funkcjonalny. Myślałam żę będę musiała go zamawiać ale na szczęśćie dostałam wymarzony kolorek u nas w mieśćie, mogłam obejżęć na wszystkie strony, pojeździć...i to mnie kupiło bo tak płynnie mało wózków jeździ

Gość gość
My jezdzimy Garco Symbio od tygodnia :D Jestem tak zadowolona,że masakra :) Lepiej trafić nie mogłam.Wózek jest lekki i ślicznie się prezentuje:)Gondola bardzo duża.My mamy w kolorze Biscuite i wszyscy się zachwycają:)

Gość gość
No i najważniejsze że nie ma na tym wózku żadnych wiejskich napisów :) Jest elegancki i piękny :)

Gość gość
Super jest ten wózeczek :) Chyba się na niego zdecyduję :)

Gość gość
Ładny jest, koleżanka ma peg pergo(?) czy jakoś tak, bardzo podobny jest z wyglądu, gdy zobaczyłam zdj myślałam ze to on.

Gość gość
Koleżanko coś Ci się pomyliło :) peg pergo to całkiem innym wózeczek z wyglądu:) Graco juest bardziej nowoczesny no i spacerówki różnią się diametralnie:)

Gość gość
Możecie z czystym sumieniem polecić ten wózek?Znalazłam w promocji za 2200 zł i nie wiem czy zamówić :)

Gość kaśkaSz
No jak się zastanawiasz nad Symbio za taką cenę to bierz śmiało- warto. My go mamy od zimy i jestem bardzo zadowolona. Lekki, fajnie się prowadzi, maluszkowi wygodnie, można obrócić rączkę i tym samym zmienić kierunek prowadzenia wózka. No dla mnie bajer

Gość gość
Chciałam się pochwalić:) w poniedziałek odbieramy naszego Symbio 3 w 1 w kolorku Arctic Blue, myślę że spodoba się naszemu misiowi. Dzięki za opinie dzieki którym podjęłam tą jakże ciężką decyzję...może dlatego była" męska" bo synek w brzuszku

Gość Pauu
Ostatnio kupowałam wózek w Toysie i próbowałam Symbio i moim zdaniem nie jest ani lekki w podbijaniu ani amortyzowany. Wygląd może zmylić kupującego. Trzeba nim pojeździć i porównać z jazdą innymi. Dla mnie bardzo słaby wózek.

Gość milenuśka
Witam, każdy ma odmienne zdanie wiadomo stąd tyle wózków na rynku by każdemu chyba dogodzić. Ja akurat jestem zadowolona z Symbio , mnie jeździ się nim całkiem dobrze. A wagowo też jest ok uważam bo poprzedni nasz wózek ważył prawie 20kg to różnica jest ogromna

Gość shardi88
Witam, mam pytanie do użytkujących Symbio mam... Jak to jest z tymi kółkami? Na wielu forach piszą że strasznie skrzypia i trzeszczą... Oglądałam filmik ja youtube i faktycznie odgłosy są dziwne... Ale podoba mi się ten wózek, jest sporo zachwyconych nim osób i zastanawiam się nad jego zakupem więc proszę powiedzcie co z tymi kółkami??? Pozdrawiam :)

Gość marrrr
wózek jest bardzo ładny , ale: - ma kubełkową spacerówkę, przez co dziecko nie może w niej leżeć na płasko, ani położyć się na boku bo nie wygodnie -spaceróka jest płytka co w zimne dni się nie sprawdza -kółka sie nie nadają na jazdę po śniegu