kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Witam wszystkie Panie. Mam bardzo powazny dla mnie problem. w sylwestra miałam pierwszy kontakt seksualny.. bez zabezpieczenia ;/ cały problem polagał na tym ze odbywało sie to 2 razy, raz przed północą i drugi raz po północy . nie doszło do wytrysku. 29 grudnia skonczył mi sie okres i wychodzi na to ze byly to dni płodne. 2 stycznia pojawił sie biały sluz jednak jest go mało. Kompletnie nie iem co robic.wiem ze zachowałam sie całkowicie nieodpowiedzialnie. Kiedy mam zrobic test ciazowy, aby był on wiarygodny ? i co dalej mnie czeka ? jestem w tym temacie komplatnie zielona :( Czekam na odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajjajjaaja Napisano Styczeń 3, 2011 jak długie masz cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 miesiaczke miałam od 23 do 29 grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajjajjaaja Napisano Styczeń 3, 2011 dobrze, ale ile trwa cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 3, 2011 test ciążowy najwcześniej w dni spodziewanej następnej miesiączki 9 dc to mogły być jeszcze dni niepłodne także może Ci się uda brawo, ale bedziesz miała wspomnienia z 1 razu... wbrew pozorom to ważna chwila, witaj w klubie ja swojego też już zawsze bede żałowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Ze stresu nie śpie 2 noc. Mam jakies schizy ze cos mi jest. masakra;((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 3, 2011 to trza było myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajjajjaaja Napisano Styczeń 3, 2011 ile trwa Twój cykl? co ile dni masz okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 cykl 26 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Styczeń 3, 2011 jak 26 dni to TEORETYCZNIE owulacja powinna być około 12 dc, a więc z tym 9dc mogło Ci się udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taktylkopytam... Napisano Styczeń 3, 2011 Co za problem było się zabezpieczyć głupią prezerwatywą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 zadaje sobie to pytanie od soboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajjajjaaja Napisano Styczeń 3, 2011 jak 26 dni to szanse na ciążę są wieksze. im dłuższy cykl, tym szanse mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 3, 2011 Jestem w podobnej sytyacji... stosunek przerwyany w 11 dniu cyklu... mialam plodny sluz.. :( do wtrysku tez nie doszlo, wierze w to ze nie jestem w ciazy, czekam jescze 2 tyg i robie test. Mam nadzieje ze okres nadejdzie na czas. Trzymam za Ciebie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 3, 2011 ja czekam z Wami. @ powinnam dostac w srode w naszybszym wypadku ale moje cykle to 26-28 dni, wiec w najgorszym wypadku czekamy do piatku, szczerze mowiac troszkę boje się. mierze tempke mam 36,9 -37 ;] w przeddzien miesiaczki powinna spasc. w 1 dniu cyklu mialam 36,4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Drogie towarzyszki ! Dziękuje wam bardzo za opinię. Teraz troche rozjaśniłyście mi sprawe. jeszcze 18 dni niepewności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 3, 2011 Ja powinnam miec okres kolo 20 grudnia. Mierzysz temp w pochwie?? Ja wierze w to ze dostaniemy ten upragniony okres, a wiara czyni cuda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 nie nie mierze. a o co z tym chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 3, 2011 Pytanie było do poprzedniej kobietki. Ponoć po temp idzie rozpoznać owulacje, ale trzeba mierzyc regularanie i robic wykresy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MamaEmilki Napisano Styczeń 3, 2011 Kochana, nie martw sie na zapas, w ciaze wcale nie jest tak latwo zajsc jak sie wydaje, ja sama staralam sie 10 miesiecy i za kazdym razem wspolzylam w dni plodne a w ciaze nie zaszlam...a wszystko bylo ok i teraz jestem mama malej Niuni. Generalnie teraz tez nie stosuje zabezpieczenia i wspolzylam w dni plodne i jakos nie wierze ze tak latwo moge byc w ciazy... a jesli jeszcze nie bylo wytrysku to juz wogole zapomnij o temacie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 3, 2011 Dzziekujemy!! MamoEmilki wszystiego dobrego dla Ciebie i dla twojej Niuni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 3, 2011 Mierzę w ustach, pod jezykiem :) powinnas miec okres 20?ja bym chyba zwariowala z niepewnosci?a robilas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 3, 2011 chociaz to pewnie pomylka :D i miało byc 20 stycznia? :) ajj to ja idę na pierwszy ogien, bo moj okres powinien byc 5-9 stycznia:D boje sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 3, 2011 Wlasnie nie moge zrobic jeszcze testu... bo jest zdecydowanie za wczesnie. Test zrobie koło 15stycznia. Ojj trzymam kciuki, na pewno dostaniesz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 3, 2011 dziewczynyya jaaa - tak tak ty zdecydowanie jetes pierwsza z nas trzech. ja ostatnia. Bądźmy dobrej myśli !:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 3, 2011 no na pewno dam znac ;D juz sie stresuje i widze u siebie wszsystkie objawy ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 5, 2011 dzisiaj juz 5.01 a ja nie dostałam okresu ,no ale najbardziej prawdopodbne ze dostane 7 albo 8 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsdasdas Napisano Styczeń 5, 2011 teoretycznie od 7 dc mogłaś zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsdasdas Napisano Styczeń 5, 2011 to bylo do kwiatuszekdomi. A po temperaturze to wy sobie możecie... szkoda gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 5, 2011 25 dc-brak okresu ale w sumie mam raczej 28dniowe cykle. ostatni byl tylko 25 dniowy. Jeszcze 3 dni i robię test (kupiłam Quick Vue), jak wyjdzie negatywny, to idę na bete, no chyba ze sie okres pojawi do tej pory. Ale jestem dobrej mysli, bo sluz jaki wystepuje wyglada na taki, ze czuje ze jutro bedzie okres albo pojutrze ;D Czuję się dobrze, zadnego bolu podbrzusza,zreszta ja nigdy nie mam-nawet przed @,nie jestem zmeczona, brak wymiotow itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach