Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatuszekdomi

kontakt seksualny w dni płodne czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość Firankla
Ok poczekamy i zobacyzmy... ja jestcze 15 dni niepewnosci... :( ale czekam z utęsknieniem na @! mam wielka nadzieje, ze dostane na czas.. test zrobie w przyszly pt. powodzenia Ci zycze :)

Gość dziewczynyya jaaa
26 dc cyklu i nie ma okresu! najgorsze jest to ze mnie nigdy brzuch nie boli przed okresem! i teraz nie wiem. cos tam niby czuje w podbrzuszu ale raczej to moje wymysly ;( mimo ze najbardziej prawdopodbne jest ze dostane okres 27 lub 28 dc to martwie się ze jeszcze go nie ma

Gość Firankla
Spokojnie, czekaj cieprliwe, na pewno dostaniesz, nie denerwuj się :) Ja np. mam cykle 32 dniowe... ehh musze czekać jesczze 2 tyg Trzymam za Ciebie kciuki!

Dziewczyny ! czy w 13 dniu cyklu trwającego 26 dni gdybym yła w ciązy pojawił sie jakiś śluz ? bo strasznie nie konfortowo sie z tym czują.. a o nerwach juz nie wspome.

Gość dziewczynyya jaaa
no to jest sluz zapewne plodny, o konsystencji jaja kurzego :) on sie pojawia w okolicy owulacji :) wiec jesli mialo dojsc u Ciebie do zaplodnienia (tfu tfu odpukac, wypluc itd ) to wlasnie moze dojsc jakos teraz, zagniezdzenie do 7 dni :)

Gość Eeeeeee kurcze
Po pierwszym razie okres moze spoznic sie nawet do 3tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ bo wtedy wszystko sie rozlegulowalo. Mi spoznil sie 2tyg i wiem co czujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale zrobilam test i wyszedl negatywny a pozniej gadalam z pania od WDŻ i mowila ze tal jest. wiec luz.. nie denerwuj sie bo przez to spozni Ci sie bardziej

Gość mama karolinki szczesliwa
kwiatuszek czyli na dobra sparawe jesli masz cykle 26 dniowe to owulacja jest w 12 dc. Sluz ktory pojawil sie u Ciebie to zapewne sluz plodny, ktory wskazuje na owulacje wspolzylas z chlopakiem 9dc. to byl okres plodny.Plemniki u zdrowego mezczyzny moga przezyc w ciele kobiety nawet do 7 dni!!!

plemniki srednio zyja 3 dni w ciele kobiety, wiec w zasadzie male prawdopodobienstwo :) ze przezyly az 5 do owulacji,ale jest to mozliwe

a m ozesz opisac ten sluz?

skoro ta grupowo czekacie na okres dziewczęta to ja poczekam na mój też tak razem z wami. :D a co.! ;P

Gość Eeeeeee kurcze
Nie przejmuj sie dziewczyno. Mialam identyczna sytuacje. Ponad tydzien martwienia sie! myslalam ze nie wyrobie. A jak czekalam na wynik testu to juz wogole masakra.. zrob test!

Gość Firankla
Test zrób w terminie planowanej miesiączki... Jak juz Ci sie spoznia kilka dni to zrob najlepiej jutro albo pojutrze... Ja dziewczyno mam 32 cykle i plodny sluz pojawil mi sie w 11 dni cyklu i sama nie wiem kiedy moglam miec ta owulacje, dzisiaj juz 19 dzien a czuje suchosc i male ilosci sluzu...

tak w dniu planowej miesiączki powinien być bardziej wiarygodny. no, jeśli chodzi o owulację to mam tą samą rozkminę bo odstawiłam nie dawno tabletki.

Gość Eeeeeee kurcze
co za pierdolenie.. po tygodniu mozna zrobic test!!!!!!!!!!!!!! czytac na opakowaniu nie umiecie???????????????????????? koniecznie zrob na poranny mocz. jak tylko wstaniesz z rana to od razu do lazienki.. jestem pewna ze nie jestes w ciazy.

Gość Firankla
Po tygodniu od czego? Od stosunku? czy od owulacji czy możliwego zapłodnienia? Skąd mam wiedzieć, skoro nie miałam nigdy testu ciążowego w ręce, a na internecie raczej pisze że w dniu okresu.

Spokojnie... ja tez nigdy nie miałam styczności z takimi rzeczami. Eeeeeee kurcze - wspomniałas ze miałas taką samą systuacje.. ja sie to skonczyło ?

Gość Eeeeeee kurcze
z tego co pamietam to po tygodniu od wspolzycia. Ale to bylo rok temu.. a ile masz lat jak mozna wiedziec?

no tak, ale jeżeli nie wie czy miała owulację czy nie? zrobi test przed, będzie że negatywny a okaże się że jest jednak? ja swego czasu zrobiłam jakoś po 3 tygodniach i miałam pewność większą co do wyniku..

Gość Firankla
To bzdrua robic test po tygodniu od współzycia, skoro nie wiesz kiedy owulacja, ponoc zaplodnienie jeszcze kilka dni, i zagniezdzenie to jeszcze wiecej...

19... ale nie chciałabym byc w ciązy.. jeszcze nie teraz.. Po za tym jestesm pewna ze kontaktów seksualnych odechciało mi sie na długo. ;(

Gość Eeeeeee kurcze
No ja to juz myslalam o aborcji (nawet nie wiedzialam na czym to polega, teraz jak wiem to nigdy bym sie na to nie zgodzila) powiedzialam dla chlopaka ze chyba w ciazy jestem, on mnie ciagle wspieral.. po tygodniu zrobialm test, wyszedl negatywny(bylam tak szczesliwa jak nigdy) ale dla pewnosci poszlam do nauczycielki od wychowania do zycia w rodzinie i powiedziala mi zebym sie nie martwila, bo po pierwszym razie okres moze spoznic sie do 3tygodni bo podczas wspolzycia wszystko sie rozlegulowalo. I po ponad 2tyg dostalam okres a w lutym minie rok od mojego pierwszego razu :D

Gość Firankla
kwaiduszekdomi - też mam niecałe 19 lat, i tez nie moge byc w ciazy... eeee kurcze - troche mnie podłamałas, bo ja jesczze musze czekac na orkes 2 tyg, a co dopiero jak jesczze mialby mi sie spoznic ;(

Firankla: oczywiście że się z Tobą zgadzam. test po tygodniu to moim zdaniem jest za wcześnie.. przed owulacją są gdzieś 3 dni płodne i po niej ze 2. więc test przed to raczej jest bez sensu.. więc kwiatuszku poczekaj jeszcze z tym testem. i co najważniejsze nie denerwuj się. :) znajoma z innego tematu od kilku dni wałkuje mi że stres w takich sytuacjach w niczym nie pomoże, a jeszcze zaszkodzi. :)

Gość Firankla
Prawda. Ja kilka dni po współżyciu chodziłam roztrzepana na maksa, ale zaczęłam pić codziennie melisę rano, zaczęłam bardziej wierzyć, mieć nadzieję i w ogóle, czuje się spokojna wewnętrzenie i mocno wierzę ze nie bede w ciazy i ze dostane @, moje myślenie się zmieniło, nie ma sensu się stresować, bo to tylko pogorszy sytuację...

też myślałam o zakupie melisy. :) mi właśnie wiele wsparcia kilka dni temu okazała tamta dziewczyna, strasznie wsparła psychicznie. myślenie trochę mi się zmieniło, ale stres i nerwy trochę nadal są. też czekam na okres, też tak jak Wy nie chciałabym być teraz w ciąży no i w sumie też jestem nie wiele starsza bo mam nie całe 20. heh. :)