Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Koło 18 stycznia?? no to kobieto jesczze szmat czasu... nie panikuj :) głowa do góry wszystko będzie w porządku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 tez myslalam ze juz nigdy nie bede wspolzyla :D Ale szybko mi przeszlo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Właśnie chodzi o to ze to tak długo.... 12 dni niepewności :( Dziękuje wam dziewczyny wspaniałe jestescie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 No ja też pisze tutaj i jeszcze na wizażu, i na prawde trafiam na mądre kobietki które nie zjadą mnie za to że jestem jakąś małolatą tylko pomogą i pocieszą... Ja bedę miałą stresa pewnie kilka dni przed okresem, ale o tyle dobrze że ferie za tydzien mi się rozpoczynają. Teraz mam szkołe i nie mysle o tym, bo ciągle matura i matura... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 Bedzie dobrze! no ja tam z tego co pamietam to po tygodniu zrobilam test.. ale to jakos pokrywalo mi sie z okresem bo spoznil mi sie ponad 2 tygodnie.. ale stres byl straszny, dlatego wspolczuje wam strasznie kobitki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Musi być! ;) no to co innego jak pokrywało Ci sie z okresem... Rozumiem że u Ciebie już wszystko OK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 bo na prawdę potrzeba czasem żeby ktoś spojrzał na jakąś sytuację trzeźwym okiem, tak bardzo subiektywnie. wiadomo że zdesperowana i roztrzęsiona kobieta to sobie dzień po stosunku ciąże wmówi i znajdzie wszystkie objawy. :) czekam z niecierpliwością na okres swój (mimo że powinien byc dziś. hm. ) i na wasze. :) kwiatuszku! nie denerwuj się a będzie w porządku. :) firankla: matura to bzdura. hah. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 No teraz mam regularnie okres co 34 dni. Nigdy wiecej nie spoznil mi sie tak dlugo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 6, 2011 syska143 ! podziwiam cie za to ze mino sytyacji w jakiej sie znajdujesz jestes taka wyluzowana.. naprawde cos wspaniałego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 staram się, bo nie chce opóźniać go stresem bardziej. ale ciężko się ze mną tak w realu dogadać. ciągle mojego mężczyznę wypytuję czy na pewno nic się nie stało, nic nie pękło, nic się nie zsunęło. wiesz, muszę wziąść po uwagę opóźnienia bo na początku grudnia odstawiłam tabletki brane od czerwca. 25 grudnia mieliśmy stosunek zabezpieczony prezerwatywą, ale wiesz - umysł kobiety robi swoje. no i tak sobie czekam. od ponad tygodnia mam wszystkie okresowe objawy. dziś miałabym gdybym nie odstawiła tabletek. no ale czekam dalej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Kwaituszku Tobie też radzę się wyluzuwać, bo bedzie na prawde gorzej... nie stresuj sie na pewno się ulozy :)) Bedziemy Cie wspierac i czekac razem z Tobą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 odstawienie tabletek tez moze opoznic okres.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 dlatego nie pozostało nic innego jak tylko czekać. powiedziałam sobie że jak do końca przyszłego tygodnia nie dostanę ( o ile mnie nerwy nie zjedzą ) robię test z nadzieją że to tylko rozregulowanie cyklu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 ale czekanie na wynik testu jest duzo gorsze od takich nerwow jakie przechodzicie teraz.. jestem z was wszystkich najmlodsza ale ciesze sie ze moglam wam pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 no z tymi testami to też są takie rzeczy że szok ;| ja to przed moim pierwszym testem i miałam nadzieję że ostatnim jak na razie to prawie płakałam z nerwów, serce mi tak waliło, ręce drżały nie miłosiernie. ;p teraz się z tego śmieje ale wtedy to myslałam że umrę. no i jak się okres nie pojawi to pewnie się to znowu powtórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 ja tez nigdy sie tak nie balam jak wtedy. Masakra normalnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Wyobrażam sobie :( Ehh.. sama nie wiem jak w ogóle pojdę do sklepu i tu kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 tylko wtedy to akurat byłam w trakcie brania tabletek więc ciąża była mało prawdopodobna. ale test wolałam zrobić bo to była troszkę bezpieczna sytuacja. a teraz bez nich to już może nie być tak dobrze. ;| ja kupowałam w rossmanie. bo to apteki nie dałabym rady wejść i powiedzieć- test ciążowy poproszę, jaki kolowiek. ^^ wzięłam zgarnęłam z półki, biegiem do kasy, nawet się nigdzie nie rozglądałam bo tak się denerwowałam. masakra jednym słowem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 * nie bezpieczna sytuacja - miało być w drugim zdaniu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 6, 2011 A co sądzicie o wizycie u ginekologa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Hm? ja jakbym poszła to chyba z nfz zapisanabyłabym na marzec dopiero.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 u mnie tez beka byla jak kupowalam :D poszlam z kolezanka do apteki, i tylko czekalysmy az wszyscy wyjda :D ale jak wyszli to zaraz ktos znowu wszedl i nie mialam jak kupic :D i czekalam tak chyba z godzine az kupilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 6, 2011 własnie.. te terminy najgorsze ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 no i wizyta prywatnie z 60zł kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 6, 2011 dziewczyny ponoc 10 dni po stosunku mozna isc na badanie krwi na bete. u mnie to kosztuje 25 zł, dlatego jak do konca tyg nie dostane okresu to idę :/ nie bede se stresowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 Tak? ale to krew jest? czy mocz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 6, 2011 a ja wyslalam chlopaka po test ;D a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 6, 2011 krew :) wyniki tego samego dnia albo najpozniej dzien pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eeeeeee kurcze Napisano Styczeń 6, 2011 aaaa no racja. Na badania krwi tez mozna. Duzo wtedy o tym czytalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Eeeeeee kurcze : haha. no to też ładnie. ;p weź taki stres że no obłęd. ;D dlatego wolę iść do drogerii bo w tej aptece to chyba bym słowa nie powiedziała a jeszcze właśnie tyle ludzi. ;p chociaż w takich sklepach to też nigdy nie wiesz czy zza regału nie wyleci Ci grupka znajomych. ;p dziewczynyya jaaa: osobiście jak widzę strzykawkę igłę i w ogóle to mdleję. ;D więc nie wiem czy dałabym radę. pamiętam jak rozpłakałam się nie dawno u dentysty jak znieczulenie mi robił własnie zastrzykiem. ;D no taki atak płaczu i łez że na prawdę. ;D i to tylko z nerwów i lęku. ^^ no w sumie chłopak też się może przydać do tego. ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach