Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lov the way you layy

chlopak chce abym zrobila sobie tatuaz z jego imieniem

Polecane posty

mowie mu ze nie bo sie boje bulu ale wtedy on mowi ze go wcale nie kocham.... co powinnam zrobic? tatuaz ma byc pod brzuchem blizej cipki nie wiem jak ie nazywa to miejsce... czy to naprawde boli czy da sie jakos wytrzymac??????

Gość klauduniaaaaaaaa
Nawet jakby nie bolało to nie powinnaś sobie robić tatuażu z jego imieniem :P bo niby po co??On ma z twoim imieniem??

Gość Lilluś Evangeline*
a jak zmienisz chłopaka to co? ja bym mu powiedziała, że niech najpierw tak zrobi z twoim imieniem na czole

Po za tym ma na imię Gerwazy :(

Gość niezalogowana sesesese
prowo !

nie ma na imie gerwazy!!!!!! on sobie zrobil kilka miesiecy temu moje inicjaly.... wiec tez moge zrobic jego imiee

Gość Lilluś Evangeline*
zrób sobie swoje inicjały i powiedz, że się pomyliłaś:D

Gość klauduniaaaaaaaa
Lov the way you layy nie ma na imie gerwazy!!!!!! on sobie zrobil kilka miesiecy temu moje inicjaly.... wiec tez moge zrobic jego imiee A prosiłaś go o to??To że on ma twoje inicjały nie znaczy że może wymagać tego od Ciebie.Nie bądź głupi i nie rób sobie takiego tatuażu.

ale ja go bardzo kocham tylko boj sie ze to bedie bardzo bolalo i bedzie krew a mi sie robi slabo na widok igiel

Gość A prawda jest taka, że...
Ważne jest to czy ty tego chcesz, bo to twoje ciało, a nie jego. Mam wątpliwości czy ten facet cie w ogóle kocha, czy tylko pragnie własnego dowartościowania. Kochający facet szanuje zdanie kobiety i nie sprzeciwia się jej, natomiast twój facet szantażem chce na tobie wymóc swój cel i dlatego sądzę, że nie powinnaś tego robić, to nie jest facet dla ciebie, a co tu mówić o facecie na całe życie. Jesli spotkasz takiego, to co (?), będzie się czuł, jak w drukarnii imion exów ? Sto razy się zastanów zanim podejmiesz tę wymuszoną decyzję!!!

Gość baby som gópie
Będziesz jak krowa na dzikim zachodzie - z wydziarganym imieniem właściciela :D Nie rób tego, durna, chłopaka jeszcze z pięć razy zmienisz, a całkowite usunięcie tatuażu jest niemożliwe, po co masz sobie niszczyć skórę na zawsze?