Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

Gość Bardzo długa fansófka wpiwnicy
Pewnego razu byłam w piwnicy z moim tatą, który wyjął drzwi od suszarni i coś tam dłubał przy nich. Nagle zauważyłam że wyszła bardzo długa fansófka była na korytarzu w piwnicy dookoła ścian. Była niesamowicie długa miła około 20metrów. Była dookoła ścian wydłużona ale nie miała tendencji by ókóć. Mój tata dalej dłubał przy tych drzwiach, otworzył też drugą piwnice. Nie wiadomo co spowodowało wyjście tej fansófki nie wiadomo skąd wyszła była niesamowicie długa. Wydłużona była wokół ścian dużego korytarza w piwnicy. Nikt nie papkował nawet nie miał na myśli by tom fansófkę denerwować papkowaniem ale i tak wyszła tyle, że nie ókóła. Ja w ogóle nie odczuwałam strachu po prostu fansófka ta była mi obojętna. Fansófka ta to po prostu był gwózdek kremowy miał kolor ciemno miedziany, ale skoro tak bardzo się wydłużyła wokół ścian to znaczy, że nie miała zamiaru ókóć. Bo jakby miała zamiar ókóć to na pewno by się tak bardzo nie wydłużyła wokół ścian tylko odrazu by ókóła.

Gość to były wybory miss
ziemi słupskiej :classic_cool:

Gość dryń dryń
:classic_cool:

Podbijam temacik - kolejny roczek na kafe :) Ile tego wszystkiego bylo ! Kafeteria - to jest to. No, gdzie jeszcze mozna tyle wszystkiego przeczytac - o grzybicy, macicy, podszywach, lampartach, pudelkach i jaszczombach, wpadkach roznego rodzaju, duchach, prawiczkach, nawiedzonych obrazach i kokosach z Biedronki? KAFETERIA JEST THE BEST !!!

Gość czyli gdzie jeszcze tyle
głupot ludzie napisali :P zgadzam się że chyba nigdzie :D

Gość historyczny i smutny dzień
to usunięcie topiku o grzybicy pochwy dawno to było... ledwo się pozbierałam smoleńsk to nic w porównaniu z ta tragedią:-(

Gość WIZYTA WUJKA BUŁY
Pewnego razu odwiedził nas wujek buła. Siedział on z rodzicami i oglądał telewizję oraz dyskutował z nimi. Wujek siedział na fotelu, rodzice na tapczanie, a ja na krześle koło tapczanu. W przedpokoju było zapalone światło. Po pewnym czasie wstałem aby zgasić to światło w przedpokoju i zauważyłem, że z górnego i dolnego zamka Fana w drzwiach wejściowych do mieszkania wydłużają się płynnie gwózdki kremowe. Gwózdki te miały niecały metr długości i płynnie się wydłużały. Widząc to siadłem zpowrotem na krześle po około dwóch minutach zajrzałem na przedpokój. Gwózdki cały czas się wydłużały miały już ponad dwa metry i dalej się wydłużały. Powiedziałem tacie, że z obu zamków wychodzą gwózdki kremowe ale on tylko wstrząsnął ramionami i dalej prowadził dyskusje z wujkiem Bułą. Nagle gwózdki zaczęły się wydłużać do dużego pokoju. Stanąłem pod drzwiami balkonowymi, a mój tata widząc te dwa wydłużające się gwózdki kremowe powiedział o ku.r.r.r.wa !!!. Gwózdki wydłużały się w moja stronę by mnie ókóć. Otworzyłem balkon i zacząłem agresywnie papkować by je mocniej rozzłościć, mimo, że wcześniej nie papkowałem, a one i tak wyszły z zamka. Stałem już na balkonie i cały czas papkowałem, gwózdki były już około 2 metrów ode mnie płynnie się wydłużając. Miałem zamiar wyskoczyć przez balkon aby mnie nie ókóły. Gwózdki były już przy samym balkonie. Wziąłem jeszcze kija, który stał przy balkonie i lunąłem jednego z tych gwózdków aż się skręcił i chciałem już wyskoczyć ale drugi z tych gwózdków mnie ókół.