Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

Gość córka nie twoja tylko
sąsiada, cwelu:D

dobrze bazienka tak na dobranoc skoro zrobiłaś podejście trzecie ile jesteś na kafe? rok? w większości przypadków nawet wypisanych topów dobrze nie kojarzysz lub czytałaś je jak ktoś wkleił wchodzę na ogólny rzadko gdzie nie zajrzę tam bazienka przekonuje wszystkich naokoło jak jej zwisa zdanie innych na jej temat a w stopce jak u przedszkolaka- powiedz to i zawiłe tłumaczenie o wszelkiego rodzaju podszywach twój tekst o o mnie o niewklejaniu mojej fotki był bezcenny moja fota lata po całej kafe myślisz, że zyskasz moją przychylność bo akurat ty jej nie wkleisz?:D a wklejaj sobie 159567843raz nie martw się ja za twoim przykładem nie będę się o nią pieklić i przekonywać jak ty, że i tak mam to w dupie ale nie ma w dupie i bynajmniej nie wkleję innej, na której lepiej wyglądam, żeby udowodnić jak ja to ma w dupie chociaż nie mam w dupie na jaką cholerę tu wlazłaś ? przecież nie wspominać bo nie masz czego szukasz pleców?

Gość bałdzo wierna fanka
ike😍

wiecie co mi sie jeszcze przypomnialo? kiedys , czy to jakis uzytkownik czy ktos kto mial dostęp do moderatorskich hasel wlamal sie na kafe i pokasowal wieloletnie tasiemce np. z ogolnej "Największe wpadki w polskich serialach" mozna sie bylo na topiku poplakac, teraz jest kontynuowany, ale to juz nie to samo wiele osób bylo zbulwersowanych, moderatorzy sie tlumaczyli, kafeteria...wstrzymala oddech :D powaznie tak bylo ;)

Gość też pamietam
No doooobra, już wszyscy zmęczeni i zaczyna się robić po staremu.:classic_cool: -Bimbałek-widzę, że to forum, to Twoja pasja, dla większości to była jedynie forma zabawy. Żadne tam wygórowane projekty mające rację bytu po dziś dzień, z których możemy być dumni. Mało tego, w realu w życiu bym się nie przyznała, że spędziłam tu chociaż minutę.:P

pamiętam siedziałam na takim tasiemcu i wszystkie cieszyłyśmy się jak głupie, że akurat żadna nie podniosła bo byłoby już po nas

Gość sexy girl-skradziono mi nick
Życzę dobrej nocy :) Nadętemu Bimbałkowi również :P Też pamiętam - było miło powspominać 😘 Czołem! :D 🖐️

o masz zaraz i komiczne się przywita i przyzna się , że udaje prawika :P

Gość też pamietam
-Bimbałek- jest bb-menem wiem to! sexy girl- dobranoc kadarka, Ty tu od tylu lat, jestem pełna podziwu.

ike musisz miec niezly kompleks masz mnie! ja pierd.:)

tak swoją drogą bazienka skoro twoja biografia zmieściła się w paru zdaniach mojej wypowiedzi to nie jest ona zbyt porywająca, nie?:P

Gość ike ty glubi babochlopie
Zajmij sie dziecmi a nie przesiadujesz tu calymi dniami, ty głupsza jestes od ludzi upośledzonych umysłowo :o

czyli od ciebie orange?:D pozwól , że się z tobą nie zgodzę:P

Gość barbra szczrajsynt
nie lubie bazienki. dziekuje za uwage i bez odbioru :classic_cool:🖐️

i ja się pożegnam nie wiem czy bazienka będzie się jeszcze zawile tłumaczyć mimo, że paręnaście minut temu stwierdziła, że szkoda jej życia........:D ale doczytam przy okazji :P albo i nie :classic_cool:

przeciez to nie trawnik tylko podszyw jakiegos bimbałka :O papierowe nozyczki zawsze byla mila :) rolnika tez pamietam, wku... mnie :classic_cool:

i dlaczegoz przypie**alasz sie wlasnie do mnie? o widzisz zdążyłam) po co ci to wiedzieć :P przecież zwisają ci wpisy na kafe:P czy nie ?

Gość barbra szczrajsynt
dopiero zauwazylam bazienko jaka masz zyebana stopke :D taka podnieta z wlasnych podszywow, no no shatzoon 🖐️

Gość bałdzo wierna fanka
:(

wow Ike masz 45 tys. wpisów, jestem w szoku siedze tu niemal od poczatku, mysle, ze jakby nie skasowali mi kiedys z 9 tys. na 5 to moglabym miec teraz jakies 10 tys. :P ale 45 fiu, fiu :classic_cool:

Gość barbra szczrajsynt
ike, tyś jest jak czake norise :classic_cool: prawie jak setunia :P