Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iqwurhgdnhjwehiru

HISTORIA KAFETERII. Najważniejsze wydarzenia od dnia jej powstania

Polecane posty

no cóż jedni marnują 45 tyś minut na kafe ( serio aż minutę pisze się posta?:P) inni tyle samo na modę na sukces a jeszcze inni na dłubanie w nosie:P nie wiem kto jest gorszy ten, kto sam wybiera sobie rozrywkę czy ten, który próbuje ingerować w prawo do wyboru rozrywki chociaż sam dokładnie taką samą rozrywkę wybrał:P

Gość Załamanie czasoprzestrzeni :):
Dobrze, dobrze Ike. Nie było to jakieś personalne. Już nawet nie chodzi wybieranie rozrywki. Musisz przyznać że i "moda na sukces" i pieprzenie na kafeterii to nie jest jakiś szczególny rodzaj rozrywki.Nie głupia jesteś to zrozumiesz.

rozumiem, że nawet rozrywka w dzisiejszym wiecie szczurów musi być hiper ambitna?:D

Gość cfvasfvfv
a kto powiedział że mam cały dzień słuchac koncertów Bacha i czytac Dostojewskiego ? od czasu do czasu mozna zrelaksować się nawet jakąś tandetą typu Moda na Sukces czy kafeterią:D

Gość ale przecież
Ty w tej chwili też marnujesz czas forum.

Niesłusznie jednak wierzę w Twoją inteligencję? Proszę Cię, wiem że jest wcześnie ale stać Cię na więcej. Miłego dnia, spadam "pożyć".

Gość ale przecież
Fajnie, że masz życie :)

spoko:) rozumiem, że nie odpowiedziałam tak jakbyś sobie życzyła:(:D

Dobra, jeszcze raz. Łopatologicznie. My wszyscy marnujemy czas od czasu do czasu. (Pięknie to wyszło). Przeczytajcie ten dłuższy post. Raczej chodzi mi o poczucie prestiżu. O ten paradoks.

Gość cfvasfvfv
tylko on/ona ma zycie :D my nie , my mamy kafeterie a ona/on relaksuje się porzy rozwiązywaniu kwestii co było przed wielkim wybuchem :D

Gość ale przecież
Ale po co to tak przeżywasz? Nie chcesz to tu nie wchodzisz. Przecież to jest proste. Ludzie różne głupoty o prestiżasz czy przegrywaniu życia wypisywali i będą wypisywać. Prawienie morałów nic tu nie da :)

z tym prestiżem to masz rację gdyby na uczuciowym nie nazywali mnie królową to chyba sama bym się koronowała tak mnie duma rozpiera:P

Gość ale przecież
cfvasfvfv A więc odpisując jeszcze nickowi Załamanie czasoprzestrzeni można stwierdzić, że smutne to musi być życie albo puste, żeby jego celem było umoralnianie kafeterian.

A Lord Eomer pewnie teraz jest dumnym mezem pieknej ksiezniczki, i razem maja gromadke malych dzieci. Uwielbiam jego teksty o leszczykach w tanich ubrankach z Biedronki, luksusowych samochodach i innych osiagnieciach zyciowych.

Gość prawnik hapi nju jir
trzeba w kronice wpisac :D

kafeteria to specyficzne miejsce, rzec bym mogla przeklęte, wejdziesz raz,zostaniesz na zawsze :D

ja jeszcze je mam takze noł problemos :D

Gość niektórzy to maja podnietyy
i ty ike tempa szczało jeszcze podniecasz się tym ile masz postów ? buahaha :D i z czego się tu cieszyć kurwa? z tego, że masz marniutkie życie w realu i nawet dziećmi się nie zajmiesz ? że całe dnie i notze spedzasz na kafe? nie dziwię się wcale, że już dwóch mężów miało cię w doopie i odeszło z czystego rozsądku zapewne :D

Gość Iman @@@
dla mnie porażką jest bazienka- oby pies ci starą zruchał

to next time Fre :D PS jem krokiety z sylwestra :classic_cool:

sernikiem raczylam sie jednym kawalkiem dziennie i wczoraj ostatni zjadlam :D ale bananowca wyjebe bo juz sie nie nadaje :o nasze poznanie sie to jest wydarzenie dekady na tym forumie :D

Gość lkioi
Wie ktoś, kto stoi za projektem jani?

ale gdzie to sie w taka impreze mysli o tym,zeby tematy na kafe zakladac,jeszcze nie jest tak zle z nami :D

Co za różnica jaki ja mam czarny nick, nikogo nie obrażam na pomarańczach jak chcę personalnie to zawsze na czarnym.

Gość Dziwne zjawiska w piwnicy
W wyniku papkowania tworzą się tak groźne zjawiska: http://img456.imageshack.us/img456/1647/weter2xk9.jpg http://img256.imageshack.us/img256/960/groznywetbp1.jpg http://img67.imageshack.us/img67/5513/kociolpf0.jpg http://img524.imageshack.us/img524/8292/weterowniaaq0.jpg http://img512.imageshack.us/img512/1711/rurskoso3.jpg http://img518.imageshack.us/img518/9660/weterkiie6.jpg http://img456.imageshack.us/img456/1647/weter2xk9.jpg W wyniku papkowania weter samoczynnie się uruchomił i zaczął obficie drgać. nagle pojawił się licznik prądowy "TEKTON" oraz bardzo groźny licznik do gazu "GEZOL". Powstało również bardzo grube i niebezpieczne rursko gazowe z ognistym zaworem. U góry utworzył się kocioł na wodę i wyszła z niego bardzo niebezpieczna niebieska rurka i zaczęła obficie drgać oraz syczeć. Ciągłe papkowanie spowodowało dodatkowo utworzenie się grubej czarnej lachy z której zaczął wychodzić cieniutki gwózdek a w jej pobliżu powstała cynófka, z licznika wyszła fansófka, zrobiło się bardzo groźnie i niebezpiecznie. Człowiek, który zaczął papkować nie zdawał sobie być może sprawy jak groźne zjawiska może to wywołać albo ktoś wpadł na pomysł i wstawił radio i puścił kasetę na której w całości było nagrane papkowanie i uciekł pierwsze minuty kasety były puste aby maił czas na ucieczkę i później odtworzyło się nagrane na kasecie papkowanie. Dlatego mogło powstać tyle groźnych i niebezpiecznych zjawisk. W wyniku dalszego intensywnego papkowania którego źródłem jest radio z autorewersem powstało jeszcze więcej groźnych zjawisk tektonowych. Utworzył się drugi weter oraz kłódki z których zaczęły wychodzić kłótniki, pod weterem wkomponował się zamek fana z którego zaczęła wychodzić fansófka, a koło licznika elektrycznego TEKTON utworzył się flicus, który zaczął się intensywnie obracać ruchami tektonicznymi na przemian raz na prawo raz na lewo po 90 stopni. Weter głośno warczy i wszystko obficie drga, niebieska rurka wychodząca z boliera tak mocno drga, że już nadpękła na spawie. Radio posiadające autorewers chodzi w kółko jest tylko chwila ciszy na kasecie, która była zrobiona po to aby osoba, która podstawia i włącza radio miała czas na ucieczkę. Naprawdę człowiek, który by się znalazł w tym miejscu może uciec ale to natychmiast najlepiej na południe z próbą wzbicia się w powietrze. Bywa ze niektórzy widząc drogę ucieczki specjalnie jeszcze papkują by spotęgować zjawisko i uciekają bywa, że uciec nie mogą bo drzwi się zaklinowały albo okno się nie może otworzyć. Próbują się wtedy schować ale zawsze zostają dopadani przez fansófkę, kłótnika, tłuca albo gwózdka z czarnej laski. Dlatego prowokowanie takich zjawisk jest bardzo niebezpieczne.