Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melania.2.2.

mam depresję, nie wiem co robić, nie chcę umrzeć..

Polecane posty

Gość gość
Nie wszyscy potrafią sobie poradzić sami, ale najważniejsze, żeby szukać pomocy. Ja też miałam ciężki czas, prawie nie wstawałam z łóżka i głównie płakałam. Ale w końcu powiedziałam sobie dość, zaczęłam szukać miejsca, gdzie mogłam uzyskać pomoc i znalazłam ją w ośrodku Harmonia. Jeśli podejrzewasz, że masz depresję wybierz się do dobrego specjalisty.

Gość DianaHerman
Musisz koniecznie wybrać się do psychologa i to dobrego! Czytając twoją historię od razu przypomniałam sobie siebie rok temu...Nie wiedziałam już co ze sobą zrobić...miałam narzeczonego, który nie widział poza mną,mieliśmy swoje mieszkanie,miałam super praca i mnóstwo znajomych a nie widziałam sensu życia,nie czułam sie zupełnie szczęśliwa a można powiedzieć , że miałam wszystko!W końcu przyznałam się swojej przyjaciółce i poradziła mi wybrać się do pani psycholog Jolanty Szczepaniak!Niesamowita kobieta!Dzięki niej może życie nabrało znowu sensu.Terapia zaczeła się od wywiadu.Wyrzuciłam z siebie wszystko.Pani Jolanta wysuchała mnie na spokojnie.W gabinecie była super atmosfera.Czułam się mega bezpiecznie. Cenne wskazówki pani psychlog stosuje do dziś;) Gdyby nie ona nie wiem co by było ze mną....