Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rewolucjonisssta

NIE dla Owsiaka, NIE dla wspierania mafii farmaceutycznej!

Polecane posty

Gość Rewolucjonisssta

Dosyć manipulowania społeczeństwem i jego emocjami! Te wielkie pieniądze powinny być przeznaczone na edukację w szkołach jak nie chorować, jak dbać o zdrowie, żeby uniknąć chorób! a nie na maszyny i leki podtrzymujące umierającego! Nie dajcie sobą manipulować! NIE DLA OWSIAKA!!!!!! NIE dla włodarzy liczących już zyski z akcji Owsiaka!!!! NIE dla chorób!!!!!

Gość pawel-Wroclaw
Nie

Gość to jest ciekawe
jak nie chorować? Każdy by chciał to wiedzieć

Gość nikt cię nie zmusza żyj tylko
dla siebie a o innych się nie martw. Jak twoje dziecko zachoruje to wtedy pogadamy debilu!!!

Gość klikam ile wlezie
nie dla Owsiaka Wiem tylko tyle-z dobrych zrodel,ze ma zgromadzony na koncie ogromny majatek..

Gość willow28
popieram Granie na ludzkich emocjach jest juz nudne Czas na edukacje,sport..

Gość cooooo za pieprzenie
Rewolucjonista się znalazł, któremu beret naszedł na oczy. :D Owsiak uratował ludzkie życie, przynajmniej coś robi, a ty swoją "misję" odnajdujesz na forum. Tak to jest jak pierdoła niedowartościowana.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
Czy Owsiak ma dużego fiutka ?

Jak co roku w pierwszy weekend nowego roku mamy wysyp różnej maści kretynów którzy zrobią wszystko aby odwieść ludzi od pomocy szpitalom. W końcu mamy takie wspaniałe szpitale, tak świetnie wyposażone że po co mamy dokładać. :O

Gość Rewolucjonisssta
Fakt, że Owsiak bezpośrednio uratował komuś życie jest takim samym granem na emocjach jak manipulacja w szpitalach, gdzie osoby chore na raka przed zgonem wypisuje się, by zakamuflować umeiralność na te chorobę lub wpisuje sie w karte pacjenta , że umarl na zawał nie informujac juz ze w konsekwencji nowotworu. Taka to manipulacja wlasnie. Taka to jest manipulacja, że jak Owsiak uratuje komus życie za miliony złotych sprzęt to huczy o tym całe społeczenstwo wystawiając go napiedestaly, a nic, KOMPLeTNIE NIC nie mowi sie o tym dlaczego ludzie chorują i jak i pomoc by w ogole nie chorowali. Dlaczego? BO CHOROBA TO BIZNES! I dopoki spoleczenstwo nie zacznie myslec dopoty zawsze bedzie sie wystawiac na piedestaly kogos, kto jest marionetka w rekach ludzi, ktorzy nasze zdrowie maja gdzies. Ich celem jest uczynic nas schorowanymi i uzaleznionymi od lekow i maszyn! DOSYC TEJ COROCZNEJ SZOPKI!!!!! NIE DLA OWSIAKA!!!!

Jaka w tym wina Owsiaka że medycyna to biznes? Miej żal do koncernów farmaceutycznych i WHO a nie do Owsiaka który jako jeden z nielicznych chce się przeciwstawić systemowi. Pewnie cie ten Woodstock boli moherze.

Gość jeśli nie na WOŚP
to te pieniądze nie pójdą nigdzie nie rozumiesz bezsensu swojego protestu

Gość Rewolucjonisssta
Bazienka, tu chodzi o cos wiecej niz okradanie owsiaka z kasy, chodzi wlasnie o to, ze za te kase kupuje sie bardzo drogi sprzet, a kase z tego ma koncern farmaceutyczny, ktore celem jest wzbogacanie sie na naszych chorobach! Obudzcie sie ludzie!!!

No ale skąd ma kupować te sprzęty skoro jest na nie monopol? Sam zrób i sprzedawaj, wtedy będzie OK. wiat jest tak gównianie skonstruowany że Owisak musi te sprzęty kupować od nich ale czy to jego wina? Jak ludzie nie wrzucą Owsiakowi to wydadzą na jakieś pierdoły, alkohol, itp. Jasne, nie wrzucajmy Owsiakowi bo po co :O życzę ci aby kiedyś sprzęt Owsiaka uratował ci życie

Gość Rewolucjonisssta
Mój prostest jest jak najbabrdziej sensowny. Wolę zeby ta kasa poszła na edukacje dzieci w szkolach JAK BYC ZDROWYM!!!! Tymczasem spoleczenstwo mysli o tym jak pozbyc sie choroby gloryfikujac sprzety i tabletki a nie myslac o tym jak uniknac choroby. To jest zasadnicza roznica!!!!! Kupuje sie drogi sprzet za miliony zeby ratowac dzieciaka, co ma chory pęcherz, bo wpierda..al ciastka i batony ze szkolenego sklepiku. O tym bylo glosno, ale ucichlo. Bo spoelczenstwo woli uzaleznic sie od lekarzy niz po prostu nie musiec ich odwiedzac.

Te, tępak - a jak mianowicie ludzie mają się uczyć, w jaki sposób nie zachorować na choroby wrodzone? Durniu! Mam się uczyć, jak nie zachorować na białaczkę? Mają istnieć kursy - jak się nie poparzyć? Jesteś idiotą, bezdusznym, który pierdoli trzy po trzy, byle tylko jakiś bełkot z siebie wydobyć. Taka moda teraz - bojkotujemy wszystko, alienujemy się, przez co stajemy się rasowy outsiderami:o

Gość rewulucjonista od siedmiu
boleści, tę kasę dają prywatni ludzie na to co chcą. Nie Twój interes na co chcą na Owsiaka to dają zaproponuj coś alternatywnego o większej sile przebicia, zbieraj kasę na jakiś swój autorski program edukacyjny potrafisz tylko krzyczeć capslockiem z wykrzyknikami: NIE!!, NIE!! dzieciuch

Jak będę miała kaprys, to cały swój miesięczny dochód dam, a tobie nic do tego, dziwko bez szkoły:o

Gość Rewolucjonisssta
Nie wyzywaj mnie od idiotow. Ja tego nie robię. Proszę odpowiedzieć mi na 1 proste pytanie. Czy kupując sprzęt medyczny i leki pozbyliśmy się chorób cywilizacyjnych?

Gość Rewolucjonisssta
Ja mam świetną alternatywę. Edukacja o zdrowiu! Jak sie odżywiać, jak prowadzić styl życia by być zdrowym. Mutacje genetyczne biora się tez z tego, ze matka tez nie dba o siebie i w konsekwencji rodzi chore dziecko. Zacznijmy dbać o siebie a nasze dzieci nie będą rodziły się masowo ułomne i chore.

Gość jhvgfhjn.mn cx
rewolucjonisto to się nazywa profilaktyka nie będziesz mi zabraniał na co wydaję moje pieniądze jeśli ty zorganizujesz alcję dotyczącą profilaktyki - dam na to tyle samo kasy co na WOŚP póki nic nie robisz, tylko szczekasz - wara od takich akcji

Gość jhvgfhjn.mn cx
tobie przydałaby sie edukacja mutacje genetyczne z niedbania o siebie? hahahahahahha!!!!!!

Mnie to wisi, co ty robisz, a czego nie. Jesteś idiotą ii żadna siła tego nie zmieni. Jeśli jakieś dziecko zachoruje na raka, to trzeba je leczyć. Czy uważasz, że profilaktyka - co powinno być w sprzedaż w szkolnych sklepikach - zapobiegnie chorobom nowotworowym u, czasem naprawdę małych, dzieci? Czy to zapobiegnie przychodzeniu na świat wcześniaków? Kiedyś widziałam w TV faceta, któremu urodził się wcześniak - głębokie wcześniactwo. dziecko żyje, ale CAŁA aparatura, dzięki której przeżyło, była opatrzona serduszkami WOŚP. Kiedyś takie dziecko nie miałoby szans, żadnych. Więc pomyśl, zanim cokolwiek napiszesz, bo w tej chwili bankomat ma w sobie więcej empatii.

Niewątpliwe po częsci masz racje z tym że przydałyby się w szkołach programy uczące jak zdrowo żyć ale jednocześnie jesteś debilem bo chcesz zabrać kasę na sprzęt medyczny. Załóż fundację, zbieraj kase, edukuj ludzi a będziesz miał z tego taki sam procent dla siebie co Owsiak. Ale ty oczywiście jesteś na to za głupi, twoim jedynym osiągnięciem jest napisanie debilnego tematu w internecie no bo co jeszcze zrobiłeś w tym kierunku?

Gość mieszkam w dużym
mieście,tak naprawdę pierwszy raz z wośp spotkałam się w szpitalu kiedy odwiedzałam synka kuzynki który urodził się za wcześnie i ważył zaledwie 800 gram.wszystkie maszyny i inkubatory na tym oddziale miały znaczek wielkiej orkiestry.ten chłopiec ma dziś 7 lat i jest zdrowy. jak co roku nie będę żałować tych paru groszy bo wiem że jest z tego coś dobrego,nic mnie to przecież nie kosztuje.każdy zrobi jak uważa.

Gość hiwieja
Owsiak narzuca szpitalowi sprzet za miliony i oskarza dyrektora szpitala że on tego sprzetyu nie chce bo go nie stac na zapłacenie specjalistom do obsługi tych maszyn. Gruby bizness. Skoro Owsiak taki wspaniały czemu kase nie przeznaczy na inne cele np operacje dla ciezko chorych za granicą albo na szkolenie dla specjalistów czy stypendia dl zdolnych dzieci?:P bo to sie kurna nie opłaca. daje taka firma fundacji 100 000 po czym odbiera pod stołem 80 000 a 20 000 ma fundacja za ten przekręt ;) tak sie w Polsce pierze brudną kase :P

Gość Rewolucjonisssta
A dlaczego ja mam cos robic? Soleczenstwo sie przyzwyczailo, że zawsze ktos i co, a sami nic. Sami zacznijcie dbac o siebie. Dlaczego sami nie wyjdziecie na ulice i nie mowicie jak dbac o zdrowie? Ja sygnalizuje problem i mam do tego prawo, nawet tutaj na kafeterii. Poza tym nie widze nic śmiesznego w stwierdzeniu,ze nasz styl zycia, w tym odzywianie ma wplyw na zdrowie naszych pokolen. Ma i to zasadniczy, ale zeby to zrozumiec, trzeba zdjac klapki, ktore zaklada nam od parudziesieciu lat medycyna. Zaczyna sie od malych , ale istotnych dla nas krokow, np takich, jak wychorowanie grypy bez lekow. Tyle razy przez to przeszedlem i dzisiaj jestem zdrowiutki. Moi znajomy leżą w łożkach z paczuszkaą antybiotyków a ja kichnę i dalej funkcjonuję. Ale do tego trzeba dojrzeć. Zrozumiec jak dziala organizm ludzki. Wasze agresywne postawy swidcza o niewiedzy i o tym jak bardzo jesteście manipulowani. Owszem, uratujmy chore dzieci , ale nie uczestniczmy w masowym okaleczaniu ludzi przez narzucanie stylu życia. Da się życ bez leków i bez lekarza. To jest podstawa do dalszego dzialania.

Gość Rewolucjonisssta
"jak wyobrazacie sobie profilaktyke? nie wiem rutynoiwe badania pet? gdzie pet jest jeden albo 2 na polske? badania genetyczne plodow i eliminacja zarodkow? zdelegalizowanie tytoniu jako glownej przyczyny wieluchorob? no prosze was jak to niby ma sie odbyc? bo pie**olenie w szkolach- nie pal bo to niezdrowe, jest jaczej biedne profilaktyka i tak poszla do przodu, chocby rutynowe badania ginekologiczne dlakobiet pracujacych itp." Zapoznaj się z terminem profilaktyka. Bo to kolejna z paminuplacji. Profilaktyka to zapobieganie a jak ma sie zapobieganie do wykrycia choroby przez badanie? To nie jest zapobieganie tylko wczesne wykrycie, czyli leczenie!!!! Leczenie nie ma nic wspolnego z profilaktyka!. Zacznijcie myslec ludzie!

Gość NAPRAWDĘ SUPER REWOLUCJONISTO
weź się za płodzenie zdrowych i swiadomych Polaków zamiast tu pierdolić

Gość cooooo za pieprzenie
Rewolucjonisssta wstał dziś lewą nogą. Od samego rana takie dylematy! :o Co chcesz osiągnąc pisząc tu takie rzeczy? Lepiej ci się zrobi jak ktos po przeczytaniu twoich bredni nie włoży złotówki do puszki? Zrób tak jak Owsiak i właduj tą całą energię, którą tu rozsiewasz na fundację. Życzę Ci, żeby była rozpoznawalna na całym świecie tak jak WOSP, żebyś umiał tak jak Owsiak zebrać uczciwie chociaż połowę tego co on zbiera. Nawet jeśli brałby sobie z tego 100 tys/m, to ma prawo, bo zrobił wielką rzecz i uratował zycie dzieciom, które urodziły się z wadami serca i nie był to marketing ze strony rodziców tych dzieci. Żal mi takich ludzi jak ty.