Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntybarbi

Pomóż Fundacji Centaurus wykupic konie z rzeźni

Polecane posty

Gość ntybarbi

Witajcie w Nowym Roku kochane dziewczyny. Życze wszystkim duzo zdrówka i oby ten 2011 rok nie był gorszy. Ale teraz do rzeczy. Dziewczyny, mozna zrobic coś dobrego. Fundacja Centaurus , która wykupuje konie przeznaczone na rzeź, do uboju poszukuje pomocy w wykupie 2 koni. Historie Lary i Zuzi są tragiczne, wczoraj przeczytałam o tym w nowokupionym Tele Tygodniu, na str. 35 jest tam ogłoszenie z prośba o ratowanie Zuzi. Włąściciel Zuzi jest starym umierającym panem, a ona stoi sama w stajni. Syn właściela oddaje ja do uboju. Do 10 stycznia trzeba uzbierać 4200 zł. Inaczej Zuzia skończy w rzeźni. Lara była prezentem gwiazkowym dla małej dziewczynki, ale przerazony wszystkim koń zrzucił małą na ziemię, dziecku nic nie jest, ale tatus przeznaczył Larę do uboju. matka dziewczynki zadzwoniła do fundacji i podała namiary na konia. Ludzie z Fundacji tam byli, zrobili zdjecia i proszą o pomoc w zbiórce, dokładnie nie pamietam, ale cos ponad 3 tys. Dokładnie jerst wszystko na stronie Fundacji Centaurus. Ja dziś wpłacam pieniadze, udało mi się wyskrobac z moje głodowej pensji 500 zł. I wpłacam po pracy. Jesli możecie to wspomnijcie o tych koniach komu sie da, moze sie uda je wykupić. Jeśli tak to bedą zyły.

Gość kikulinkia./;
i mam duzo ale choc 20 zl dam podaj namiary tutaj ... moze bedzie nas wiecej niech wplacaja ludzie ile moga moze sie uda ...

Gość kkkk222k555555kurabura
podnosze temat

Gość kajskajkw
daj potwierdzenie przelewu wtedy i ja przeleje.

Gość kajskajkw
oszustka! daj potwierdzenie swojego przelewu wtedy ci uwierzymy.

Gość polkjhijhas
nic nie musimy. ale skoro przelałas kase to chyba potwierdzenie przelewu masz? jak pokazesz tu to ci uwierzymy i moze tez przelew zrobimy.

Gość ciekawska?
no coz, jesli skonczy w rzezni, to podzieli los miliony innych zwierzat. Jakos nie widze nikogo ratujacego krowy czy kury...Czlowiek cos musi jesc.

Gość polkjhijhas
no to jak nie klamiesz to pokaz potwierdzenie wpłaty. jejku co tak trudno? a moze wcale nie zrobilas wplaty a od nas wymagasz?

Gość ciekawska?
taaa, wszyscu jestemy boskimi stworzeniami

Gość ntybarbi
wpłaciłam, ale nie pokażę bo tam jest podany mój adres

Gość wyszukiwarka nie boli
jest w necie ta fundacja :o krzykacze od rana :P

Gość ciekawska?
no to swoj adres mozesz czyms zamazac....

Gość polkjhijhas
to zasłon adres. i co z tego ze fundacja jest w necie. wiesz ile rzeczy jest w necie?? chyba sobie zarty stroisz. wieksze przekrety ludzie robia. poza tym chodzi o fakty, panna pisze ze wpłaciła 500 zł i prosi nas o wpłaty. jak pokaze potwierdzenie wplaty (adres mozna zakryc) to wtedy jej uwierzymy.

Gość ukwlakso
wlasnie pokaz i zaslon adres.

Gość wyszukiwarka nie boli
Jesteście popierdoleni :o przecież nikt nie każe wam cokolwiek wplacać ,żal :o

Gość pani łazienkowoa
oni naprawdę wykupują te konie.... to duża, uczciwa fundacja

Gość ukwlakso
jak nie kaze. a o czym ten topk? ze bysmy sobie pogadali o kawie i ciasteczkach?

Gość ciekawska?
Pewnie, ze nikt nie kaze i wolalabym wplacic na konto jakiego Domu Dziecka czy jakiejs innej fundacji, niz uratowac jakiegos konia przed skonczeniem na talerzu.

Gość ntybarbi
nie bądźcie tacy nieludzcy, ratujcie konie

Gość ciekawska?
Bez przesady - zaraz nieludzcy....kon jak kazde inne zwierze ubojowe.

Gość ukwlakso
daj dowod wpłaty, jelsi zobacze ze sie w to zaangazowałas to pomoge. a tak dla mnei to puste słowa. jestes naciagaczka która pisze ze wpłaciła 500 zł a mysle ze nic nie wpłaciłas i tyle. i szukasz głupich co odwala za cioebie robote. moze i zal ci tych koni ale sama na nich kasy mysle ze nie wpłaciłas tylko szukasz tu naiwnych dlatego nie chcesz pokazac "tej wplaty na 500 zł" tak wiec sorry. trzebabyło nie pisac głupot o tym całym wpłacaniu 500 zł z głodowej pensji to moze bym inaczej podeszła. a tak dla mnie krecisz i tyle.

Gość ntybarbi
up

Gość ukwlakso
NIE PODNOS TEMATU OSZUSTKO:)!

Chodzi o te konie. Mój pseudonim to antybarbi. Wszelkie informacje sa na stronie fundacji centaurus albo w najnowszym teletygodniu str. 35. Kiedy wpisywałam ten watek palec mi sie omsknął i wyszło ntybarbi. Ale dopiero teraz weszłam na te stronę. i nie wiem co to za jedna ntybarbi, która wczesniej z wami gadała.

Gość poloklop
heheh jaaaaas.e takie kity dziecko to wiesz. mysle ze to ty jedna i ta sama tylko zle wpisałas nicka. nie klam.

Dopiero wtedy weszłam na te forum bo dostałam powiadomienie na moja skrzynke pocztowa, ze ktos odpowiedział na mój post. jak zakładałam ten watek błędnie wpisałm nick, ale nie wiedziałam kjak go poprawic po tatwierdzeniu. tamta która pisała wczesniej to nie ja. Nie lubie jak ktos sie pode mnie podszywa. Ja tego nie robie . A napisałam tu bo zależy mi na losie tych koni, a nie aby wyłudzic od was pieniądze. Nie ma tam zadnego interwsu. Po prostu przeczytałm to wczoraj w Gazecie, a dzis na stronie centaurus.

Gość antvbarbi
LUDZIE, RATUJCIE KONIE.

Gość antvbarbi
up

Gość antvbarbi
up