Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golciaa

co myślicie o tem rudzielcu?

Polecane posty

Gość golciaa
powiedzmy;)

widziałem podobna dziewczynę niedawno ale to pewnie nie ty bo wątpię abyś mieszkała niedaleko mnie ;)

Gość golciaa
Levviatan ----nie mam pojęcia gdzie mieszkasz a podobna do mnie? być może każdy ma swojego sobowtóra :)

małopolska powiat nowosądecki twarzy się dokładnie nie przyjrzałem ale kolor włosów taki sam jak na zdjęciach ale chyba trochę dłuższe ;)

Gość golciaa
Levviatan -----dużo osób ma taki kolor włosów a ja bardziej z nad morza ,więc z pewnością daleko :)

dużo? wątpię w moich rejonach mało która ma (lub się farbują na inny tylko po co :( rudy to taki ładny kolor )

niestety mi sie nie podoba,dziewczyna ma ladne oczy,ale takie siano zniszczone na glowie ze masakra,jak ktos sie decyduje na rude wlosy,to powinien czesto farbowac,bo ten kolor sie szybko zmywa. A wlosy same w sobie sa zniszczone,suche i nieladne...

Gość golciaa
Zdesperowana Domowa Żona-----dzięki za opinię :)

Gość golciaa
Pauuulla24----takie sa zaraz po umyciu i wysuszeniu ( nie suszarką) nie kazdy ma piekne wlosy ,ślniące i gładkie choć moje w dotyku są niesamowicie miękkie

a moze faktycznie podprostowac,nawet same koncowki,albo jakos podkrecic,nie takie loki,tylko np. na fale?

Gość golciaa
Zdesperowana Domowa Żona-----mam takie że nie można ich ogarnąć a z kolei jak nałożę odżywkę to mam płasko i wyglądają jakbym 2mc nie myła

Gość golciaa
same mi siękręcą po umyciu tylko je trochę po gniote i mam piękne rozwalające sie loki ale to było tylko tak wstawione zaraz po kąpieli a że rzadkie mam włosy ,nawet bardzo rzadkie wiec szopa i siano :) :P

Gość golciaa
spadam 🖐️ heja łapa:)