Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrykk12

Własny salon fryzjerski?

Polecane posty

Gość Patrykk12

Witam Myślę o otwarciu salonu fryzjerskiego z 4-6 stanowiskami. Byłem za granica i jest tam pełno salonów co oferują za mycie z strzyżenie za 12-14 euro. Ta tak jak by u nas sie płaciło 12-14 zł. W dużych miastach takich jak Warszawa,Gdańsk itd Większość salonów w centrum biorą minimum 20 zł za strzyżenie. Myślę ze salon oferujący strzyżenie za np 14 zł,dla studentów 10, stałych klientów 12 zł był ciekawym pomysłem. Moje Pytania: 1. Czy taki salon ma sens? 2. Ile trzeba zapłacić dla fryzjerki? 3. Ile zajmuje samo strzyżenie Pana -Pani . Chciał bym wiedzieć ile osób jest w stanie obciąć jedna fryzjerka w ciągu dnia pracy np w 8 h.

Gość co za glupi pomysl
pogieło cie????? a moze ejszcze zaoferuj strzyżenie za 5 złotych a balejaż za 20 zł :( tacy jak ty tylko rpzyczynaja sie do tego ze biznesy padają bo zawsze trafi sie ktos kto bedzie wykonywał uslugi po kosztach:( 14 zeta za strzyzenie???oszales chlopie?????ile chcesz dac zarobic tym fryzjerkom???5 zł na godzinę??? chlopie pamietaj idzie sei na jakos a nie ilosc bo tak to nigdzie nie zajdziesz...

Gość co za glupi pomysl
i jeszcze jedno..... kazda z nas szuka zawsze fryzjerki uzdolnionej a nie taniej!!!! ja jak i wiekszosc dziewczyn woli zaplacic nawet 20 zł wiecej ale chce byc zadowolona z usugi a nie zaplacic 14 zeta i straszyc po ulicy!!! zdolnych fryzjerek jest bardzo malo wiec o taka bedzie ci bardzo ciezko a ceną nie zachecisz jesli jakos uslug bedzie kiepska

Gość co za glupi pomysl
aha co do cen to strzyzenie kosztuje nie 20 a 30 zł wiec masz nieaktualne dane

Gość co za glupi pomysl
a moze chcesz tym fryzjerkom placic na akord co?:-o

Gość Patrykk12
Ze strzyżenie kosztuje np 14 zł to nie znaczy ze klient będzie zle obsłużony i obcięty. Dla pracowników płacił bym tyle samo ile płacą. Niektórych stać dać 30-65 zł a inni woleli by dać za podobne usługi np 14 zł. Za granica takie salony dobrze prosperując i otwierają kolejne salony. Prosił bym o wypowiedz kogoś coś sie zna i może odpowiedzieć ma moje pytania: 1. Czy taki salon ma sens? 2. Ile trzeba zapłacić dla fryzjerki? 3. Ile zajmuje samo strzyżenie Pana -Pani . Chciał bym wiedzieć ile osób jest w stanie obciąć jedna fryzjerka w ciągu dnia pracy np w 8 h.

Gość Patrykk12
Czy ktoś odpowie?

ty chlopie chyba nie masz zielonego pojecia o tej branzy:) nie zabieraj sie za to prosze cie..bo swoja glupota narobisz wiecej szkody... co ci po tym ilu fryzjerka jestw stanie obsluzyc? myslisz ze ludziw chodza i wychodza z salonow? jesli nie beziesz mial dobrej fryzjerki a wierz mi ze o taka trudno to moze byc tak ze przez kilka miesiefy jak nie dluzej te 20 stanowisk czy 60 ile sobie tak chcesz otworzyc bedzie stalo puste.... jestem kosmetyczka i pracowalam wlasnie u takiej osoby ktorra nie byla z branzy i pootwierała salony myslac ze to brylka zlota.... \ miala 4 zostal jej 1 w przeciagu 3 lat udupila wszystko bo ten ostatni tez upada

Gość Patrykk12
Cyzb znów napisała ta samo osoba:co za glupi pomysl Bo znów słowo chłopie. No chyba ze ze śląska tez jesteś. Po pierwsze che mieć dobre fryzjerki żeby dobrze obcinały. Chce wiedzieć dla siebie ile osób może obciąć jedna fryzjerka. Jakoś takie salony za granica maja ciągle klientów. Trzeba mieć dobra miejscówe ,ceny i fryzjerów. Może twoje koleżanka tego nie miała i nie wyszło jej.

Gość Patrykk12
Sorka za błędy.... Ale wkurzają mnie takie bezsensowne wypowiedzi!!