Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000julka000

liposukcja czy coś innego?

Polecane posty

Gość 000julka000

Mam straszny problem, to już praktycznie moja zmora. Otóż po ciążach nieco przytyłam- to nieco to 30kilo. Ale nie to jest problemem, bo z tym sobie powoli radzę. Ale pod pachami tak w kierunku piersi zrobiły mi sie takie okropne fałdy, takie buły- nie wiem, czy to od złego biustonosza- czytałam, że robią się "drugie piersi" ale nie wiem czy to jest to, czy to po prostu tylko strasznie wyglądające otłuszczenie? od pół roku ćwiczę , stosuje dietę, ale TO sie nie zmniejsza w żaden sposób- co z tym zrobić??? poradźcie, bo wstyd mi zakładać bluzki na ramiączkach lub kostium kąpielowy. Nawet przed mężem wstydzę się rozebrać:(

Gość wesołajamajka
to faktycznie problem, bo chyba ćwiczeniami sie tego nie pozbędziesz, bidulo

Gość karinaxxx
Ta liposukcja jak najbardziej powinna Ci pomóc, idź do jakiegoś specjalisty, co wykonuje takie zabiegi

Gość nova_bosa
Kochana, ja radziłabym się wybrac do dobrego specjalisty / nowoczesnego gabinetu po poradę co z tym mozna zrobić. W dzisiejszych czasach mozna sobie poradzic z roznymi defektami. Zadzon do Miejskiej farmy Piekności (www.mfp24) i umow sie na konsultacje - tam sa specjalne zestawy dla mlodych mam. Sama mogę Ci doradzić wykonanie serii zabiegów endermologii - sama sobie robie taka kuracje raz w roku, przewaznie przed wiosną - głownym efektem jest to, że usuwa wszystkie zlogi limfatyczne, poprawia przemiane materii przy okazji oraz wygladza skore np. z cellulitu. Ten zabieg jest super i polecam ! :)

Gość beatka1002
Koleżanka jasnowidz, czy co? Polecasz dziewczynie a nie wiesz skąd jest- podejrzane nieco , czy nie uprawiasz tu jakiejś reklamy czasem?

Gość aaandżelaaa
Liposukcja to dobre rozwiązanie- bułeczki były też moją zmorą dopóki nie poddałam sie zabiegowi. Robiłam kompleksowo bułeczki i boczki i nie żałuję w żadnym stopniu. To co się pisze o liposukcji, że niebezpieczna, że bolesna, że mało skuteczna to bzdura, cieszę sie , że nie brałam sobie tych "rad" do serca. Jestem dziś piękniejszą kobietą dzięki temu zabiegowi i skoro masz podobny problem to się nie zastanawiaj. Ważne jest tylko to, żeby liposukcję wykonał Ci dobry lekarz, jeśli takiego nie znasz to poszperaj na forach, a jak jesteś z okolic Warszawy to mogę polecić Ci własna lekarkę, tylko daj znać

Gość 000julka000
Andzela, Napisz coś bliżej o tej liposukcji , jaką miałaś to robione metodą, jak dawno miałaś zabieg i czy się nie odkłada tak tłuszcz ponownie?

Gość 000julka000
nova-bosa a w tej farmie piękności nie widzę cennika i tak skąpo mają napisane co i jak robią - ty do nich chodzisz? robiłaś coś u nich?

Gość aaandżelaaa
Liposukcja jak liposukcja. Robiłam jeszcze tą tradycyjną metodą, w znieczuleniu oczywiście, wyciągali mi tłuszcz takimi kaniulami- tak to się chyba nazywa. Nie trwało to długo i nie było bolesne. Dyskomfort czułam po zabiegu kilka dni ale pomagały środki przeciwbólowe więc to w sumie nic strasznego, naprawdę, wszystko rekompensuje późniejszy wygląd :D Nic mi się już tam nie odkłada ale trzymam lekka dietę bo mam trochę za dużo na wadze , nie wiem jakby było gdyby o to nie dbać. Ale zapytaj specjalisty, lepiej umówić się na konsultacje do kogoś , kto się na tym zna, ja mogę tylko z doświadczenia napisać. Podam Ci numer do tego centrum w którym robiłam 22 4076701 to Centrum Chirurgii Plastycznych dr Grzesiak w Warszawie. mnie wszystko dokładnie opisali i wyjaśnili przed zabiegiem więc tobie pewnie też wszystko opowiedzą co i jak , dokładniej niż ja:D

Gość liposukja -TAK
Też jestem po liposukcji tradycyjnej i polecam

Gość gość
To prawda, tradycyjna jest najlepsza. Miałam robioną cztery miesiące temu i też wyciągali normalnie ale efekty są bardzo fajne w końcu robimy to dla własnego samopoczucia :D Tak przy okazji jak jesteśmy na poleceniach to Prestige Clinic we Wrocławiu, tam się mną opiekował dr. Rataj więc polecam i dziewczyny, zawsze najpierw popytajcie bo jak pomyślę sobie jak można się naciąć, ja sama parę razy o mało nie trafiłam do "specjalistów".