+RC+ 428 Napisano piątek o 12:46 (edytowany) Mamy to. https://zapodaj.net/images/5f8307e47f7e3.png Edytowano piątek o 12:46 przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 12:48 Nawet nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 12:48 A czemu białe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 12:49 Super Ja mam dziś do odebrania 8 paczek w Paczkomacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 12:50 Polecam specjalne chusteczki do czyszczenia białych butów Mam, bo też chodzę w białych adidasach, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 428 Napisano piątek o 12:51 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A czemu białe? Z dwóch powodów: 1. Ja je zobaczyłem, to od razu wydały mi się mocno podobne do sneakersów Tommy'ego Vercetti i pomyślałem, nie no zbyt podobne bym nie wziął. xD 2. Fajnie będą kontrastować z czarnymi spodniami z białym paskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 428 Napisano piątek o 12:52 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Super Ja mam dziś do odebrania 8 paczek w Paczkomacie O, kurdę... To ostro się wzięłaś za zakupy... oby bagażnika starczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 12:52 Wlasnie mi przypomniales że w paczkomacie czekaja na mnie 2 pary butów. To leceeee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 43 Napisano piątek o 13:00 A ja nic nie kupuje bo mi allegro siadlo super sprzedawca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 428 Napisano piątek o 13:01 Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: A ja nic nie kupuje bo mi allegro siadlo super sprzedawca To akurat zakup z Amazonu, bo na Allegro buty są o te 20-40 zeta droższe... A czemu siadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 265 Napisano piątek o 13:04 Super :) Pasują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 428 Napisano piątek o 13:05 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Super Pasują? Pasują, Puma akurat robi numery dobrze, co nie można o każdym producencie powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 265 Napisano piątek o 13:07 Przed chwilą, +RC+ napisał: Pasują, Puma akurat robi numery dobrze, co nie można o każdym producencie powiedzieć No to elegancko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano piątek o 13:11 18 minut temu, Płaski napisał: A pieniążki to skąd na to Z butelek w butelkomacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:14 11 minut temu, Płaski napisał: A dzieci kurrwa w poskręcanych na druty chodzą A co to znaczy w poskrecanych na druty bo pierwsze słyszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lobotomia über alles 2 Napisano piątek o 13:16 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A co to znaczy w poskrecanych na druty bo pierwsze słyszę? Np. jak podeszwa odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:18 1 minutę temu, Lobotomia über alles napisał: Np. jak podeszwa odpada. O kúrwa takie rzeczy to chyba tylko u pravika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:21 1 minutę temu, Płaski napisał: Już chyba zapomniałaś jak u ciebie bieda w domu piszczała jak socjalu jeszcze nie było. Nigdy nie piszczala u mnie bieda. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:21 Przed chwilą, Płaski napisał: A co nie robiłaś tak jak się buty popsuły Buty jak się popsują to wyrzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:23 Przed chwilą, Płaski napisał: Oczywiście przecież podatnik ci kupi nowe Chłopie ja mam z 60 par butów, po co mam trzymać zepsute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:24 Trochę pedalskie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:26 3 minuty temu, Płaski napisał: Na zdjęciach było widać coś innego Wyglądałaś na niedożywioną Elcia ma jedrne pulasy pucolowate gdzie widziales niedozywienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:27 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trochę pedalskie Ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano piątek o 13:28 1 minutę temu, szmul napisał: Elcia ma jedrne pulasy pucolowate gdzie widziales niedozywienie Co mam xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:28 3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Trochę pedalskie typowe buty Oskarków w gimbazie huh tez takie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:29 Przed chwilą, Płaski napisał: Teraz ale jak miała 19 lat to chuuda szkapa niedożywiona była ale to było ponad 14 lat temu, 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:29 Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ładne. Nie dla mnie. Nigdy nie miałem białych butów i raczej nie będę miał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:29 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Co mam xd no pulasy takie napompowane jak 20 letnie rozwielitki jeszcze bez kosci policzkowych konturowanych zeby byc sharp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 29 Napisano piątek o 13:31 Przed chwilą, Płaski napisał: A TERAZ KAWAŁ MACIORY BO NA JEDZENIE JEJ PIENIĄDZE DAJĄ to zle? co prawda w Polsce wszystkich stac na jedzenie wiec sie tobie nie podoba ale w takiej Afryce to pelno by chcialo taka dozywiona babe zeby ich ogrzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano piątek o 13:31 2 minuty temu, szmul napisał: typowe buty Oskarków w gimbazie huh tez takie lubie Bo jesteś kobietą chcę je zobaczyć z czarnymi spodniami i białym paskiem, bo jakoś tego nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach