Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowani 2623

Drodzy Kafeterianie

Polecane posty

Gość zwariowani 2623

Jestem w bardzo ciezkiej sytlacji materialnej przyjmę ubranka dla 3latka oraz wszystko dla niemowlaka od ciuszkow po zabawki to moj email selesta23@op.pl dziekuje

Gość bambaryłka
Ale w jaki sposób można by Ci te rzeczy dostarczyć?

Gość zwariowani 2623
moge pokryc koszt wysylki na wiecej mnie nie stac sama wychowuje syna i jestem w drugiej ciazy. na email moge wyslac dane i numer telefonu

Gość o rettyyyyy
to jak ty zaszłaś w drugą ciążę jak sama wychowujesz syna?

Gość ghfhdeyh
penie anioł ją nawiedził, nie słyszałas o takich historiach? :D

Gość o rettyyyyy
:D

ale wy jestescie glupi!!!ta kobieta jest w bardzo trudnej sytuacji.jej maz zginal w wypadku.ludzie opamietajcie sie!!!

Gość zimna cola
młoda mamo a skąd o tym wiesz?

Gość zimna cola
wcale tej Pani nie obrażam, tylko chce żeby napisała coś więcej o sobie, i czego jej brakuje.

Gość zimna cola
Jakim? Chcę poczytać, jeżeli mam pomóc to chcę coś wiecej wiedzieć o tej Pani. Prześlij linka

Gość hadybava
Wiele naciagaczek na kafe juz pisalo wiec trudno sie dziwic, ze jestesmy ostrozne. Podaj linka gdzie autorka napisala cos o sobie. ALbo autorka niech napisze cos wiecej. Ja pomoc moge ale nie mam zamiaru byc naciagana przez osoby nieuczciwe.

zwariowani 2623 Witam ja też jestem samotną mamą. Pierwszego syna urodziłam mając 20 lat. Facet zostawil mnie gdy urodzilam w 7miesiacu wczesniaka. Niestety dojazdy na rehabilitacje i wycieczki po lekarzach go przerosły i zwial. Dziś starszy syn ma 3 lata gdy mial rok wyszlam za maz. Dwa mioesiące temu mój mąż zginąl w wypadku samochodowym.Trauma straszna tym bardziej ze bylam w drugim miesiacu ciazy i bardzo czekalismy na to dziecko. Dzis Jestm w 5 miesiacu, wiem ze bedzie syn nazwe go po ojcu, na chwile obecna pracuje wynajmuje kawalerke , starszy syn chodzi do przedszkola. Jest cięzko tym bardziej ze nie mam rodziny ale daje sobie rade musze byc silna dla moich dzieci , ktore mnie potrzebuja. prosze bardzo to co napisala.

Gość zimna cola
ale podaj linka do tego gdzie to napisała.

Gość mam jedną skarpetę
daje w gratisie

Gość a mozesz jakos udowodnic
swoja sytuacje? Bo wiesz...napisac to wszystko mozna. I tak na marginesie - dlaczego prawie zawsze jak jest topik osoby proszacej o cos, to osoba ta jest ze Slaska? Czyzby tam tak wielka bieda panowala?

Gość zwariowani 2623
Jestem z Gliwic w jaki sposob mam to udowodnic bo nie mam pojecia? może chcesz akt zgonu męża czy co bo nie rozumiem ?

Gość a mozesz jakos udowodnic
zwariowani 2623 Jest takie forum na gazecie, gdzie naprawde mozna otrzymac pomoc. ALe tam i owszem, dziewczyny sprawdzaja dokladnie. Nalezy przeslac do moderatorki wszelkie dokumenty potwierdzajace zla sytuacje, czasami ktos z forum umawia sie w domu. Jezeli nie sciemniasz to masz realna szanse na pomoc, jezeli klamiesz to tam nie wchodz. Na kafe za wiele nie uzyskasz. Decyzja nalezy do ciebie.

A to daleko. Nie dziw się, że są takie reakcje, niedawno było sporo takich próśb na kafe, w jakimś temacie jedna się odgrażała, że poczeka aż się wszystko uspokoi i też będzie prosić. Więc ludzie są ostrożni.

Gość a ciotki wujki?
ja wierze w twoja syt ale duzo nieszczesc-maz z domu dziecka- ty sierota-obydwoje bez rodzenstwa ,bez ciotek, wujków - nie dziwne ze chcemy wiedziec wiecej jak mamy pomagac

Gość zwariowani 2623
prosze o podanie linku to tego forum na gazecie

Gość oszustko
A na innym forum piszesz ze mąż pracuje na pół etatu i zarabia 693 zł, to jak zyje czy nie zyję .

Gość zxcdvfbgjg
poza tym dziwne,ze renty rodzinnej nie masz... alimentow,z opieki