Iwoonaa 0 Napisano Styczeń 4, 2011 To w razie czego jak jutro kupie to zrobie w czwartek rano.Dziekuje wam bardzo :) Nie wiem co bym bez was zrobiła:) Naprawde BARDZO DZIĘKUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Kup i zrób w czwartek :) Napisz potem co u cb :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 4, 2011 Wiem co przeżywasz, bo sama przechodze przez to samo :( PANIKA na maksa, spokojnie... ja test zrobie dopiero za 2 tyg . Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 4, 2011 Miało byc w podonej sytyacju - bo mi sie okres nie spoznia, bd miala go dopiero kolo 20 stycznia. MAM taka nadzieje. Napisz jak zrobisz test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 4, 2011 To trzymam kciuki za Was obie, żeby ułożyło się tak jak chcecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 4, 2011 Dziekujemy. Na reszcie jakies zyczliwe osoby na tym forum!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Ja też trzymam kciuki! Sądzę, że będzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoonaa 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Nie wiem czy jest sens robić test bo dostałam dzisiaj okresu...jak sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Jak masz okres to chyba nie ma sensu:) Ale jeśli nadal sie denerwujesz to mozesz zrobić jutro rano( Test można robić podczas miesiaczki, tylko trzeba uważać żeby krew nie dostała się do próbki). I widzisz wszystko dobrze się skonczyło:):) Niepotrzebny był ten stres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Jak masz okres to chyba nie ma sensu:) Ale jeśli nadal sie denerwujesz to mozesz zrobić jutro rano( Test można robić podczas miesiaczki, tylko trzeba uważać żeby krew nie dostała się do próbki). I widzisz wszystko dobrze się skonczyło:):) Niepotrzebny był ten stres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TajemniczaAleksandra Napisano Styczeń 5, 2011 Hej :) Najlepiej zrob test a nastepnie idz do ginekologa sie upewnic BRAK OKRESU MOŻE wynikac ze stresu , zlego odzywiania , wczesniejszego przeziebienia, branie antybiotykow czy cos w tym stylu .. roznie to bywa ! Trzymam kciuki za ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek128 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Przecież napisala że dostała dzisiaj okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczynyya jaaa Napisano Styczeń 5, 2011 ale ci zazdroszczę :( ja czekam na okres wlasnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 5, 2011 Gratulacje Iwona... ja też dalej czekam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ai 0 Napisano Styczeń 5, 2011 Iwonko ciesze się :) Trzymam kciuki za pozostałe kobietki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoonaa 0 Napisano Styczeń 6, 2011 I jeszcze raz wam bardzo dziękuje :):)Naprawde wielkie dzięki kobitki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoonaa 0 Napisano Styczeń 6, 2011 Naprawde dziękuje wam bardzo :):) Kobitki jesteście niezawodne:) DZIĘKUJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 6, 2011 No widzisz wszystko sie db skonczylo, mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Pozdrowienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani paranoja Napisano Lipiec 16, 2013 dziewczyny, jesteście jedynymi, które mnie dzisiaj uspokoiły!!! Kochaliśmy się z zabezpieczeniem, jednak dla obojga z nas to był pierwszy raz i dzisiaj zaczęłam panikować. Mam 18 lat, a mój chłopak 20. Dzisiaj przeszukując internet zaczęłam przypisywać sobie wszystkie pierwsze objawy ciąży (zawroty głowy, nudności, ból brzucha itd.). Lada dzień powinien pojawić się okres, jeśli się nie pojawi biegnę po test, DZIĘKUJĘ WAM, JESTEŚCIE SUPER! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2013 Dlaczego się boisz.Otwierając c*pkę i wpuszczając prącie stałaś się 100% kobietą ,która może powiekszyć populacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani paranoja Napisano Lipiec 17, 2013 hmm, jeśli kochaliśmy się z prezerwatywą chyba jasnym jest, że nie planujemy na razie zakładać rodziny. Nie wierzę, że seks jest dla Ciebie wyłącznie drogą do rozmnażania i "powiększania populacji". Zarówno dla Ciebie jak i dla większości ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach