Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadam pytanie pospolite nie dl

Jak zakończyć wirtualną znajomość?

Polecane posty

Gość zadam pytanie pospolite nie dl

Piszę z pewnym chłopakiem od ok 3 miesięcy. Nie ukrywam, że liczyłam na coś więcej, jednak on ciągle kręcił odnośnie spotkania, odwlekał podając różne powody. Jak mam z nim zerwać? Nie chcę go urazić, bo jest wrażliwy.

Gość przestać się odzywać to raz
albo dwa. poznałam kogoś nie możemy już dłużej rozmawiać bo mieliśmy randkować :classic_cool:

Gość aha i achhhhhh
normalnie, odpisywac z opóźnieniem albo wcale. To tylko kliknięcie i masz z glowy.

Gość ludzie -zostawcie tego
dziekuje za mile rozmowy.Musze zniknac na jakis czas- sprawy rodzinne. Wybacz.

a co tu jest do zrywania? znajomosc mozesz rownie dobrze podtrzymywac, ale najlepiej sprawdzic co jest grane piszac, ze sie z kims fajnym umowilas ostatnio. Jak sie ogarnie i zorientuje, ze cos traci, to moze cos wyjdzie z tego, jesli nadal chcesz. Jesli zamilknie, masz problem z glowy.

Gość aaaumnje
u mnie to juz trwa ponad dwa lata :/

Czyżbyś była jedną z tych kobiet, które traktują takie znajomości jak "związki"?

Gość prawiczy prawiczek 28 _____
"najlepiej sprawdzic co jest grane piszac, ze sie z kims fajnym umowilas ostatnio. Jak sie ogarnie i zorientuje, ze cos traci, to moze cos wyjdzie z tego, jesli nadal chcesz. Jesli zamilknie, masz problem z glowy" tylko, że to oznacza "mam na oku kogoś fajnego. SPADAJ!!!!!!!" :P

Gość To kiedy sie
Ja mialem podobnie z pewna kobieta poznana na necie. Napisz mu wprost, ze nie jestes zaintersowana etatem wirtualnej kolezanki, wyplakiwaczki. Moze sie ogarnie i zaproponuje spotkanie. A jak nie to olej. Moze miec zone, a na necie dowartosciowuje sie i wyrywa panny.

A czy ktoś mi może powiedzieć o czym pisać z dziewczyną na necie?Ja nigdy nie umiem tego robić,zawsze brakuje tematu

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
To oznacza tylko tyle, że jesteś nudnym człowiekiem z nudnym życiem. przykro nam

Gość Po prostu trzebabyc ciek
awym. Ja nie mam problemu z zagadaniem dziewczyny na necie. Dobra bajera, troche sciemy i same pchaja sie na widelec. Poczytaj Bagno jakie sporadniki. Poznaj psychike kobiet, to bedziesz je wyrywal w latwy sposob. Powodzenia.

Mnie nie chodzi jak tylko o czym?Mnie się temat szybko urywa i kombinuję o czym tu z nią papalać

Gość mateoseven
napisz szczerze ze nie jestes zainteresowana czy cos , a nie zrywaj nagle konakt bo nie wiadomo co bedzie w przyszlosci ...

Gość srgrtutyuiu4ii
Bagno - o wszyustkim. O poglądach, o codziennych sprawach (co Ty dziś robiłej, jak jej kinął dzień), o marzeniach... Nie trzeba na siłę wymyślać tematów, musisz bardziekj luzacko do tego podchodzić. A rozmawiaj tak jak na kafe ;)

Gość srgrtutyuiu4ii
Zablokować -jasne -po drugiej stronie kabla zawsze jest człowiek, nie zapominajmy o tym. Zacznij coraz rzadziej z nim rozmawiać -sam powinien wtedy wziać się do dzieła, lub spasować. Ja z moim mężem kilka miesięcy rozmawiałam na gg, zanim po raz pierwszy spotkaliśmy się w rzeczywistości :)