Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Brzuszek.Net to portal społecznościowy dla kobiet w ciąży. Chcesz dowiedzieć się więcej na jej temat, podyskutować na forum o ciąży zapraszamy do serwisu Brzuszek.Net Możesz poznać tu ponad 10 000 obecnych i przyszłych mam. Nasz Kalendarz ciąży zawiera filmy USG i fotografie z danego tygodnia ciąży. Jesteś w ciąży? Nie czekaj, dołącz do nas! http://www.brzuszek.net/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce

Witam, jestem Viola 22 lata... Błagam tylko nie piszcie mi "na głupie pytanie głupia odpowiedz" chodzi o to że spóźnia mi się już 8 dzień moja miesiączka, tak o 6 dni bolą mnie piersi, tak po bokach i od dołu, oraz podbrzusze, tak jak przed okresem, tylko że od 2 dni dopiero... zrobiłam 3 dni temu 2 kinder testy, ale wyszły negatywne, były to testy płytkowe... miał ktoś podobną sytuację???? prosze o miłą odpowiedz :)

Gość czyistnieje?
sama zastanawiam się czy nie jestem czasem w ciąży i zamiast zająć się swoim tematem to czytałam to gówienko i zastanawiam się komu się chce tracić swój czas na wymyślone bzdury

a ja owiem tak. ja jestem 18 letnia mamuska 2 letniego synka. I pewnie znow ktos ze zycie zmarnowalam bo jako gowniuara o seksie myslalam.. moze i tak bylo ale gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy byl rzy mnie moj facet i odrazu powiedzial ze mnie kocha i chce zeby urodzila bo to zywa istotka :) Trudno bylo przyznac sie rodzica ale jakos to poszlo nie byli na oczatku zadowoleni a teraz sa szczesliwmi dziadkami a ja mieszkam u swojego faceta razem z synkiem. dodam ze jestem z moim facetem juz 4 lata :)

Gość wy chyba nie rozumiecie proste
j rzeczy, kurczę ja byłam u gin na początku tyg zbadał mnie i powiedział 12 tydzień, dał termin na usg za 10 dni, ja przez to 10 dni się zastanawiałam jak to możliwe że to 12 tydz????taka późna ciąża a ja nie wiedziałam? nie możliwe. poszłam na to usg i okazało się że wtedy to był dopiero 7 tydzień, podczas pietrwszego badania lekarz pomylił się o 6 tygodni. moze tak było u autporki

A dobrze , ffajnie że się ktoś zainteresował, to już 32 tydzień :) Mały już daje znaki życia :) jutro mamm USG i bardzo się cieszę, w sumie to każdego usg nie mogę się nigdy doczekać ;)

Gość upupinia
Buahahahahahahha :D. Dobre.

Gość htghrtgv
a jednak prawda heheh

Hej, wiem , że i tak nikt nie odpisze ale piszę już nudów. Jestem w szpitalu , mam rozwarcie na 3 cm i muszę tu leżeć. A taka piekna pogoda na polu . Co moge napisać żeby się nie zanudzć?? Porodu się nie boje, przygotowałam się na ten ból. CZas zlecial mi strasznie szybko. Za pare dni będę mamą. Termin mam na 2 maja .

Gość trushi
no to faktycznie szybko to zleciało, powodzenia życzę i jak najlżejszego porodu

Gość kaia21
post dodany 26 maja a termin masz na 2 maja??

Natala a jak porod ?? Ile maly wazyl i kieyd urodzilas??? Pozdrawiam i zycze powodzenia i duzo zdrowka dla maluszka ?? P.S. co z ojcem dziecka ??

Gość trushi
super! mam nadzieję, że poród przebiegł sprawnie :)

Gosia urodziłam 3 dni po terminie 5 czerwca , naturalnie . Rodziłam 6 h . Mały ważył 3400 i mierzył 49cm :)) Nie spodziewałam sie , że bedzie aż taki malutki :P W sumie nigdy nie wiedziałam noworodka, częsciej widywałam już starsze maleństwa 5 -6 miesięczne :) Bałam sięgo przewinąć, odwinąć z rożka, ale już na 2 dzieńw szpitalu wszystko robiłam sama

Gość trushi
to żeby ci się dobrze chował ten twój synuś :)

Gość loollllllllllllllllllllllllllz
prowo

Gość anime
Lubię piękne zakończenia :)

Hehe Natala ja mimo ze mialam kontakt z noworodkiem i to nie raz to powiem Ci ze o moje sie boje jak to bedzie a temin mam na 22sierpnia;) Jak sobie radzisz psychicznie z Tym i co z ojcem dzoecka jestescie razem?? Rodzice zadowoleni z wnusia ?????Pozdrawiam

Gość fneiofneifnewf
PATOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesteście żałosne 15 letnie mamusie ;/

Gość fneiofneifnewf
...i to nie sobie życie marnujecie tylko tym dzieciom na samym początku ;/

Ojciec dziecka przyszedł do szpitala z matką swoją zobaczyć syna ale moja mama ich wygoniła. Teraz on i jego matka chca widywać się z dzieckiem ale on nie chce przychodzic tylko wysyla mame a moja mama ma go odbierac zebysmy sie nie widywali ;/ dziecka mu nie daje Czuje sie swietnie w roli mamy stalam sie dojrzalsza ;) Gosiu nie dziwię Ci się że masz obawy ;p

Gość przeczytalam twoja historie
mam nadzieje ze to nie prowokacja, bo mysle to twoja historia moze pomoc dziewczynom w twoim wieku ,ktore sa w podobnej sytuacji. mam nadzieje ze bedziesz tu zagladala i jak pojawi sie dziewczyna z takim problemem to pokazesz jej ze jednak mozna:) GRATULUJE :) i wszystkiego najlepszego dla Was :)

do fneiofneifnewf Ja nie mam 15 stu lat wiec prosze odczep sie !!! Dokladnie dzis koncze 23 i mam meza od roku bo dzis mija nam 1 rocznica slubu wiec uwazaj do kogo piszesz!!! I zadna patologia!!! Natala powodzenia kochana ....

Gość lonely4
Mi się wydaje że to prowo.Pierwszy post dodany w styczniu że może jestem w ciąży za 2 tygodnie że to już 15 tydzień a za 7 dni pisze że to już ponad 20 tydzień mamy czerwiec i już urodziła coś szybko pół roku ciąża.Wagę rozmiar można z internetu sobie popatrzec i napisac.Niech wyśle zdjęcie usg dziecka że była oczywiście na email.Jak nie wyślę to znaczy że to prowo.

Gość meeeeerrrrida
ty w sumie urodzilas wczesniaka skoro w styczniu pisalas sie okres ci sie spoznia albo bedac w ciazy przez pierwsze miesiace mialas okres>?

Gość lonely4
Jak była rzeczywiście w ciąży niech wyśle zdjęcie z usg np na email.Jak nie wyśle to znaczy że kłamie.