Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Ja też przeczytałam ten topik i wydaje mi się,że to ściema... Pewnie za tydzien sie okaże,że już urodziła i Bartuś lezy w inkubatorze :D Natala14 jak cały czas twierdzisz,że cała twoja historia jest prawdą,to napisz jak to możliwe,że najpierw lekarz stwierdził 15 tydzień a za tydzień byłaś już w 25????Mogę jeszcze uwierzyć,że się dowiedziałaś będąc w 15tc,to się zdarza,ale przeskoczyć dziesięciu tygodni sie raczej nie da!!!! Odpowiedz tylko na to pytanie!!!

Olcia to samo ja zapytałam otóż 06.01 miała wizyte i ginekolog stwierdził 15 tydz ciąży,a 12.01 czyli niecały tydz.potem lekarz na podstawie usg wykrył 21 tydzień i tak oto jest teraz w 25 tyg:)

ale mi was zal, nie mam zamiaru stad odchodzic, bo takie bzdury jak piszecie o mnie to sie w glowie nie miesci,co do ip skoro niby je odkrylyscie to mozecie sobie o mnie dane poczytac , aczkolwiek tego nie zdolacie, nie mam zamiaru karmic takich trolli jak wy, myslcie sobie co chcecie nie rusza mnie to , zleccie sie i obczerniajcie dalej , chetnie sobie poczytam te wasze marne wpisy i podejzenia, to ze inne maja nicki i podobnie pisza to nie znaczy ze ja , ale mam to gdzies nie mam co sie przejmowac trolli nie karmie co do ciebie natalko sciemniaro, skoncz bo juz mnie mdli jak czytam twoje puste wpisy, wymyslasz sobie ciaze ktora rozwija sie w szybkim ale to bardzo szybkim tempie wiec daruj sobie dzieciaczku i lepiej sie za ksiazki wez zycze wam troche wiecej rozumu, bo glupota swiecicie jak latarnie morskie piszcie piszcie posmieje sie o kolejnych historiach z krypty o mojej osobie ah i dla tych madrotkich z numerem ip skoro go masz to znasz moje dane teraz po numerze zadzwon sobie do tutejszego spisu ludnosci i sprawdz czy mam syna czy corke i nie pierdol 5 przez 10 bo jest to nudne trolle czekam na wypowiedzi

Gość natalaa14
Frau nie denerwuj się tak bo Ci zmarszczki wyjdą! :D Nie tłumacz się nie tłumacz bo i tak wiemy jak jest. Masz po prostu rozzdwojenie jaźni i tyle. Skoroo uważasz że ja kłamię, to ja mogę uważać że Ty kłamiesz. Otóż każdy ma swoje zdanie nie prawdaż :D Idź szefowo do swoich pracowników których nie masz albo do KLIJENTÓW

tylko na tyle cie stac, 14 latko, rozdwojenie jazni w twoim przypadku ma wieksze prawdopodobienstwo, nie tlumacze sie i nie mam zamiaru, takiemu trollowi jak ty, nie dosc ze w urojonej ciazy, to jeszcze szacunku do samej siebie nie ma , ale tak pisz pisz poczytam twoje pierdoly i twoich podszywow, przynajmniej bede miala z czego sie posmiac hehe pisz pisz czekam

ah i natalla czytaj dobrze , nie jestem szefowa, mam nad soba szefa i takze jestem pracownikiem wiec jak nie potrafisz czytac to lepiej sie nie wypowiadaj stwierdzenie ide do pracownikow tzn do kolegow z pracy , ktorzy pracuja na zewnatrz firmy w terenie dla ciebie wyjasniam bo byc moze nie zrozumiesz znaczenia :D:D:D

Gość natalaa14
To Ty nie pamiętassz co piszesz. Napisałaś, że jestes szefową sama dla siebie więc?? A co do rozdwojenia jaźni to je masz :D Mam na to świadków. I sama jestes trollem z tego co widzę. Masz bujną wyobraźnię , a to już w lekkim stopniu choroba. Mama Cię nie nauczyła że nie wolno kłamać? Za dużo bajek :D:D

Gość zdrobniajacaaa
A no ja jestem tym właśnie świadkiem że Frau ma rozdwojenie :D Dobrze powiedziane... Tak tak , pewnie mamuśka za dużo bajeczek czytałaaaaa

Gość powiemmm powiem
Frau ucichła. Już nie ma tyle do powiedzenia .. Czyli jednak prawda w oczy kole ;]

A ja powiem tak : Autorko masz racje - Kafeteria zeszła na psy . Nawet zaczęli posądzać że Ty to Ja ! :) Co jest niemożliwe chyba?? Ja tam tylko powiedziałam, że to provo byłam do Ciebie źle nastawiona ale akurat nie podoba mi się w innych matkach to, że tak sie zachowują... Frau akurat widziała że ma poparcie i chciała udowodnić swoje racje, więc się udzielała. Twoim kosztem. Potem kiedy prawda wyszła na jw Frau znikła . Nie udziela się. Swoje zdanie czy to provo czy nie zostawie dla siebie , ale co po niektórzy totalnie nie myślą :)

Gość no iiiii
jestes w ciazy bo nie czytalam w calosci

Gość Natalaa14
I juz nikt nie będzie mi przeszkadzał. Dzieki dziewczyny za wsparcie... Jesteście kochane. Dziś mnie wypisali. To już 29 tydzień, nie mogę doczekać się porobu i tego że w końcu zobaczę Bartusia :)

Gość Natalaa14
jestem :) Bardzo się cieszę :)

Gość uhygiuygt
Tk autorka jest w ciązy w megaszybkim tempie jest juz baaaa uwagaaaaa 25 tygudniu oł jeeeee;)A miesiąc temu była w 15 oł jeeeee jak ten czas zapoierdala co nie Natalaa??????????????????????????????????????????????????????? Jakaś cipa się nudzi i ytle.Swoja droga czemu nie zaczernia nicka?hmmm no Natalaa dloaczego?

Gość Natalaa14
Rodzice nie mogą doczekać się wnuka :)

Gość uhygiuygt
oszzzz kurna Natala to już 29tydz oooo ale szybkie tempo ŁAŁŁŁŁ.!!

Gość jak to juz 29 tydzien
??? Ty kurwa umiesz w ogole liczyc?

Gość Natalaa14
Nie 25 tylko 29 czytać nie umiesz?? To do szkoły na naukę czytania! A poza tym poczytaj najpierw zanim zaczniesz się wypowiadać!

ty jakas zdrowo jebnieta jestes :O Najpierw byl 15 tydzien, po tygodniu okazalo sie ze 25 a po kilku dniach, ze 29. Ja pierdole, idz wez swoje leki przyglupie :P

Gość Natalaa14
To ty chyba liczyć nie umiesz!! Ja chyba wiem, co mi lekarz mówi! A poza tym najwidoczniej nie posiadasz podstawowej wiedzy o ciąży! A w ogóle to pewnie jesteś Frau, tylko znów pod innym nickiem!! hahaha

Gość uhygiuygt
natalaa naprawdę idz sie mała idiotko lecz tak szczerze myslę,że to pisze osoba co ma jednak troszke więcej latek niż 15 i coś jej nie wychodzi hahhahahahahahahah spierdalaj idiotko.!

Gość powiemmm powiem
ja miałam tak samo, wiec wierze autorce!! A wy zazdrosne szmatki wyp*erdalac!

Gość zdrobniajacaaa
dokładnie, odczepcie sie od autorki! Natala nie przejmuj się nimi, bo jeszcze dziecku zaszkodzi!

z ktorego psychiatryka zwialas pojebusie? :D Zalozylas topik i pisalas, ze jestes w 15 tygodniu ciazy, po tygodniu byl juz 25 a teraz po kilku dniach 29 :O Jestes szurnieta. To nawet nie prowo tylko majaczenia psycholki :P

Gość uhygiuygt
Tak jestem Frau srau czy chuj wie jak jej tam hhahahahahahah!!!!!!!!!!!!!! Mała pindo w ciąży byłam ale kurwa nie nadrabiałam 5-6 tygodni w tydzień ulllalalala mała idiotko jebnieta......!!!!!!!!!! W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J :)

To podszyw. Teraz b ędę pisac na czarno żeby nikt się już nie włamywał pewnie to FRAU

Gość pasta nielognięta
prowko

Gość eweelinkaa
natalka !! a chesz popisac na gg??? doradze ci co masz kupic zeby tanio wyszlo i nie uczulalo i zeby nie bylo zbednych rzeczy? moze cos ci pomoge...co?

Gość uhygiuygt
Natalaa nie pisz tych samych pochlebnych info ze niby inne kobietki miały tak samo hahahha macie to samo IP hahahahahahah(tez sobie moge popieprzyc o Ip jak ty wszystkim wmawialaś.)Laleczko;)

Mój ostatni wppis był napoprzedniej stronie. nie jestem w 29 tyg. Nie wypisali mnie ze szpitala i nie wiem jak komu w głowie mogą takie żarty siedzieć