Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość jak to juz 29 tydzien
Najgorsze ze to nie jest prowo. To jakas psycholka ktorej sie pojebalo ze w ciazy jest. Za miesiac niby urodzi i porwie gdzies dziecko :O Laza takie pojebusy po swiecie.

Gość uhygiuygt
podszyw nie podszyw nieważne.!Ty i tak uwazasz,ze jestes w 25 gdzie 6 stycznia byłas w 15 no cóz laeczko głupków to ty sobie szukaj wiesz gdzie....u siebie na oddziale bo pewnie jestes na oddziale zamknietym w psychriatyku a i z tel piszesz mała pipko.!

Gość uhygiuygt
psychiatryku

22135638 Sizilenka to moje gg, napisz bo ode mni chyba Ci wiadomości nie dochodzą .. ;/ Od razu mówię że jak ktś bedzie pisał głupoty, zgłosze to w odpowiedznie miejsce i zmienie nr

Gość uhygiuygt
08:17 Natalaa14 Piszę bo mam problem. Od roku nie jestem już dziewicą i nigdy nie miałam żadnych problemów z miesiączką itp. Ores zawsze miałam regularny . Niestety dwa tygodnie temu miał się pojawić a jeszcze go nie dostałam! Nie jestem w stanie powiedziec kiedy dokladnie moglo do tego dojść. Mam tylko nadzieję , że to nie jest ciąża. Dodam że gdzieś od tygodnia mam nudności co rano i ciągle chce mi sę pić. Czy jestem w ciąży? Pomóżcie ! 09:41 [zgłoś do usunięcia] Natalaa14 Witajcie bylam z mama dzisiaj prywatnie u ginekologa bo panstwowo wszystko zamknte;/ okazalo sie ze to juz 15 tydzien! jak wg moglam tego nie zauwazyc!!! No nic trzeba zyc dalej. Zmienilam swoje zycie na wlasne zyczenie... Ale czlowiek uczy sie n a bledach .. Teraz tylko pytanie jak dalej zyc hmm?? Co byscie zrobily na moim miejscu?? 13:26 [zgłoś do usunięcia] Natalaa14 Jestem juz po USG To bbedzie chlopiec ! Juz wiem nazwe go BARTUŚ wyszlo z usg ze to 21 tydz i ze termin mam na 2 V Juz nie moge sie doczekac Porodu i tego ze dostane synka No to mądre kobity prosze zweryfikować autentyczność........... Dziękuje bardzo:)

Mam kumpla pracujacego w policji w dziale przestepstw internetowych.Gadalam z nim, dalam mu linka do tego topiku. Po godzinach luknie na to i ewentualnie sprawdza kto sie kryje za tym IP. Jak jakas psycholka to moze ochronia jakies malucha, jak malolata znudzona to najwyzej oleja sprawe ;-) Ale duzo pojebusow w necie siedzi i to naprawde moze byc grozne.

Gość uhygiuygt
dokładnie to jest chore:O

jak przeczytalam jak niektore osoby sie na tym forum wypowiadaja to zwatpilam. mozna wyrazic swoja opinie nawet jesli mialaby byc negatywna ale bez przesady zeby takich niecenzuralnych slow przy tym uzywac. myslalam ze to forum jest na troche wyzszym poziomie. nawet jesli polowa tych wypowiedzi jest od ludzi niezarejestrowanych to zostaje druga polowa z tymi wszystkim k***, p****, c*** i tak dalej. nie wyobrazam sobie jak dorosla, inteligentna kobieta, matka uzywa takich slow na forum (bo rozumiem sobie jeszcze przyklnac jak sie o cos uderzy albo cos zdenerwuje kumam) ale tu? gdzie nawet jak sie cos napisze to mozna wymazac? takie slownictwo? znakomity przyklad "dojrzalego" zachowania dla 15-latki czy innych dziewczyn z gimnazjum ktore to czytaja. jesli mamy takie spoleczenstwo ktore potrafi wyklnac 15-latke za to ze jest w ciazy to ja sie nie dziwie wogole przyklad patologii jedno i drugie.

Gość uhygiuygt
Ja sie nie udzielam co do tego czy zaszła w ta ciąże bo jest młoda itp nie potępiłabym jej nigdy a raczej bym szanowała,że tej ciąży nie usuneła.Ale tu chodzi o to,że ktos sciemia konkretnie i jakbyś nie zauważyła to Natalaa jest bardzo agresywna i wtyzywa wszystkie od idiotek.Jakby naprawde była przyszłą mamą darowałaby sobie ciągłe udowadnianie tego,że naprawdę jest w ciąży.!dziwne to wszystko...

Jedno z dwojga - albo znudzona szczeniara wymyslajaca glupkowate prowo albo jakas psycholka. Ja tam wole miec czyste sumienie, sprawdza IP i kto pisze i tyle. Jak malolata to pisze z domu, nic jej nie zrobia :D bo prowo nie jest karalne. Jak jakas chora psychicznie to powiadomia rodzine, opiekunow, pogotowie - nie wiem jakie maja procedury i ewentualnie uchronia jakies dziecko bo niestety ale takiej osobie moga przyjsc do glowy rozne pomysly. Tak jak mowie to nie jest jakies oficjalne zgloszenie (tego by zreszta nikt nie przyjal) ale po godzinach sprawdza - w koncu dla policji to kilka minut roboty, to nie zawodowiec pisze :D

Gość uhygiuygt
super w końcu ktoś mądry na tej kaffe:)

09:23 [zgłoś do usunięcia] Frau_des_Teufels daria754 dziecko mam w przedszkolu jak nie umiesz czytac po drugie co do szefa to sama sobie dla siebie nim jestem , trzeba bylo sie uczyc to tez bys tak miala Aufklrung ist der Ausgang des Menschen aus seiner selbst verschuldeten Unmndigkeit. Unmndigkeit ist das Unvermgen, sich seines Verstandes ohne Leitung eines anderen zu bedienen. Selbst verschuldet ist diese Unmndigkeit, wenn die Ursache derselben nich am Mangel des Verstandes, sondern der Entschlieung und des Mutes liegt, sich seiner ohne Leitung eines anderen zu bedienen. Habe mut, dich deines Verstandes zu bedienen moja wypowiedz, jakbys dobrze czytala to bys zrozumiala, poczytaj wczesniejsze wypowiedzi, szefowa sama dla siebie bo nikt mi nie dyryguje czy na necie siedze czy nie,wiec o to chodzilo naucz czytac sie ze zrozumieniem po drugie nie ma mnie bo istnieje cos takiego jak obowiazki domowe,ale za ciebie mamusia wszytko robi wiec 24 na dobe mozesz przesiadywac i pisz pisz dalej bo smiechu mam coniemiara z twoich wypowiedzi az nie potrafisz sie powstrzymac , by nie odpisac heh , zalosna jestes i to twoje slownictwo ymmm zreszta na twoim poziomie nastepne juz cie wypisali no szybko poszlo wiec pewnie jutro juz urodzisz

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Natalaa zwiała ale spoko zaraz napisze,iże miała badania itp itd....... Przestraszyła się dziecinka dziewczyny która ma znajomego,który bez problemu znajdzie IP i zobaczymy kto tu sie bawi.... Powodzenia ciezarna co ciąża się rozwija u Ciebie nadzwyczaj szybko:)

No cóż bylo to do przewidzenia usuwa bo po prostu ściemiała i tyle.Jakby było toto jak najbardziej prawdą to nie byłoby tyle nie ścisłości i niedomówień.....Także Natalaa nie poszło tobie;)

Gość i to jeszcze po wpisie
o namierzaniu IP :) no niezłego ma teraz pietra ...

Ze co?? Mowilam ze zamykam temat! ;/ Bo za wielkie chamstwo tutaj na kaffe przesiaduje a frau ktora ma rozdwojenie jazni :D:D

Gość k111
Ja zaszłam w ciąże jak miałam 16 lat. Urodzilam jak miałam 17. Teraz dalej sie uczę do liceum chodziłam cały czas normalnie...z ojcem mojej córeczki jestem juz 5 lat ;) Układa nam sie wspaniale. Wszystko da sie pogodzic, jest trudno, nie da sie ukryć. Jednak myślę, ze jak sie chce to mozna wiele.

k11 tu nie chodzi o to.!!!!przeczytaj cały watek a potem pisz.Dziewucha sciemia i tyle w temacie.Natalaa czemu zamykasz przeciez dopiero co zaczernilaś nick dziś a nagke po paru interesujacych wpisach zamykasz temat/???cos tu nie teges nie sądzisz?

Gość psychoapatka jakasz natali i
to wszystko co mozna powiedziec dzieci ferie sie skonczyly

Gość chanel no 55
Frau cos tam , zamknij gebe!!!! krowo stara, czytam te twoje wypowiedzi i uwierzyc nie moge ze jakas stara baba odpowiada na wszystkie posty natalii i kazdy podwaza, chce ci sie? zajmij sie robota , bo gadasz glupoty, co ty detektywem jestes? to zglos sie do agencji detektywistycznej i sprawdz czy natalia jest w tej ciazy. zamknij jadaczke bo niedosc ze wkurza mnie twoj nick z beznadziejnego niemieckiego to jeszcze twoje wypowiedzi,

Gość chanel no 55
idz spac stara babo

FRAU!!! FRAU!!! FRAU!!@ co boli Was że ta kobieta miała na tyle wytrwałości by okazać swoja słuszna krytykę dla ciemnoty ludzkiej?! ja się z nią zgadzam-kobiety które są paniami swojego losu nie boją się wypowiedzieć a WAM sieroty żal dupsko ściska!!!

no wiec juz wczesniej napisalam ze frau nie ma co domu robic. pewnie nawet maz siedzi drugim pokoju zeby gnie wyypytywala o byle co ;D