Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada mleczna toffii

dziewczyny! w ktorym tygodniu zaczął wam brzuszek rosnac?

Polecane posty

Gość czekolada mleczna toffii

ja mam 19 tc a brzuszka praktycznie nie mam, mam 160 cm wazne ok 50 kilo a brzuszka jak nie było tak nie ma :(

Gość alaaa ma kotaaaa
spoko jeszcze Ci "wywali" ;) Ja jestem w 37tc a brzuszek też mam malutki , w pasie 100cm a waga +9 kg ...

u mnie bardzo wcześnie, w 8 tygodniu już nie dopinałam się w zwykłe dzinsy, teraz jestem w 18tyg. i mam już spory brzuszek

Gość a ja jestem w 13 tygodniu
i mam brzuszek zaokraglony i widoczny. Na wadze tylko +1 kg,(52 kg przy 162 cm) z czego patrząc na moje piersi 80% to one same. Ale brzuszek jest :). W jak byłam w pierwszej ciązy brzuch zaczął być widoczny dopiero w piątym miesiącu.

Gość kolejna pomarańczowa
Mi zaczął się wyraźniej uwypuklać dopiero po 20-stym tygodniu. W sumie widziałam, że coś tam się zmienia już wcześniej, ale taki typowy brzuch ciążowy to dopiero gdzieś zaczynał się powoli robić od 5-6 miesiąca.

Gość 222222
ja w 16 tyg nosiłam już spodnie ciążowe i jakieś 5 kg na plusie, i mimo iż w całej ciąży przytyłam 20 kg i brzuch miałam spory, to teraz gdy mały ma 7 miesięcy schudłam 22 kg i bez problemu wchodzę do spodni sprzed ciąży więc nie ma reguły, co do brzuszka, jedni tyją 10 kg i później im zostaje...

Gość kolejna pomarańczowa
Ja np. po 3,5 miesiącach ciąży już też nosiłam spodnie ciążowe, bo zwykłe mnie cisnęły, uwierały, ale wizualnie tego brzucha, tej typowej piłki nie było widać. Wyglądałam płasko, ale po ciuchach czułam, że jest więcej, że uwiera, nie dało się nosić normalnych spodni.I jak założyłam te ciążowe spodnie i bluzkę to nie było nic widać aż do 5-6 miesiąca.

okolo 11 tygodnia zaczęłam nosić spodnie ciążowe. bardzo duży zrobił się okolo 20 tygodnia. na koniec miałam w obwodzie jakieś 125-130 cm :P a przytyłam 12 kg.

A ja w ciąży przytylam 20kg i od ponad trzech lat z tym walczę Teraz wybieram się do lekarza bo już oddaje rady Żadna dieta i ćwiczenia i się wcale nie obiadam a tu waga stoi Zawsze byłam szczupła mam 172 i wazylam przed.ciążą max 72 kg teraz 98 :( ma którąś mama po ciąży tak ?

Gość mimowszystko
jestem w 12 tc i jest juz lekko widoczny chociaz jestem po przeziebieniu i mi troszke zmalal :( ale jeansow nie nosze juz ze 3 tyg bo sie nie mieszcze :)