Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valessa

Czy za bardzo wymyślam...?

Polecane posty

Gość valessa

Mam chłopaka. Ostatnio on mnie tak jakby okłamał w jakis drobnostkach. Np, powiedział że usunął jakieś moje zdjęcie z komórki (bo sobie nie życzyłam), a wcale tego nie zrobił, tak samo z jakimś filmikiem. Po prostu nie chciałam, żeby miał to zdjecie, gdyż nie korzystnie na nim wyszłam. A on powiedział, że usunął, a wcale tego nie zrobił, bo sie przyznał jakoś. I to sie zdarzylo kilka razy, nie żeby jakoś strasznie kłamał, ale w takich drobnostkach. I teraz sie zdenerowałam i napisałam mu, że przez takie coś trace do niego zaufanie i że nie bede juz wierzyła w to co mowi... A on napisał nie to nie, rób co chcesz... . Wkurzyłam sie jeszcze bardziej i powiedziałam mu, że niezależy mu na moim zaufaniu i że jest mu obojętnie. I zaczął się wykręcać, że to nie prawda, że bardzo mu zależy i nie chce zebym była na niego zła. Czy ja za bardzo wymyślam z tym kłamstwem? No bo rzeczywiście to nic takiego, ale przez takie coś coraz częściej zdarza mi sie nie wierzyć w rzeczy które mówi... Czy to może na serio przesada ? i czy może wymyślam i ubzdurałam obie coś ? I czy powinnam pierwsza wyciągnąć do niego rękę i go przeprosić? Szukam rady.

Gość jasalka
jesteś nieźle porąbana, serio

Gość mozesz takze.........
ja Cie popieram! mam bardzo podobny sposob myslenia! wychodze z zalozenia ze skoro oklamuje mnie w takich drobnostkach to jak bedzie jakas grubsza sprawa jak sie wtedy zachowa? zapewne bedzie klamal tym bardziej...!

Gość valessa
no własnie, tej grubszej sprawy nie było w tej toalecie, fajnie, że ktoś mnie rozumie...

Gość mozesz takze.........
hahaha grubszej sprawy nie bylo w toalecie hehehe ah Ty podszywie :) rozsmieszyles mnie :D jak nie bylo grubszej sprawy a klamal ze byla to zerwac trzeba natychmiast! jak bedzie oczukiwal z defekacja to o mikcji nawet nie wspomne!

myślę, że troszkę przesadzasz. Nie znam sytuacji ale może za bardzo się czepialaś o tą fotkę. Jak mu marudzilaś non stop, że ma usunąć to nie dziw się, że oklamal Cię dla świętego spokoju - sama pewnie też byś tak postąpila. Pewnie chcial ją sobie zostawić bo mu się podobala, z resztą infantylna sytuacja jak chce to niech ma przecież, bilboardu z niej nie zrobi w mieście.