Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydx

Panicznie boję się ciąży!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dydx

mam 20 lat, studiuję na wymarzonym kierunku (lekarsko-dent.) , mój facet ma 25 lat i nie wiem co bym zrobiła gdybym zaszła w ciąże... chyba strzeliła sobie w łeb, z aborcją chyba nie miałabym odwagi... każdy seks to dla mnie męczarnia bo myślę tylko o ciąży, jestem na tabletkach anty, dodatkowo zawsze jest prezerwatywa , którą potrafię już po wziąć i sprawdzić pod wodą czy nie przebita, a zawsze przecież mogło i tak się coś tam wylać, w weekend zawsze wstaję o 7 rano żeby wziąć tabletkę o tej samej porze co zawsze.. :( :( boję się :(

Gość posprzataj w pokoju malolato
to oznacza ze nie dojrzalas do seksu

Gość dydx
dlaczego tak myślisz? to co mam czekać aż skończę studia i będę gotowa na dziecko żeby kochać się ze swoim chłopakiem, oczywiście już wtedy innym ,bo ten mnie zostawi

Strasznie mi Cię żal. Jestem troszkę młodsza od Ciebie, a już wiem, że chcę mieć dzidziusia. 2. Bo co? Bo Ci dziecko spierdoli karierę??

Gość dydx
nie tylko karierę ale całe młode życie

cos nei wierze ze studiujesz medycyne, bo za bystra nei jestes, ale co zrobic, takie czasy teraz nastaly. sama napisalas, ze nei jestes gotowa. seks to nei tylko przyjemnosc, ale takze odpowiedzialnosc w razie draki, a ty jestes mloda gowniara, ktora nie jest gotowa na konsekwencje i ktora tez nie dojrzala do seksu.

m_a_y nastepna matka polka.

Gość dydx
jasne czyli wszyscy powinni uprawiać seks od 25r.ż czy kiedy juz tam będą mieć stałą pracę, chcieć bobaska tak ?

Nie musisz się tak panicznie bać bo ja biore tylko anty ,ale kocham się bez prezerwatywy już długo ,dodatkowo partner konczy we mnie ( 2 poprzednich tez we mnie konczyło tak samo) i nie zaszłam. a z gumką dodatkowo to już na pewno nie zajdziesz

Gość dydx
a jeśli nie chcę dziecka do np. 30tki ?

jak studiujesz medycyne powinnaś to wiedzieć.. moim zdaniem masz chora obsesję i już..ale Twoje życie rób jak chcesz

Gość dydx
,dodatkowo partner konczy we mnie-- chciałabym się tak wyluzować ...

dydx jasne czyli wszyscy powinni uprawiać seks od 25r.ż czy kiedy juz tam będą mieć stałą pracę, chcieć bobaska tak ? porozmawiaj sobie z mama na ten temat, bo widze te seks musi byc dla was tematem tabu. kazdy uprawia seks wtedy kiedy jest gotowy i gotowy na to by poniesc konsekwencje. wlasnie dlatego seks nie jest dla dzieci. jak mam Ci to inaczej wytlumaczyc? :O jesteś bardzo płytka (trochę współczuję, nie chcę Cię jednak urazic), jak ty bedziesz ludzi leczyc? :O

sam posprzątaj swój pokój Żadna matka polka xd Nigdy w życiu :] Nie znasz mnie, poza tym to nie mój topik :p Poza tym nie mówię że chcę to dziecko mieć juz, tylko wiem, ze w ogole chce :)

no ,a ja się tak wyluzowałam i w ciąże nie zaszłam :P a dlaczego? bo tabletki działają poprostu i tyle

jak NIE chcesz to sprawa jest jasna, zabezpieczas sie i uwazasz zeby brac tabletki regularnie i nei ma mowy o ciazy, nawet jakbys je miala 10 lat brac.. jak na przyszla studenkte medycyny to troche dziwne masz obawy :-D

Gość dydx
posprzataj w pokoju malolato -- taa czyli tak jak mówię nie będę gotowa jeszcze z z 6 lat

A i jedno jeszcze. Jak się tak denerwujesz, to czerpiesz w ogole jakieś przyjemności z seksu?

Gość dydx
co tak się tej medycyny uczepiliście, jestem na I roku, skąd mam się wyzbyć strachu ? z anatomii, histologii , a może biofizyki ? :O

Gość dydx
Jak się tak denerwujesz, to czerpiesz w ogole jakieś przyjemności z seksu? nie za dużą

wierzyc mi sie nie chce ze wzieli cie na te studia :O🖐️

Gość masakra z tymi
nie dojrzałaś do seksu, taa kariera. to po się kochasz? jak nawet nie masz z tego przyjemnośći. lecz się bo normalna nie jesteś.

Robie to bo boi się że on odejdzie... A rozmawiałaś z nim o tym w ogóle??

Gość dydx
wierzyc mi sie nie chce ze wzieli cie na te studia -- a co ma moja obsesja do tego że miałam sporo punktów na maturze , za pierwszym razem co prawda trochę mi zabrakło

ale musisz coś z tym zrobić bo jak przez całe życie będziesz miala taką fobię ( np po pierwszym dziecku juz więcej nie bedziesz chciala ich miec) to czarno widze Twoje zycie seksualne..

Gość dydx
to po się kochasz? - 1). powiedz swojemu facetowi że nie ma seksu przez najbliższe 5 lat) 2). chciałabym czerpać z tego przyjemność , myślałam, że mi przejdzie

A co się stanie JEŚLI zajdziesz w ciążę? Co z dzieckiem?;>

Gość dydx
nie mam pojęcia.. nie wiem co bym zrobiła, nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić