Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dydx

Panicznie boję się ciąży!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dydx
ale ja mam same czarne myśli... nawet jak jesteśmy w łóżku razem już po ja myślę tylko o ciąży ...

Gość dydx
oszukana chyba żartujesz, nic by się nie ułożyło

Gość Radek21
Przestan :) Bierzesz tabletki i do tego prezerwatywa :) nie boj sie niczego to tylko stresuje Ciebie wiecej nic :) ! bedzie dobrze

Gość kicicicshs
nie ruchaj sie jak ci to przyjemnosci nie sprawa i ciazy nie chcesz :O co my mamy ci lepszego doradzic? anty+gumka i co jeszcze spirala?

Nie wiem po co tutaj piszesz, skoro tyle ludzi tu do ciebie rozmawia, a Ty i tak nic sobie z tego nie robisz.

Gość dydx
spirala? też nad tym myślałam

Nie żartuje.!!!powaznie pisze!!tebletki mIcrogynon21 niewiadomo dlaczego zawiodły widocznie bylam w tym odstepie 0.01%.oj ułozyłoby się nie martw sie na zapas ja tak wpadłam po 3 latach a facet okazał sie fujara

Za dużo myślisz, zrób coś w końcu, bo jak nie to a efekcie skoczysz z balkonu żeby tylko w tą ciążę nie zajść.

Gość dydx
oszukana ale jesteś chyba starsza? gdybym miała z 24 lata to jakoś bym może to zniosła

3 czy 4 lata nie robią ogromnej róznicy.!nie bój sie mój przypadek jest naprawde bardzo rzadki.!!!!!!!

Gość hlca
Ja miałam podobnie jak autorka ale nie chciałam po prostu zajść z tym człwiekiem z którym aktualnie byłam i też się martwiłam zawsze po, ale teraz jestem z moim narzeczonym i jak wpadne to nic sie nie stanie:)

Gość dydx
3 czy 4 lata nie robią ogromnej róznicy.!nie bój sie mój przypadek jest naprawde bardzo rzadki.!!!!!!!-- dla mnie by robiły, od tego by zależało czy jestem po studiach czy nie

Gość dydx
oszkana tak myślałam że piszesz mi na złość ,ale i takie przypadki na pewno się zdarzają ...

Gość dydx
chciałabym chociaż raz o tym zapomnieć i cieszyć się chwilą, ale jak sobie pomyślę jakie tego mogą być konsekwencje to zaraz mi się wszystkiego odechciewa...

To może przez jakiś czas po prostu sobie odpuść. Po co masz się męczyć??

Gość dydx
jakiś czas? to nic nie da, a co z moim chłopakiem?

No widzisz sama coś podejrzewalaś -naprawdę nie bój się. Tabsy i gumka-ciąży nie ma. Ewentualnie zero sexów daje 100000% że nie zajdziesz.!Ja biore tabl wszystko do srodka,żadnej gumki i uwierz nie mam dzieciaczka póki co:)

Porozmawiaj z nim szczerze. Przecież jego to dotyczy tak samo jak i Ciebie

Gość Zuzanna Ameliia
Moze zacznij od zrobienia listy: 1. Wolisz uprawiac seks z tym facetem i bac sie czy zrezygnowac z seksu?2 2. Czy rozpatrywalas opcje poszukania innego faceta? 3. Czy rozmawialas z jakas osoba fachowa?

Gość dydx
ja bym chyba sobie wtedy autentycznie strzeliła w łeb :(

A jeśli tak Ci to przeszkadza to zrezygnujcie przez jakiś czas jako tako z seksu, są jeszcze pieszczoty, seks oralny itd... nie będziesz się niczego bała, a będziesz miała duuużą satysfakcję z waszego życia erotycznego. Jeśli to się nie zmieni to, nie chcę Cię straszyć, ale może wam się przez to posypac...

Gość dydx
2. Czy rozpatrywalas opcje poszukania innego faceta?-- ale dlaczego ? znajdź mi takiego który nie będzie potrzebował seksu prze 5 lat

Możesz go przecież zaspakajac niekoniecznie strikte seksem, bynajmniej nie cały czas. jak będziecie rzadziej to robić, a częściej się pieścić, Ty będzisz się czuła o wiele lepiej i bezpieczniej, a jeśli on Cię kocha, a zakładam, ze tak jest to powinien to zrozumieć, prawda??

Gość dydx
ja jednak wolałabym czerpać przyjemność z całego seksu, nie tylko pieszczot.. to co innego. .

Gość L.H.O.O.Q
gdyby każda kobieta zachodziła w ciąze używając tabletek/prezerwatyw, to na świecie byłoby 7000 miliardów ludzi, a nie 7. nawet gdybyś kochała się bez zabezpieczenia, nie jest powiedziane , że od razu zajdziesz w ciąże. czytałam (choc nie wiem na ile to wiarygodne), że jest około 4% szans na zajście w ciąże, kochając się bez zabezpieczenia. na Twoim miejscu poszłabym do seksualoga... bo nikt normalny nie nalewa wody do prezerwatywy, by zobaczyć, czy czasem nie pękła. :/